Moderator: Misiek Bielsko
Cezariusz Szostek pisze:Kurcze nastraszyłeś mnieChciałem zadzwonić żeby mi przywieźli i już
Chyba, że zadzwonię, że na miejscu sprawdzam i jak szrot to wraca. Jak nie szrot to pewnie przywiezie. A może ktoś zna firmę bo widzę, że dużo motorów sprzedaje.
Z takim budżetem to bym sobie noje XTZ 660 kupił. Okrutnie mi się podoba.Cezariusz Szostek pisze:Słuchajcie ja sobie sam tego naprawić nie będę potrafił. Nie obraź się Mroczny ale ja właśnie w motocyklu bardzo chcę uniknąć jakichś fioletów, różów czy takich jakichśJeśli chodzi o kasę to chciałem na motor wydać jakieś 40 do 50 koła, więc jak wydam 12 to to właśnie tanio mi się wydaje
I drugi garaż budować na zabawki - bo mam już ich kilkaAdamo pisze:Też myślałem nad uniwersalnym... i się nie da![]()
Kupiłem szosowe, a teraz dokupie enduro![]()
Moim zdaniem lepiej wziąć od Mroka do ciornia za parę zeta, a na tą autostradę coś szosowe z owiewką
Znam ten bólCezariusz Szostek pisze:I drugi garaż budować na zabawki - bo mam już ich kilkaAdamo pisze:Też myślałem nad uniwersalnym... i się nie da![]()
Kupiłem szosowe, a teraz dokupie enduro![]()
Moim zdaniem lepiej wziąć od Mroka do ciornia za parę zeta, a na tą autostradę coś szosowe z owiewką![]()
![]()
![]()
W sam raz dla początkującego na 10 km autostradyredzik pisze:Na autostrade
![]()
FajneKabal pisze:Z takim budżetem to bym sobie noje XTZ 660 kupił. Okrutnie mi się podoba.Cezariusz Szostek pisze:Słuchajcie ja sobie sam tego naprawić nie będę potrafił. Nie obraź się Mroczny ale ja właśnie w motocyklu bardzo chcę uniknąć jakichś fioletów, różów czy takich jakichśJeśli chodzi o kasę to chciałem na motor wydać jakieś 40 do 50 koła, więc jak wydam 12 to to właśnie tanio mi się wydaje
Folia wylewana i chwila czasuCezariusz Szostek pisze:Po rozmowie z Kulką ( jeszcze raz dziękuję) potwierdziłem i okazuje się, że to DR można kupić nowe i teraz mocno nad tym myślę
![]()
Tylko, że ja trochę też tak jak kobieta
- podobało mi się to niebieskie a dostępne są szare
Adamo pisze:FajneKabal pisze:Z takim budżetem to bym sobie noje XTZ 660 kupił. Okrutnie mi się podoba.Cezariusz Szostek pisze:Słuchajcie ja sobie sam tego naprawić nie będę potrafił. Nie obraź się Mroczny ale ja właśnie w motocyklu bardzo chcę uniknąć jakichś fioletów, różów czy takich jakichśJeśli chodzi o kasę to chciałem na motor wydać jakieś 40 do 50 koła, więc jak wydam 12 to to właśnie tanio mi się wydaje
Tylko ten silniczek z czterdziestoma paroma kuńmi to trochu mało. W terenie i w koło komina wystarczy ale jakaś dłuższa dojazdówka, np. do Czarnogóry, z jakimś bagażem to chyba by była trochu męcząca
Jesli przbieg jest pewny ( a mam pewne obiekcje) to jest to rodzynek. Model tez bardzo porzadany, ale duzo bardziej zorientowany w teren: tradsza zawiecha, mniejszy bak, sieznie inne . Bedzie jeszcze mniej komfortowy na czornym. Ale jesli stan techniczny chociaz w polowie sie pokrywa z tym co widac na zdjeciach to i tak go nie zajedziesz.Cezariusz Szostek pisze:To już jak tak się tu rozpisałem to jeszcze zapytam - a takie coś ? http://otomoto.pl/yamaha-ttr-ttr-600-20 ... 48257.html
Pytam bo pomagacie i za wszystkie dotychczasowe odpowiedzi dzięki wielkie
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości