Moderator: Misiek Bielsko
Przeczytałem sektę
ale wiecie, że to w dalszym ciągu jest zajebisty sposób na to jak sobie zagwarantować spokój w nowym wale a jak się dobrze zakręcić to i dotacje można zgarnąć https://mojafirma.infor.pl/fundusze-uni ... owych.html
Podobuje się mnie ten chytry plan
Nie chcę być misjonarzem. Chcę lać niewiernychAjwen pisze: ↑pt lut 11, 2022 9:52 pm@Bratproroka... w sumie to możesz być misjonarzem i krzewić wiarę wśród niewiernych lub mało wiernychtaki krzyżowiec okrągły z tyłu czy jakoś tak...
Biblia czy inne pismo potrzebne... myślę, że forumowy grafoman ogarnie to w jeden wieczór...![]()
Jeszcze obrzędy i święta trza wykombinować i poskładać całość do tzw kupy![]()
Ramię zbrojne Ci się marzy? Pewnie jeszcze z całym olekskjuzmi? Darmowy wypad za granicę, duży zakres bezpłatnej oferty seksualnej, egzotyczne menu lokalne dostępne od ręki, możliwość pozyskania dóbr, kruszców i waluty, do tego splendor, podziw i poszanowanie w kręgach?Bratproroka pisze: ↑pt lut 11, 2022 11:04 pmNie chcę być misjonarzem. Chcę lać niewiernychAjwen pisze: ↑pt lut 11, 2022 9:52 pm@Bratproroka... w sumie to możesz być misjonarzem i krzewić wiarę wśród niewiernych lub mało wiernychtaki krzyżowiec okrągły z tyłu czy jakoś tak...
Biblia czy inne pismo potrzebne... myślę, że forumowy grafoman ogarnie to w jeden wieczór...![]()
![]()
Nieee. Ja jestem człowiek prosty.Krees pisze: ↑pt lut 11, 2022 11:14 pmRamię zbrojne Ci się marzy? Pewnie jeszcze z całym olekskjuzmi? Darmowy wypad za granicę, duży zakres bezpłatnej oferty seksualnej, egzotyczne menu lokalne dostępne od ręki, możliwość pozyskania dóbr, kruszców i waluty, do tego splendor, podziw i poszanowanie w kręgach?Bratproroka pisze: ↑pt lut 11, 2022 11:04 pmNie chcę być misjonarzem. Chcę lać niewiernychAjwen pisze: ↑pt lut 11, 2022 9:52 pm@Bratproroka... w sumie to możesz być misjonarzem i krzewić wiarę wśród niewiernych lub mało wiernychtaki krzyżowiec okrągły z tyłu czy jakoś tak...
![]()
![]()
A, toBratproroka pisze: ↑pt lut 11, 2022 11:51 pmNieee. Ja jestem człowiek prosty.Krees pisze: ↑pt lut 11, 2022 11:14 pmRamię zbrojne Ci się marzy? Pewnie jeszcze z całym olekskjuzmi? Darmowy wypad za granicę, duży zakres bezpłatnej oferty seksualnej, egzotyczne menu lokalne dostępne od ręki, możliwość pozyskania dóbr, kruszców i waluty, do tego splendor, podziw i poszanowanie w kręgach?
![]()
Zagranicy mam normę wyrobioną za średniej wielkości wieś, przywykłem do ascezy i postu, dóbr mam wystarczające ilości, podobnie walut, z kruszców najbardziej lubię kruszyć kopie. Splendor, podziw i poszanowanie traktuję nie priorytetowo.
Po prostu czasem mam chęć komuś przylać![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości