W obronie tradycyjnych wartości i kościoła
Moderator: Misiek Bielsko
Re: W obronie tradycyjnych wartości i kościoła
weźcie się zrzućcie na jaka dobrą profesjonalna kurew i wyślijcie ja do tego matoła, może jak go wreszcie ktoś w zgodzie z naturą wydupcy to znormalnieje
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Pal, wapno, chłosta. Detale. Dogadamy się.rokfor32 pisze: ↑pt lis 13, 2020 10:16 pmSie nie zgadzam, mImo wszystko (bo sam bym takich na pal nawlekał).Bratproroka pisze: ↑pt lis 13, 2020 9:46 pmNawet jeżeli nie będzie to wyjście optymalne, to gwarantuję wysoką pozycję w rankingu rozwiązań.
To jest jeden z elementów układanki, którego nigdy nie zrozumiałem. Swoisty brak reakcji opiekunów ofiar.
Bo zakładając taką sytuację z własnym dzieciakiem, brak mi wyobraźni by wyobrazić sobie co by mnie mogło powstrzymać przed rozsmarowaniem winnego na ścianie. A tu nie dość że takich przypadków u nas brak (znam jeden z Teksasu), to brak też często jakiejkolwiek reakcji. Tak wiem, presja lokalnej społeczności, wstyd itp. Wiem. Po prostu nie kupuję tego.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
W lubelskim był przypadek bardzo świeży, gdzie matka podsyłała księdzu nagie zdjęcia swojej córki.
https://www.lublin112.pl/byly-proboszcz ... cia-corki/
Ogarniesz coś takiego?
Ogarniesz coś takiego?
PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
- lesio jeep
-
zacznijcie od zielono czerwonych towarzyszy z PE i innych polańskichBratproroka pisze: ↑pt lis 13, 2020 10:49 pmPal, wapno, chłosta. Detale. Dogadamy się.rokfor32 pisze: ↑pt lis 13, 2020 10:16 pmSie nie zgadzam, mImo wszystko (bo sam bym takich na pal nawlekał).Bratproroka pisze: ↑pt lis 13, 2020 9:46 pmNawet jeżeli nie będzie to wyjście optymalne, to gwarantuję wysoką pozycję w rankingu rozwiązań.
To jest jeden z elementów układanki, którego nigdy nie zrozumiałem. Swoisty brak reakcji opiekunów ofiar.
Bo zakładając taką sytuację z własnym dzieciakiem, brak mi wyobraźni by wyobrazić sobie co by mnie mogło powstrzymać przed rozsmarowaniem winnego na ścianie. A tu nie dość że takich przypadków u nas brak (znam jeden z Teksasu), to brak też często jakiejkolwiek reakcji. Tak wiem, presja lokalnej społeczności, wstyd itp. Wiem. Po prostu nie kupuję tego.
wtedy możecie rozmawiać o czarnych w sukienkach i będę po waszej stronie choć mi z wami nie po drodze
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Nie.Videlec pisze: ↑pt lis 13, 2020 11:25 pmW lubelskim był przypadek bardzo świeży, gdzie matka podsyłała księdzu nagie zdjęcia swojej córki.
Ogarniesz coś takiego?
Beware The Rage Of A Berserker
Tu zebrał punkcik.Nikitol pisze: ↑pt lis 13, 2020 9:58 pm
Seks jest dziś tani, ale zdolność poświęcenia się małżonce/małżonkowi, zdolność w ogóle zawieranie związków małżeńskich spada wprost proporcjonalnie do stopnia „wyzwolenia” - a zatem i poziomu egocentryzmu.
Kto i gdzie uczy dziś, że miłośc to poświęcenie, ofiarowanie siebie, a nie żądanie ofiar, bez względu na realizowanie lub nie "umowy małżeńskiej"?
Ale to dlatego że zmienia taktykę.
Nie trzymam Kobiet w domu...
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
erpe_roman
Za tęczowym mostem: Ranger, Fiorino, Hąda, Pajero, Frontera, Sintra
Tak dla wyjaśnienia - miłość to nie jest "poświęcenie"...zasadniczo, to nie ma nic wspólnego z "poświęceniem". Jak ktoś tak definiuje miłość - to ma coś nie tak z definicjami. Jak spytacie psychologa, to wam wytłumaczy.
Zbowid

-
-
Efekt tresury od pokoleń. Wiele razy dyskutowałem na te tematy we familii - u niektórych wyparcie takich możliwości u duchownych jest tak silne, że zwyczajnie irracjonalne. To wygląda zresztą trochę jak obrona własnej psychiki, i własnego, poukładanego świata. Zupełnie tak - jak by zaakceptowanie tego problemu takim jakim rzeczywiście jest miało ten świat obrócić w perzynę - a ci ludzie się tego boją. Bo nie znają niczego innego, a dotychczasowe życie nie nauczyło ich budowania własnych światów. Po prostu muszą mieć przewodnika, sami nie umieją. I boją się stracić tego co mają. Bo kto ich wtedy zaprowadzi do bozi?Bratproroka pisze: ↑pt lis 13, 2020 11:47 pmNie.Videlec pisze: ↑pt lis 13, 2020 11:25 pmW lubelskim był przypadek bardzo świeży, gdzie matka podsyłała księdzu nagie zdjęcia swojej córki.
Ogarniesz coś takiego?

Najwyraźniej boją sie na tyle, że są w stanie nawet własne dzieci poświęcać. Ale to raczej przypadki bardzo skrajne - w większości przypadków kończy się na odwracaniu wzroku, i trenowaniu giętkości kręgosłupa moralnego.
w sprawach technicznych - rokfor32@wp.pl
racja
mechanizm zaprzeczenia i do tego zwyczajna kurewska chęć płynięcia z prądem.. no bo kto przeciw dobrodziejowi się postawi? Rodziny gwałconych dzieci z Małej koło Ropczyc musiały się wyprowadzić lub odwołać zeznania. I się wyprowadzić. Lokalna społeczność o tych dzieciach mówiła "małe kurwy" i chodzili krzyżem leżeć do sądu.
Podobnie było ostatnio jak w innej wsi 5chłopa gwałciło regularnie upośledzoną małą dziewczynkę. Córę i siostrę niektórych z ekipy. Też wieś pielgrzymowała do sądu bo "to dobry chłop był i mało pił"
W innej wsi, też koło nas - chłop gwałcił swoje upośledzone dzieci i opowiadał pod sklepem, że mając 10 dzieci, większość upośledzoną to on żyje jak król i fach ma w spodniach. Jak mu te dzieci zaczęły uciekać i kryć się po lasach, milicja zaczęła je znajdywać to się sprawa rypła.. i co się okazało? cała wieś bogobojna wiedziała od dawna, ale "kto tam panie komu pod komin zagląda"
serio - tu kościół Nikitola ma bardzo łatwo
mechanizm zaprzeczenia i do tego zwyczajna kurewska chęć płynięcia z prądem.. no bo kto przeciw dobrodziejowi się postawi? Rodziny gwałconych dzieci z Małej koło Ropczyc musiały się wyprowadzić lub odwołać zeznania. I się wyprowadzić. Lokalna społeczność o tych dzieciach mówiła "małe kurwy" i chodzili krzyżem leżeć do sądu.
Podobnie było ostatnio jak w innej wsi 5chłopa gwałciło regularnie upośledzoną małą dziewczynkę. Córę i siostrę niektórych z ekipy. Też wieś pielgrzymowała do sądu bo "to dobry chłop był i mało pił"
W innej wsi, też koło nas - chłop gwałcił swoje upośledzone dzieci i opowiadał pod sklepem, że mając 10 dzieci, większość upośledzoną to on żyje jak król i fach ma w spodniach. Jak mu te dzieci zaczęły uciekać i kryć się po lasach, milicja zaczęła je znajdywać to się sprawa rypła.. i co się okazało? cała wieś bogobojna wiedziała od dawna, ale "kto tam panie komu pod komin zagląda"
serio - tu kościół Nikitola ma bardzo łatwo
Wiesz że co jest na forum , to zostaje na forum. Tolerancyjni jesteśmy . Ja nikomu nie powiem jeśli miałbyś mieć jakieś kłopoty z tego tytułu.
Co się Rokfora czepiasz?

Suzuki SJ510 LWB '85 "Kozunia"
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
SAT4x4 Szczecin & http://www.reconnet.pl
Moja ocena Polańskiego i innych jest bezwzględnie negatywna i też na pal, ale serio nie widzisz różnicy między nim a biskupem?lesio jeep pisze: ↑pt lis 13, 2020 11:27 pmzacznijcie od zielono czerwonych towarzyszy z PE i innych polańskichBratproroka pisze: ↑pt lis 13, 2020 10:49 pmPal, wapno, chłosta. Detale. Dogadamy się.
wtedy możecie rozmawiać o czarnych w sukienkach i będę po waszej stronie choć mi z wami nie po drodze
Bo jeśli nie, to i w tym wypadku średnio nam po drodze.
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
o ile w ogóle... obawiam się, że Lesio by się bez większych problemów dogadał z Nikitolem i mieliby chłopaki wiele wspólnych płaszczyzn do omówienia.Kabal pisze: ↑sob lis 14, 2020 10:52 amMoja ocena Polańskiego i innych jest bezwzględnie negatywna i też na pal, ale serio nie widzisz różnicy między nim a biskupem?lesio jeep pisze: ↑pt lis 13, 2020 11:27 pmzacznijcie od zielono czerwonych towarzyszy z PE i innych polańskichBratproroka pisze: ↑pt lis 13, 2020 10:49 pm
Pal, wapno, chłosta. Detale. Dogadamy się.
Bo jeśli nie, to i w tym wypadku średnio nam po drodze.
natomiast co do pedofilów i to obojętne jakich, z jakich sfer i z jakim stanem majątkowym mam jedno i to samo zdanie: najpierw pod cele z grypserką, żeby im z dupy zrobili jesień średniowiecza i obili ryja a także próbowali powiesić na celi w celach dydaktycznych dla innych pedofilskich skurwieli. Jak przeżyją to na pal z mnóstwem soli, w sumie kapsaicyna w odbycie też by się mogła znaleźć. Jak zdechną to truchło do kwasu, żeby się rozpuściło. I na koniec zapomnieć o chujowiźnie. Może po kilku takich egzekucjach by się reszta kurw zastanowiła zanim radośnie zaczęłaby dzieciom kutasami przed twarzą wymachiwać
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Z Polańskim, z pedofilią ...
U Dziadka na osiedlu jest laska. Prześliczna, jak modelka, wyrośnięta, ponad 1,8m, cycki jak trzeba, na pierwszy rzut oka materiał rębny
.
Z tym, że bawi się z grupą DZIECI
Dzieciaki w bandzie
na oko mają 11-12 lat.
Wychodzi, że i ona jest w tej grupie wiekowej.
Na oko, pierwsze wrażenie ... ma 18 z pewnością. A jednak, nieeeeeeeeeee, nie ma.
Można się pomylić
można 
U Dziadka na osiedlu jest laska. Prześliczna, jak modelka, wyrośnięta, ponad 1,8m, cycki jak trzeba, na pierwszy rzut oka materiał rębny

