Czy macie wungiel ?
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Czy macie wungiel ?
Na każdego przyjdzie pora, nie stresuj się 

Zbowid

Pytam bo w twoich okolicach kuzyn ma dom z 3-letnią instalacją z pompą ciepła i coś teraz nie robi , instalator już " nie istnieje" i został chłop z problemem, przypomniał sobie o mnie bo kończyłem studia OZE ale to było prawie dwadzieścia lat temu i pompy ciepła to ja widziałem ale na slajdach,
Z rozmowy sprzed chwili ktoś jutro ma "podjechać" jak sobie nie poradzi to się odezwę
Adrenalina uzależnia
MTM Profi
MTM Profi
Nie ma sprawy.heniu pisze: ↑pt paź 07, 2022 4:50 pmPytam bo w twoich okolicach kuzyn ma dom z 3-letnią instalacją z pompą ciepła i coś teraz nie robi , instalator już " nie istnieje" i został chłop z problemem, przypomniał sobie o mnie bo kończyłem studia OZE ale to było prawie dwadzieścia lat temu i pompy ciepła to ja widziałem ale na slajdach,
Z rozmowy sprzed chwili ktoś jutro ma "podjechać" jak sobie nie poradzi to się odezwę
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
misman pisze: ↑pt paź 07, 2022 4:28 pm![]()
+ fakt, że zawsze był w stanie podjąć rzeczową i wyważoną polemikę. Można się było z nim nie zgadzać, wskazywać na błędy w rozumowaniu i interpretacji faktów lub źródeł (w zasadzie, to z grubsza jest istota dyskusji). Ale nie pamiętam aby kiedykolwiek się obraził, a tym bardziej pojechał po kimś ad personam czy wyzwiskami. Mało jest takich interlokutorów. A Wy (forumowa klika) wyjebaliście go za poglądy niezgodne z nurtem... I tylko za to. Z forum - uwaga (!) - dyskusyjnego...![]()

Dorabiacie do tego ideologię, zupełnie niepotrzebnie. Forum jest dyskusyjne, ale nie każdy temat jest dyskusyjny a temat gwałtu i winy ofiary nie podlega dyskusji. Ban nie jest permanentny, jak to moderatorzy określili, to czas na przemyślenie i ochłonięcie. Roki się zagalopował, chwilę by odetchnął i mógł wrócić, obraził się, cóż, jest dorosły, jego wybór.
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
przecież już nie ma bana
miał 2 tygodnie - jak wielu. Na przemyślenie i ochłonięcie. Przy ognisku byśmy udzielili reprymendy albo wysłali precz aż wytrzeźwieje. Tu odpowiednikiem jest wydupienie z dyskusji na te 2 tygodnie.
zrobił focha i znikł bo jak to możliwe żeby nie przyklasnąć rewelacjom o współwinie ofiar gwałtów
miał 2 tygodnie - jak wielu. Na przemyślenie i ochłonięcie. Przy ognisku byśmy udzielili reprymendy albo wysłali precz aż wytrzeźwieje. Tu odpowiednikiem jest wydupienie z dyskusji na te 2 tygodnie.
zrobił focha i znikł bo jak to możliwe żeby nie przyklasnąć rewelacjom o współwinie ofiar gwałtów
Videlec pisze: ↑pt paź 07, 2022 6:04 pmDorabiacie do tego ideologię, zupełnie niepotrzebnie. Forum jest dyskusyjne, ale nie każdy temat jest dyskusyjny a temat gwałtu i winy ofiary nie podlega dyskusji. Ban nie jest permanentny, jak to moderatorzy określili, to czas na przemyślenie i ochłonięcie. Roki się zagalopował, chwilę by odetchnął i mógł wrócić, obraził się, cóż, jest dorosły, jego wybór.

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

A kimże Ty jesteś i jakie masz prawo aby decydować o czym wolno dyskutować, a o czym nie? Tak z ciekawości tylko pytam.
"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
Nikim. Zadecydował Moderator.
PIV 3,2DiD
Wypowiedź którą zacytowałem, była Twoja - i do niej się odniosłem, a nie do samego faktu banowania uznaniowego (o czym było wcześniej). Zatem...?
Patrząc na to trochę inaczej:Mroczny pisze: ↑pt paź 07, 2022 6:14 pmprzecież już nie ma bana
"nie chciał nam postawić po browarze, to go zglanowaliśmy. No ale nic mu nie złamaliśmy (oprócz nosa), podobno opuchlizna zeszła, a ten pedał się na nas obraził i już nie przychodzi do baru i omija nas z daleka na ulicy. Zupełnie nie wiemy, o co mu chodzi, to miękka faja jest i nadąsany [cenzura], i nie stawia browarów. Ot co!"

Spokojnie, oddychaj, obejrzyj pianę z ust...
PIV 3,2DiD
za ryżego niemiecka firma Schfabenhaus dostała pozwolenie na odwierty do 100 w całym kraju i zgłaszała je poVidelec pisze: ↑pt paź 07, 2022 6:22 amA jak u Was jest z tymi gruntowymi pompami z odwiertem w pionie, ode mnie wymagali jakiegoś operatu geologicznego, to dodatkowo 12-15tys kosztu w zależność kto wykona a z tym też problem bo nie bardzo było komu. Te wymogi są jednolite wszędzie czy w zależności od regionu i widzimisię urzędu?
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Dlaczego nie jestem zaskoczony...

Ostatnio zmieniony pt paź 07, 2022 9:01 pm przez misman, łącznie zmieniany 1 raz.
chyba będziesz następnym w dziale pożegnania ...........ryży jest cool bo ma nas zbawićklucz13 pisze: ↑pt paź 07, 2022 8:50 pmza ryżego niemiecka firma Schfabenhaus dostała pozwolenie na odwierty do 100 w całym kraju i zgłaszała je poVidelec pisze: ↑pt paź 07, 2022 6:22 amA jak u Was jest z tymi gruntowymi pompami z odwiertem w pionie, ode mnie wymagali jakiegoś operatu geologicznego, to dodatkowo 12-15tys kosztu w zależność kto wykona a z tym też problem bo nie bardzo było komu. Te wymogi są jednolite wszędzie czy w zależności od regionu i widzimisię urzędu?
Zapytałeś, odpowiedziałem w pierwszym poście a Ty pienisz się dalej.
Sam sobie wystawiasz ocenę.
PIV 3,2DiD
Tak, tak, masz rację. Jak zwykle.

a mnie zarzuca, że nie mam pojęcia o dyskusji...
okej.
okej.
PIV 3,2DiD
Skoro nie potrafisz czytać pytań (wymijasz), to trudno polemizować z tobą na pisanym forum. Dyskusyjnym. Ot, co.
I jeszcze jakieś durne wstawki, jakobym się pienił. Co tylko potwierdza powyższe.
Racja jest jedna, i to ty ją masz. A ja pluję pianą i jadem.
Przyjmuję, i pas.
I jeszcze jakieś durne wstawki, jakobym się pienił. Co tylko potwierdza powyższe.
Przyjmuję, i pas.
- minizbowid
-
rokfor32@wp.plmisman pisze: ↑pt paź 07, 2022 9:39 pmSkoro nie potrafisz czytać pytań (wymijasz), to trudno polemizować z tobą na pisanym forum. Dyskusyjnym. Ot, co.
Przyjmuję, i pas.
Jak ci będzie brakować, ślij majla.
Zrezygnował, miał szanse, po co tak przeżywasz jak mrówka okres?
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Znaczy, jak po prostu wyraża się opinię (różną od obowiązującej i jedynie słusznej) to się pieni i przeżywa? W sumie to się nie dziwię że. nawet tak cierpliwego kolesia uj strzelił. Pardon - obraził się i popłakał
. No bo jak tu na dłuższą metę wytrzymać taką płyciznę...
Gupi rokfor szansy nie wykorzystał i dłoń wyciągniętą odtrącił, lamus jeden
Dalai Lama wyzwałby was od [cenzura]...
No ale ja się jeszcze trzymam, jednak jestem gość
Nie zapomnijcie wspomnieć, że pławię się w samopoczuciu przezajebistości, toczę pianę, przeżywam, rozpaczam i w ogóle zapluty karzeł reakcji jestem
Zawsze możecie mnie zbanować, jeśli moje zdanie jest dla was niewygodne. Wówczas też was oszczam (pardon - obrażę się i zapłaczę na 'śmierdź')
A ty już zostałeś podsumowany wyżej przez kol. henia... 
Ale ogólnie, to racja jest wyłącznie po twojej stronie, a ja nie mam argumentów, i się poddaję w tej... ymm... 'dyskusji'

Ale ogólnie, to racja jest wyłącznie po twojej stronie, a ja nie mam argumentów, i się poddaję w tej... ymm... 'dyskusji'

Podoba mi się Twoja wypowiedź. Zwłaszcza fragment na temat argumentów. W zupełności się zgadzam 

Zbowid

- minizbowid
-
ja pas, przegadałeś mnie.misman pisze: ↑pt paź 07, 2022 11:49 pmZnaczy, jak po prostu wyraża się opinię (różną od obowiązującej i jedynie słusznej) to się pieni i przeżywa? W sumie to się nie dziwię że. nawet tak cierpliwego kolesia uj strzelił. Pardon - obraził się i popłakał. No bo jak tu na dłuższą metę wytrzymać taką płyciznę...
Gupi rokfor szansy nie wykorzystał i dłoń wyciągniętą odtrącił, lamus jeden
Dalai Lama wyzwałby was od [cenzura]...
No ale ja się jeszcze trzymam, jednak jestem gość
Nie zapomnijcie wspomnieć, że pławię się w samopoczuciu przezajebistości, toczę pianę, przeżywam, rozpaczam i w ogóle zapluty karzeł reakcji jestem
Zawsze możecie mnie zbanować, jeśli moje zdanie jest dla was niewygodne. Wówczas też was oszczam (pardon - obrażę się i zapłaczę na 'śmierdź')
A ty już zostałeś podsumowany wyżej przez kol. henia...
Ale ogólnie, to racja jest wyłącznie po twojej stronie, a ja nie mam argumentów, i się poddaję w tej... ymm... 'dyskusji'![]()
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S