A próbowałeś po prostu umyć? Mydłem? Żelem też możesz. Najwyżej będzie szczypało. Jeżeli jest na alkoholu.
Jeżeli to jeden z tych delikatnych marketowych badziewi, to zadziała tak samo jak mydło, tylko 20x słabiej.
Moderator: Misiek Bielsko
A próbowałeś po prostu umyć? Mydłem? Żelem też możesz. Najwyżej będzie szczypało. Jeżeli jest na alkoholu.
Serio? Może zmień rewir?purti pisze: ↑sob kwie 18, 2020 9:58 amMoże i tak...ludzie patrzą bykiem jak się biegnie bez maski. Nie chcę nikogo denerwować także pozory muszą byćBratproroka pisze: ↑sob kwie 18, 2020 12:46 am1. Udać się do dowolnego sklepu wielkopowierzchniowego - najlepiej sportowego, a jak to niemożliwe hipermarketu typu Leclerc itp.
2. Znaleźć stoisko sportowe.
3. Znaleźć "Maski antysmogowe".
4. Zakupić.
5. W celu uprawiania sportu wywalić dołączony wymienny filtr, najczęściej i tak jest nic nie wart.
Będzie wygląd i wygoda.![]()
To żel z fabryki żelow, 70% alko. Pisze o wycieczkach rowerowych. Zadrapania od krzakow, ukucia itd.Bratproroka pisze: ↑sob kwie 18, 2020 11:00 amA próbowałeś po prostu umyć? Mydłem? Żelem też możesz. Najwyżej będzie szczypało. Jeżeli jest na alkoholu.
Jeżeli to jeden z tych delikatnych marketowych badziewi, to zadziała tak samo jak mydło, tylko 20x słabiej.
Podobno okadzanie ran jest najlepsze.jradek pisze: ↑sob kwie 18, 2020 11:27 amTo żel z fabryki żelow, 70% alko. Pisze o wycieczkach rowerowych. Zadrapania od krzakow, ukucia itd.Bratproroka pisze: ↑sob kwie 18, 2020 11:00 amA próbowałeś po prostu umyć? Mydłem? Żelem też możesz. Najwyżej będzie szczypało. Jeżeli jest na alkoholu.
OK.jradek pisze: ↑sob kwie 18, 2020 11:27 amTo żel z fabryki żelow, 70% alko. Pisze o wycieczkach rowerowych. Zadrapania od krzakow, ukucia itd.Bratproroka pisze: ↑sob kwie 18, 2020 11:00 amA próbowałeś po prostu umyć? Mydłem? Żelem też możesz. Najwyżej będzie szczypało. Jeżeli jest na alkoholu.
Sąsiad pali. Wczoraj wieczorem śmieci z dnia z dymem puścił. W nocy minus 3C więc trza przepalić.
nie nie palom ale aktywiści siędzą obesrani w swoich blokowiskach i nie mierzą i nie drą ryja to cisza
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość