Ochlo... dupo... idio... To wszystko są wersje demo...

Moderator: Misiek Bielsko
Ochlo... dupo... idio... To wszystko są wersje demo...
Więc żeby zły pieniądz nie wypierał dobrego, powinien być mechanizm zapobiegający takiej sytuacji - kwalifikacja.
nie było by tak gdyby elitarność polegała na byciu kimś wyjątkowym a nie na stopniu pokrewieństwa z pociotkami królikaKostuch pisze: ↑pt sty 19, 2024 10:24 amWięc żeby zły pieniądz nie wypierał dobrego, powinien być mechanizm zapobiegający takiej sytuacji - kwalifikacja.
Równość się nie sprawdza a humaniści z uporem maniaka próbują udowodnić że jednak tak.
A jak już powstaną elity, to się robi rewolucja, gilotyny idą w ruch i historia zatacza koło![]()
Naturalny mechanizm usuwania najsłabszych jednostek nie ma wpływu na ustrój. W drugą stronę i owszem.lesio jeep pisze: ↑pt sty 19, 2024 8:06 pmnie było by tak gdyby elitarność polegała na byciu kimś wyjątkowym a nie na stopniu pokrewieństwa z pociotkami królikaKostuch pisze: ↑pt sty 19, 2024 10:24 amWięc żeby zły pieniądz nie wypierał dobrego, powinien być mechanizm zapobiegający takiej sytuacji - kwalifikacja.
Równość się nie sprawdza a humaniści z uporem maniaka próbują udowodnić że jednak tak.
A jak już powstaną elity, to się robi rewolucja, gilotyny idą w ruch i historia zatacza koło![]()
rewolucje wojny kataklizmy i epidemie są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania świata świata to naturalna ewolucja
i znowu popisałeś się nieznajomościom tematu Sidi Masailla to arabskie miasto murzyny to w paryzewie
Jak czarny mówi na innych "czarni" to chyba jednak to koledzy
nie wiem, nie znam, nie spałem
Misman ale wiesz, że mamy 3 rodzaje białej śmierci: sól, cukier i lekarz pierwszego kontaktu
Ja tam tego tak nie widzę. Nie to, że nie chcę zmian i właśnie tu może być problem - oczekuję od rządu zmiane /zatrzymanie procesu rozmontowywania państwa. Tylko, że w tym kraju dalej ponad 7mln ludzi zagłosowało na pis. Czy to z powodu wyprania mózgu, strachu przed Tuskiem czy Niemcami, - nie wiem. Wiem tylko, że to są też ludzie prowadzący biznesy, profesorowie itp. Oni są przekonani o swoich racjach, my o swoich. W ich oczach w tej chwili w Polsce jest zamach stanu, gnidy to bohaterzy narodowi a Duda nie jest idiotą. A politykom opłaca się grać na emocjach, a nie uprzaszczać podatki czy ułatwiać działalność gospodarczą...Krees pisze: ↑czw sty 25, 2024 12:50 amSerio się oczekuje?
Oczekuje się, że nie będą tak bardzo przeszkadzać, tak podle i bezczelnie odbierać wszystko, co mógłbyś wykorzystać na jakikolwiek rozwój, od pieniędzy, przez godność narodu po rozum 1/3 społeczeństwa.
Tyle. Aż tyle.
Mamy pół roku prosperity, korzystajmy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości