Ale fakt, się centrum sprowadzonych US rzęchów powoli robi

Moderator: Misiek Bielsko
No ale pomacać i oko nacieszyć bezkosztowo można, to też fajnieBratproroka pisze:To zaprzyjaźniony warsztat jest.
Ale fakt, się centrum sprowadzonych US rzęchów powoli robi
Nic się nie martw... kiedyś sobie kupisz taką oktawięMroczny pisze:bo my tu na tym podkarpaciu to biednie mamy. Stare trupy, na nowe oktawie tsi 1.2 nas nie stać
Ta okstawka będzie starym trupem (z naciskiem na trupem) szybciej niż myśliszMroczny pisze:oby nie.. ja lubię stare trupy. Źle się czuję otoczony wonią polipropylenu
Mam ZRXa od ... zapomniałem już ...Łosiu pisze:ernil pisze:Nie znamy się na motorach z tej półki cenowej...
Ja też nie bardzoale wicie rozumicie, turlam się GSXFem prawie 10lat to mus się znać. Kurde, ja nawet nie wiem
czy kiedykolwiek słyszałem jak taki wodny bandit pracujeJest tu taki jeden co ma za to ZRX, poczekamy, może znajdzie na fotach jakiś ewidentny babol i będzie z bani
Też się zastanawiam nad ożywieniem swojego hełmofonu, bo mam czarny połysk i w lato potrafi nieźle w beret przygrzać. Ino mi szkoda przemalowywać, bo to schuberth c3 prawie nowyernil pisze:Przecież na to nie da się patrzeć ze spokojem w oczach...
No w moich rejonach się niestety zaczęłoKuszman pisze:Polecam przy okazji podnieść sobie bezpieczeństwo bierne.
I asfalt zimny, mimo ze powietrze cieple.Mroczny pisze:początek sezonu zawsze najgorszy. Syf na jezdni, wieśki jeszcze nie ogarniają.. Uważajcie, jeszcze się najeździmy
Może hydrografika?ernil pisze:Ej, jaką folią się kakakaski pokrywa, żeby było fajnie?
Bo mam nowy, czerwony, z jakimś ochujennym wzorem, a zawsze miałem żółty
W dodatku miałem rysunek krewetki (homara), a teraz bym chciał mieć na przykład rysunek miodożera.
Da się tak?
Użytkownicy przeglądający to forum: Ironcruz i 1 gość