Z tym, że bawi się z grupą DZIECI

Na oko, pierwsze wrażenie ... ma 18 z pewnością. A jednak, nieeeeeeeeeee, nie ma.
Można się pomylić

***** USA
No niby tak, ale nie stuka się towaru bez wcześniejszego, choć minimalnego rekonesansu, no nie wiem, imię, wiek... może, nie wprost, ale jakoś w kontekście można wybadać
Ale ja się nie znam, mam młodą i ładną żonę, nadal wygląda jak nastolatka, więc nie mam potrzeby szukania lewych atrakcji

Ale ja się nie znam, mam młodą i ładną żonę, nadal wygląda jak nastolatka, więc nie mam potrzeby szukania lewych atrakcji

PIV 3,2DiD
- jarekstryszawa
-
- Kontaktowanie:
https://www.gazetaprawna.pl/artykuly/14 ... ZBjxBvsw1Y
W temacie prowokacji Antify oraz służb mundurowych...
Zdążyli w ostatniej chwili ująć wielkiego patriotę, sól tej ziemi, -mało brakło a biedaczysko musiałby się męczyć w zepsutym do cna Beneluksie
W temacie prowokacji Antify oraz służb mundurowych...
Zdążyli w ostatniej chwili ująć wielkiego patriotę, sól tej ziemi, -mało brakło a biedaczysko musiałby się męczyć w zepsutym do cna Beneluksie

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
miejmy nadzieję, że mu dupsko pod celą zapłonie 

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- lesio jeep
-
no to pierwszy obrońca pedofiliaZbychoS pisze: ↑sob lis 14, 2020 11:37 amZ Polańskim, z pedofilią ...
U Dziadka na osiedlu jest laska. Prześliczna, jak modelka, wyrośnięta, ponad 1,8m, cycki jak trzeba, na pierwszy rzut oka materiał rębny.
Z tym, że bawi się z grupą DZIECI![]()
Dzieciaki w bandzie
na oko mają 11-12 lat.
Można się pomylićmożna
![]()

w dobie internetu są zdjęcia jak wyglądała ofiara tak na 13 +- została upita i odurzona narkotykami następnie zsodomizowana
jeśli dobrze pamiętam był jeszcze zibi i zbowidek co go bronili oraz persjanowicz vel J23 co zamkną wątek i mnie zbanował jak dla mnie to jest właśnie instytucjonalna obrona pedofilii
Mroku do ataku

23
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Lesiu, poka foty tych czarnych panienek co ich dymałeś.
Ocenimy na ile wyglądały.
Aha ... napisz czy pytałeś je o zgodę
i czy zapłaciłeś po ...
Ocenimy na ile wyglądały.
Aha ... napisz czy pytałeś je o zgodę

***** USA
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Lesiu masz dzieci? Bo ja mam, syna. Ma chłopak już ponad 12 lat i jakby mi go ktoś dotknął fujarą to by ją potem z własnego ryja wyciągał. Razem z jajcami. Dla mnie jak ktoś faszeruje dzieci dragami i potem je wykorzystuje seksualnie to nie ważne czy jest bogaty, biedny, znany czy też nie ale kara jest jedna: przekopać, wrzucić pod celę z giterką gdzie na pewno by mu dupsko rozjechali tak, że by pierdzieć nie potrafił a na koniec na pal. I w żadnym wypadku nie ma tolerancji z mojej strony na takie wysoki. Dziecko to dziecko.
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Do tego sprowadza się ta wielka walka.
W zasadzie to zdanie powinno skutecznie wyekskuzować z dyskusji każdego przyzwoitego człowieka.
to że jesteśmy w dupie, to jasne
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
..problem w tym, że zaczynamy się w niej urządzać.
Kisielewski.
w zasadzie wyczerpałeś temat
i kompletnie mnie nie interesuje owe talent, dokonania, majątek czy parafianie. Na pal skurwysynów.
i kompletnie mnie nie interesuje owe talent, dokonania, majątek czy parafianie. Na pal skurwysynów.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było