Bratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 2:31 amJak Ci chłop polał jak mówisz, to szanuj takiego szwagra. 2k PLN butelka.
Ale ośmielę się mieć wątpliwości co do wszystkich faktów![]()
to pewnie zwykła przepalanka była, w butelce z recyclingu

Moderator: Misiek Bielsko
Bratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 2:31 amJak Ci chłop polał jak mówisz, to szanuj takiego szwagra. 2k PLN butelka.
a gdzie tam, na przepalanke przecież bym nie marudziłLaska pisze: ↑pn sty 24, 2022 8:26 amBratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 2:31 amJak Ci chłop polał jak mówisz, to szanuj takiego szwagra. 2k PLN butelka.
to pewnie zwykła przepalanka była, w butelce z recyclingu![]()
whisky 30-letnia może być za 300 zł i może być za 300 000Bratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 2:31 amJak Ci chłop polał jak mówisz, to szanuj takiego szwagra. 2k PLN butelka.
Czytasz w ogóle wątek, który zacząłeś? Lbl pisał dokładnie o jaką mu chodziło.pinc6x6 pisze: ↑pn sty 24, 2022 10:43 amwhisky 30-letnia może być za 300 zł i może być za 300 000Bratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 2:31 amJak Ci chłop polał jak mówisz, to szanuj takiego szwagra. 2k PLN butelka.
![]()
wypowiedź z serii nie wiem ale się wypowiemBratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 11:51 amMało we mnie wiary w Lidlowe trunki.
Tesco, tak. Szczególnie wina. Ale Lidl jakoś mi się z jakością trunków nie kojarzy. Choć nie wykluczam. Ale 34 lata brzmi jak gruba przesada. Chyba, że cokolwiek inaczej definiowane 34 lata. Np. że gorzelnia ma 34 lata, albo budynek, albo gorzelnik, albo że onuce 34 lata nie zmieniane u tegoż gorzelnika![]()
Wypowiedział się ekspert od whisky kupujący kolejną "34-letnią" w Lidlupinc6x6 pisze: ↑pn sty 24, 2022 11:54 amwypowiedź z serii nie wiem ale się wypowiemBratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 11:51 amMało we mnie wiary w Lidlowe trunki.
Tesco, tak. Szczególnie wina. Ale Lidl jakoś mi się z jakością trunków nie kojarzy. Choć nie wykluczam. Ale 34 lata brzmi jak gruba przesada. Chyba, że cokolwiek inaczej definiowane 34 lata. Np. że gorzelnia ma 34 lata, albo budynek, albo gorzelnik, albo że onuce 34 lata nie zmieniane u tegoż gorzelnika![]()
![]()
brniesz dalej jak prawdziwy pisowiecBratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 12:12 pmWypowiedział się ekspert od whisky kupujący kolejną "34-letnią" w Lidlupinc6x6 pisze: ↑pn sty 24, 2022 11:54 amwypowiedź z serii nie wiem ale się wypowiemBratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 11:51 amMało we mnie wiary w Lidlowe trunki.
![]()
![]()
coś w tym guście, czy dokładnie to nie powiem, musiał bym flaszkiw śmieciach szukać, ale tak zdesperowany nie jestempinc6x6 pisze: ↑pn sty 24, 2022 11:52 amTaka? https://www.thewhiskybarrel.com/glenfar ... e-s21-9256
tylko zastanawiam się po co te kamyki?
temperatury się obniża po to żeby zabić niezbyt dobry aromat i smaklbl78 pisze: ↑pn sty 24, 2022 12:44 pmcoś w tym guście, czy dokładnie to nie powiem, musiał bym flaszkiw śmieciach szukać, ale tak zdesperowany nie jestempinc6x6 pisze: ↑pn sty 24, 2022 11:52 amTaka? https://www.thewhiskybarrel.com/glenfar ... e-s21-9256
tylko zastanawiam się po co te kamyki?
a kamyki bo stwierdziłem że bez lodu to ja tego pić nie bede, a lód to zło, to są takie kemyki co mrozisz i zamiast lodu się do alko wrzuca, niektórzy twierdzą że po to żeby nie rozcieńczać, ale ja się nie znam na tych Waszych wynalazkach![]()
OK.
na to nie narzekamBratproroka pisze: ↑pn sty 24, 2022 12:56 pm
Lbl ma fajnego szwagra. Poczęstował Go zacnym trunkiem. Wg zeznań mógł to być bardzo uczciwy trunek. Glenfarclas, 30 lat, single cask może nawet.
Stwierdziłem, że fajnie mieć takiego szwagra.
w tej chwili masz Lidlu na półce 24 lata się nazywa Ben Bracken i jest bastardem zapewne o aromacie i smaku niezbyt adekwatnym do wieku
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość