Moderator: Misiek Bielsko
Bert może sobie przypomnij naszą wcześniejszą dyskusję jaki ci pisałem że rosjanie mordowali i gwałcili na potęgę wchodząc na tereny polski za czasów II wojny Swiatowej
mniej więcej to samo myślał przeciętny Arab o czynach ujasama i NATO na jego podwórkuMroczny pisze: ↑śr kwie 06, 2022 5:04 amsowiet przekracza nieprzekraczalne w bestialstwie
to nie jest 1 wojna. Każdy ma telefon z aparatem. Nie trzeba oficjalnych przekazów - sztuką jest unikanie wiedzy i widoków tego co sowieci robią swoim sąsiadom
nie ma na to żadnego usprawiedliwienia i żadnej innej rady jak wyciąć w pień, ziemię wapnem wysypać i ustawić czujki z napalmem
Bardzo możliwe. i pisze to zupełnie serio.
Skąd Ty weźmiesz olej w elektryku ? I jak ten lud będzie te elektryki pod blokami ładować ? Chyba ze przewidujesz program Domek+ dla wszystkich
W bloku elektryka się da, kwestia długości przedłużacza
To nie można w ramie okiennej dziurki wyborować i kabelka przepuścić skoro już ktoś chce być tak histerycznie nieekologiczny, gniazdko na końcu wyrychtować i podpinać?Videlec pisze: ↑śr kwie 06, 2022 10:02 amW bloku elektryka się da, kwestia długości przedłużaczaserio, u mnie na parterze ładują kablem przez okno jakieś małe beemwu. Nie wiem jaka jest zimą utrata ciepła przy otwartym oknie przez noc, w bloku ogrzewanym powszechnie tanim gazem i jak to się bilansuje, ale ktoś się uparł i ma
![]()
Zrobisz to?
Nie - jak nie będzie ruskich generałów i wielkiej wszechsowiecji to nie bardzo będzie ktoś planecie zagrażał. Jak zostawimy jak jest, pozwolimy gwałcić Ukrainki i będziemy wspierać naszymi zakupami to myślisz że wygramy życie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość