"koncik" motocyklowy 2
Moderator: Misiek Bielsko
Re: "koncik" motocyklowy 2
Nie 

y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Ej,no pomogłem.Kumpel przychodzi kiedyś do drugiego kumpla co piździki naprawia z pytaniem;Co ta moja Kawa tak dużo pali?
Na to drugi odburknął! Kup sę Hondę
Mnie te Kawulce(ogólnie) zawsze rajcowały,to dla mnie takie Mitsubishi
Z tym,że Mitsubishi mam a Kawy jeszcze nie miałem
Ale ten bimber działa,takie zwierzenia.
Na to drugi odburknął! Kup sę Hondę

Ale ten bimber działa,takie zwierzenia.
Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r
Junak M07,Husqvarna WR250 YNO JAZDA

w temacie Kawy:
http://www.milanos.pl/vid-131336-Blok-E ... ek-45.html
dostałem linka na e-maila, nie, żebym to oglądał regularnie
http://www.milanos.pl/vid-131336-Blok-E ... ek-45.html
dostałem linka na e-maila, nie, żebym to oglądał regularnie

nissan wd21 -> forek sf
GSX 1200 F
i tak dalej...
GSX 1200 F
i tak dalej...
Trzeba było kupować enduro jak radziliście...
Dzisiaj się przekonałem, że szosówka na szutrach nie robi 

Szło nawet nieźle... do czasu jak musiałem gwałtownie skręcić... przednia opona nie dała rady 

opona to jedno - ale zawias, rama, pozycja za kieratem. Enduro rulez i basta

Akumulator mi szczezł. Sześć lat go miałem ja, a uj wie ile jeszcze służył u poprzedniego właściciela... 
Chyba już mogę kupić nowy.
Albo zmienić motor, sam nie wiem...

Chyba już mogę kupić nowy.
Albo zmienić motor, sam nie wiem...
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- kulkagsx1200
Adamo
kup enduro , polatamy ☺
kup enduro , polatamy ☺
jeepniety 
Dodge challenger sxt , hummer h3
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

Taki mam plankulkagsx1200 pisze:Adamo
kup enduro , polatamy ☺

Cbf zostanie do miasta i dokupie enduro... Tylko zastanawiam się jeszcze jakie

Honda XR650L lub Suka DR650 

Mitasubiszi Pajoro I 3D,2.5TDI, LSD,90r

Jest to jakiś pomysłBlues_M07 pisze:Honda XR650L lub Suka DR650

Fajny... Ale do ciorania po krzakach w koło komina bardziej się sklaniam w stronę DR- ki Mroka w cenie wacikow, którą w razie zakatowania wyrzucę bez żaluernil pisze:XTZ660 w nowej "budzie".

Ano, to na pewno lepiej.
Jakby Ci ona nie spasiła, to zapraszam pięć domów dalej po starszą XTZetę
Mnie ostatnio kusi bowiem jakieś większe, bezsensowne z mojego punktu widzenia enduro. BIG800 albo co.
Jakby Ci ona nie spasiła, to zapraszam pięć domów dalej po starszą XTZetę

Mnie ostatnio kusi bowiem jakieś większe, bezsensowne z mojego punktu widzenia enduro. BIG800 albo co.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Ten Big Kulki też mi się spodobał... Ale podaż tego modelu jest prawie zerowa 

To jest specyficzny motór. Siedzi się na nim zupełnie inaczej, niż na czymkolwiek z epoki. Dobrze się przymierz, zanim kupisz.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Muszę się wybrać do Kulki na oględzinyernil pisze:To jest specyficzny motór. Siedzi się na nim zupełnie inaczej, niż na czymkolwiek z epoki. Dobrze się przymierz, zanim kupisz.

Chociaż po tym jak pojezdziłem jego HD-kiem to wierzę w jego gust co do moto

BIG fajny, tylko tak jak mówię - albo się go polubi, albo nie ścierpi. Jest inny niż wszystko 

XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
- kulkagsx1200
bo jest jedyny w swoim rodzaju
adamo , wiesz gdzie mieszkam , przyjedz, lasem se przelecisz , potem jakas polna i jak sie zgubisz to ancfaltem na kostkach se przejedziesz z powrotem
zobaczysz ze to nie takie str5aszne
a jak juz kupisz to polecimy szutrami w gorki

adamo , wiesz gdzie mieszkam , przyjedz, lasem se przelecisz , potem jakas polna i jak sie zgubisz to ancfaltem na kostkach se przejedziesz z powrotem

a jak juz kupisz to polecimy szutrami w gorki

jeepniety 
Bmw r100gs gejos

Bmw r100gs gejos

- michalxl600
Czytałem jakiś czas temu, że jeździ już japoński motocykl
z silnikiem działającym na bazie zimnej syntezy jądrowej.
Podobno Japańcy opierali sie na pracach Rosjan.
Tu inne wieści
-motocykl elektryczny

tekst po zgrubnych poprawkach z translatora (przekład z rosyjskiego)
z silnikiem działającym na bazie zimnej syntezy jądrowej.
Podobno Japańcy opierali sie na pracach Rosjan.
Tu inne wieści
-motocykl elektryczny

tekst po zgrubnych poprawkach z translatora (przekład z rosyjskiego)
Motocykle elektryczne są już produkowane w różnych krajach. Jednak rosyjski efektywności rozwoju wynosi 95%. Większa niż w najlepszych projektów zagranicznych.
Autor projektu Władimir Pietrow,(Владимир Петров,) informuje, że w pełni naładowana bateria wystarcza na 200 km biegu miejskiego. Jednak planuje rozwijać kilka modeli, które będą wyższe rezerwy. Ekologiczny motocykl rozpędza się do 100 km w ciągu zaledwie czterech sekund. I można je ładować w ciągu trzech godzin od zwykłych punktach w 220 woltów. Elektromototsikl Silnik podłączony bezpośrednio do tylnego koła, a skrzynia biegów nie istnieje.
Wcześniej mieliśmy zaplanowane, aby zamówić akcesoria w Chinach. Teraz rozmawiamy z Sankt Petersburga zakładu, który produkuje niezbędne dane, i Kazachstanu, która produkuje bardzo dobre ramy. Teraz poszukujemy lokalizacja - wyjaśnia Daniel Bashmakov, przewodniczący regionalnego oddziału Krasnodar z "Wsparcie Rosji".
Partnerstwo z lokalnych firm będzie obniżenie kosztów elektromototsikl. Jego cena będzie wynosić około 150-200 tys. Rubli. Deweloperzy są przekonani, że oszczędności z elektromototsikl niezaprzeczalne. Na przykład, do podróży 200 km w silniku benzynowym, konieczne jest RR 400 i 100. Całkowita energia jest prosty w działaniu i tani w eksploatacji.
Dmitrij Samara, szef Komisji innowacji KCO "Wsparcie Rosji", po raz pierwszy zobaczył prototyp motocykla elektrycznego na «Startup Village - 2014". Dmitrij przyciąga inwestycje z firmy "Talisman", który obecnie finansuje tworzenie krajowych elektryczny marki motocykli «Deller».
Warto zauważyć, że pierwsze dziesięć motocykli planuje zwolnić na terytorium Krasnodar w lecie.
kobiety też mają prawo programować.Dlatego kupujemy im pralki 

-
No dobra, pewnie mnie skrytykujecie ale ja też już zakupu dokonałem. Całkiem przypadkiem pojechałem po kwiatka na Dzień Kobiet, w drodze powrotnej patrzę a tu przy drodze stoi Honda NX 650 Dominator z kartką sprzedam
Dzwonię do kolegi co ma "no szału z tym moto nie ma ale do popierdziawek w koło domu po pracy to w sumie obojętnie co" - no i kupiłem. Stan techniczny podobno bez zarzutu (ten kolega kupował ze mną) wizualnie tak sobie. Dla mnie fajnie też, że nie musiałem po nią nigdzie jechać, bo wszystkie inne to Wrocław, Rzeszów
Cena taka jak ktoś pisał wyżej, że jak mi się znudzi to bez żalu wywalę
Najpierw muszę się nauczyć jeździć
Wstawił bym zdjęcie ale nie umiem

Wstawił bym zdjęcie ale nie umiem

KTM freeride E juz (chyba ) dostepny. W zeszlym roku byl w demo trucku KTMa na dniach otwartych w Dlugolece. Nie dawali co prawda szaraczkom pojezdzic, ale ierowca testowy ucieral to az milo
y61 long `99 +2`TrailMaster +SuperWinch +ARB przod + inne swiatelka,przelaczniki,bagazniki...
Dominator spoko. Kumpel ujeżdżał kiedyś z nami takie urządzenie.
Po wieczornym spotkaniu z żulem owy kolega zaczął dawać oznaki życia dopiero jak mu buta ubrałem z powrotem na nogę...
Chwilę dłuższą jadł schabowe przez słomkę. I może się pochwalić na fejsie tym, że wyjmowali mu oko celem drutowania oczodołu
A tego pamiętnego dnia Pysio zdobył platynową odznakę Zasłużonego Dla Kierowania Akcją Ratowniczą W Środku Niczego.
Piękne to były czasu.
To tak ku przestrodze jedynie. Na każdym moto można się ukrzywdzić wyśmienicie.
Po wieczornym spotkaniu z żulem owy kolega zaczął dawać oznaki życia dopiero jak mu buta ubrałem z powrotem na nogę...

Chwilę dłuższą jadł schabowe przez słomkę. I może się pochwalić na fejsie tym, że wyjmowali mu oko celem drutowania oczodołu

A tego pamiętnego dnia Pysio zdobył platynową odznakę Zasłużonego Dla Kierowania Akcją Ratowniczą W Środku Niczego.
Piękne to były czasu.
XTZ 750
Outback EJ25 MT
Outback EJ25 MT
Jak dał radę rozwalić oczodółernil pisze:Dominator spoko. Kumpel ujeżdżał kiedyś z nami takie urządzenie.
Piękne to były czasu.