trochę matchboxów było, ale przede wszystkim bunkry i schrony w lesie kopaliśmy i tłukliśmy się z bandą z fabrycznej

Moderator: Misiek Bielsko
hm... a jak przeprowadzić z kieratu napęd na maszynę tego typu ?ZbychoS pisze:Kieratu nie widzieli![]()
.
Wydumka z dupy wzięta.
Za 245 tys?suzi4WD pisze:Przecie po wypadku jest lepsze, tańsze, ...
gdzieś tu w innym temacie orgazmów dostawali
pezet klepał i sprzedaje... taka reklama..nooAdamek pisze:A z kad pewnosc, ze to to samo auto ?
jak wyobraźni brak to pojedź do jakiegoś skansenu o zobacz jak się przekazuje z kieratu napęd normalnie wałemmichalxl600 pisze:hm... a jak przeprowadzić z kieratu napęd na maszynę tego typu ?ZbychoS pisze:Kieratu nie widzieli![]()
.
Wydumka z dupy wzięta.
Chyba tylko pasem ponad koniem
albo jakiś wał pod ziemią- złamany w 6 miejscach
Ja u Wuja Wacka chodziłem za koniem w kieracie. Wujo sieczkę rżnął ...lbl78 pisze:jak wyobraźni brak to pojedź do jakiegoś skansenu o zobacz jak się przekazuje z kieratu napęd normalnie wałemmichalxl600 pisze:hm... a jak przeprowadzić z kieratu napęd na maszynę tego typu ?ZbychoS pisze:Kieratu nie widzieli![]()
.
Wydumka z dupy wzięta.
Chyba tylko pasem ponad koniem
albo jakiś wał pod ziemią- złamany w 6 miejscach
![]()
wot takie cuś
https://www.youtube.com/watch?v=_RQ9xkWJgt4
łączyło się zwykłym wałem nad ziemią a koń jako zwierze rozumne se to potrafi przekroczyć jak drepta w kółko![]()
Bo ma ten sam VIN.Adamek pisze:A z kad pewnosc, ze to to samo auto ?
pezet pisze:Bo ma ten sam VIN.Adamek pisze:A z kad pewnosc, ze to to samo auto ?
Całość rozpracowana:
http://bez-wypadkowe.net/showthread.php ... 2?p=109738
pezet pisze:Miszczostwa wyborcze![]()
Zajebac wszystkich. Nowi sie moze nawroca.pezet pisze:Chciałbyś 100% handlarzy do piachu?
Nie da rady.
Po prostu trzeba przyjąć, że 99,9% aut u handlarzy jest oszukanych - i z takim założeniem kupować
O przepraszam.pezet pisze:Chciałbyś 100% handlarzy do piachu?
Nie da rady.
Po prostu trzeba przyjąć, że 99,9% aut u handlarzy jest oszukanych - i z takim założeniem kupować
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość