Pucie

czyli wszystko o wszystkim...

Moderator: Misiek Bielsko

Awatar użytkownika
lesio jeep

Re: Pucie

Post autor: lesio jeep » śr kwie 30, 2025 5:28 pm

Mroczny pisze:
śr kwie 30, 2025 5:43 am
Lesio - co jest wobec tego prawdziwą prawicą w Polsce?
zależy co uznajemy za prawice a przede wszystkim co napisze wyborcza :)21
dziś świat polityczny dzieli się raczej na my i oni nie ważne od poglądów bankier od rdshilda może być lewicowym ministrem w rządzie socjalistów
rżądzom oligarchowie i oni maja swoje media i sprzedajnych polityków widzę tam grupę globalistów syjonistycznych konkurującą z syjonistami z USA oraz kilku super miliarderów nacjonalistów reszta to teatrzyk dla lemingów oraz wierny sługa rzeszy rudy i ten od robienia laski :)21
czy zrezygnowałeś już z rosyjskiego gazu i ropy?
Ten wpis powstał bez wsparcia środków unijnych

Awatar użytkownika
Videlec

Post autor: Videlec » śr kwie 30, 2025 7:56 pm

no, celne to jest, serio :)2
PIV 3,2DiD

Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » czw maja 01, 2025 7:26 am

No jest.. tylko po co wyzywać się od lewaków i prawakow skoro to jeden uj?

Patrzeć co polityk gada to jak słuchać reklam dla wiedzy o świecie. Patrzeć co robi i wtedy okazuje się że konfa to taki sam mainstream jak inni a pis kosztował obywatela dużo więcej niż po. Które też jest do dupy ale kosztuje nas mniej. Wspaniałe perspektywy :)21

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » czw maja 01, 2025 10:04 am

Mroczny pisze:
czw maja 01, 2025 7:26 am
No jest.. tylko po co wyzywać się od lewaków i prawakow skoro to jeden uj?

Patrzeć co polityk gada to jak słuchać reklam dla wiedzy o świecie. Patrzeć co robi i wtedy okazuje się że konfa to taki sam mainstream jak inni a pis kosztował obywatela dużo więcej niż po. Które też jest do dupy ale kosztuje nas mniej. Wspaniałe perspektywy :)21
politycy to jedno a ich wyborcy to drugie lewactwo to stan umysłu i bezmyślna wiara w michnikowszczyznę to taki skrót myślowy przeciwstawny reszcie używającej wlanego rozumu i obiektywnej obserwacji bez podwójnych standardów tak w skrócie

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » czw maja 01, 2025 11:47 am

I ta reszta głosuje za zielonym ładem, zusem od dochodu i agregatami na Ukrainę?

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » czw maja 01, 2025 12:49 pm

Mroczny pisze:
czw maja 01, 2025 11:47 am
I ta reszta głosuje za zielonym ładem, zusem od dochodu i agregatami na Ukrainę?
nie potrafisz wyjść ze schematu ta reszta na pewno nie glosowała na PIS ani PO i inne tam kukizy :)21 taki Trump byłby dobrym kandydatem

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » pt maja 02, 2025 9:13 am

wyśmienitym

jak obran i kaczor

dwie kadencje trzeba spłacać przez osiem

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pt maja 02, 2025 12:16 pm

Wzór:
" Wielki przywódca zza Oceanu jest największym kłamcą w historii USA. "Prezydent USA Donald Trump złożył 3251 fałszywych lub wprowadzających w błąd oświadczeń w ciągu 497 dni swojej prezydentury" - podała "Rzeczpospolita", powołując się na statystyki prowadzone przez The Fact Checker. To średnio 6,5 nieprawdziwych wypowiedzi dziennie!
Jak widać są tacy, którzy uwielbiają kłamców.
To tak jak z ilością mieszkań Nawrockiego 2=1.

W 100 dni urzędowania, które wstrząsnęły Ameryką i Światem, Donald Trump poszedł na rekord, uzyskując najgorszy wynik poparcia w historii USA i sumarycznie najgorszy od 80 lat."

Jak dobrze być lemingiem :)21
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » pt maja 02, 2025 7:46 pm

Kabal pisze:
pt maja 02, 2025 12:16 pm
Wzór:
" Wielki przywódca zza Oceanu jest największym kłamcą w historii USA. "Prezydent USA Donald Trump złożył 3251 fałszywych lub wprowadzających w błąd oświadczeń w ciągu 497 dni swojej prezydentury" - podała "Rzeczpospolita", powołując się na statystyki prowadzone przez The Fact Checker. To średnio 6,5 nieprawdziwych wypowiedzi dziennie!

W 100 dni urzędowania, które wstrząsnęły Ameryką i Światem, Donald Trump poszedł na rekord, uzyskując najgorszy wynik poparcia w historii USA i sumarycznie najgorszy od 80 lat."

jaki tramp ? skoro według twoich źródeł to wygrała Camala bo miała 78 % poparcia podaj autora tego bełkotu :)21 nie ośmieszaj się więcej odjedz telekomunikacjom miejską

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pt maja 02, 2025 8:05 pm

Kabal pisze:
Wzór:

jaki tramp ? skoro według twoich źródeł to wygrała Camala bo miała 78 % poparcia podaj autora tego bełkotu :)21 nie ośmieszaj się więcej odjedz telekomunikacjom miejską
[/quote]
Masz jełopie w tekście źródła. Wiem, że małpę przerasta wnioskowanie, ale wydawało się, że literki skladać umiesz. przeceniłem i tutaj. Smuteczek. Jesteś głupszy niż koty mojej żony, a myślałem, że się nie da.
tel. 504126172

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » pt maja 02, 2025 8:21 pm

Kabal pisze:
pt maja 02, 2025 8:05 pm
Kabal pisze:
Wzór:

Masz jełopie w tekście źródła. Wiem, że małpę przerasta wnioskowanie, ale wydawało się, że literki skladać umiesz. przeceniłem i tutaj. Smuteczek. Jesteś głupszy niż koty mojej żony, a myślałem, że się nie da.
[/quote] podaj źródła bo rzeczpospolita to nawet na papier do dupy się nie nadaje to oni widzieli bredzislawia wygranego w pierwszej turze
a teraz jeszcze podpierają się jakimiś lowcami jednorożców ale podoba mi się ten koci kwik

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pt maja 02, 2025 9:22 pm

Mi też się podoba. Każdy fan pomarańczowego pajaca będzie miał kaca szybciej niż się wydaje :)21 na razie robienie laski fiutinowi wyszło mu bokiem i musiał Zełeńskiemu dość mocno popuścić, żeby jakkolwiek wyjść z twarzą. Wszyscy przegrali, ale jakby mniej :wink: Za to jak Wy prawaczki sobie racjonalizujecie robienie loda żydkom przez Waszego pomarańczowego bohatera to nie wiem :roll: z tego będzie jeszcze sroga przygoda i sporo kręcenia kotem. Żydowska racja stanu zawsze się obroni, nawet jak na codzień morda pełna frazesów typu Jude raus :)21 :)21

No i jeszcze propolskie afd uznano za ekstrmistów. Och jej. Establishment na starym kontynencie trzyma się tak mocno :lol: biedni Wy. Chyba nie dane Wam będzie ten katolicki emirat odpalać. Chyba, że w Argentynie. Tam jest nadzieja. Już Wam życzyłem tej podróży. Może skorzystacie. I Wy odetchniecie. I kontytent. Już raz brunatny exodus tam się odbył. Praktyka jest :)21
tel. 504126172

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » pt maja 02, 2025 11:17 pm

Kabal pisze:
pt maja 02, 2025 9:22 pm
Mi też się podoba. Każdy fan pomarańczowego pajaca będzie miał kaca szybciej niż się wydaje :)21 na razie robienie laski fiutinowi wyszło mu bokiem i musiał Zełeńskiemu dość mocno popuścić, żeby jakkolwiek wyjść z twarzą. Wszyscy przegrali, ale jakby mniej :wink: Za to jak Wy prawaczki sobie racjonalizujecie robienie loda żydkom przez Waszego pomarańczowego bohatera to nie wiem :roll: z tego będzie jeszcze sroga przygoda i sporo kręcenia kotem. Żydowska racja stanu zawsze się obroni, nawet jak na codzień morda pełna frazesów typu Jude raus :)21 :)21

No i jeszcze propolskie afd uznano za ekstrmistów. Och jej. Establishment na starym kontynencie trzyma się tak mocno :lol: biedni Wy. Chyba nie dane Wam będzie ten katolicki emirat odpalać. Chyba, że w Argentynie. Tam jest nadzieja. Już Wam życzyłem tej podróży. Może skorzystacie. I Wy odetchniecie. I kontytent. Już raz brunatny exodus tam się odbył. Praktyka jest :)21
ale jesteś przewidywalny mnie to co trump zrobi zwisa bo to nie moje państwo ale obiektywnie robi dobrze dla swojego kraju a prawiczki to takie same lemingi jak ty tyle ze z innym softem ja nie potrzebuje guru żeby istnieć co do afd przypomnę ze hitler był socjalistom a ja jestem walczącym antyklerykałem tak wiec znowu wtopiłeś ale postaraj się lepiej albo kwicz bo to umiesz :)21

Awatar użytkownika
Kabal

Post autor: Kabal » pt maja 02, 2025 11:30 pm

lesio jeep pisze:
pt maja 02, 2025 11:17 pm
Kabal pisze:
pt maja 02, 2025 9:22 pm

ale jesteś przewidywalny mnie to co trump zrobi zwisa bo to nie moje państwo ale obiektywnie robi dobrze dla swojego kraju a prawiczki to takie same lemingi jak ty tyle ze z innym softem ja nie potrzebuje guru żeby istnieć co do afd przypomnę ze hitler był socjalistom a ja jestem walczącym antyklerykałem tak wiec znowu wtopiłeś ale postaraj się lepiej albo kwicz bo to umiesz :)21
W dupiemam kim jesteś. Se będę wkładał Ci w ryja co mi się podoba :)21
tel. 504126172

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » sob maja 03, 2025 7:28 am

Ale fakt. Zwolenników trumpa można wyzywac od zydofilow. Ładne. Będę nadużywał

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » sob maja 03, 2025 1:50 pm

Mroczny pisze:
sob maja 03, 2025 7:28 am
Ale fakt. Zwolenników trumpa można wyzywac od zydofilow. Ładne. Będę nadużywał
a co Michnika zaprosił do białego domu ? :)21

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » pn maja 05, 2025 6:18 am

nie śledzę dość pilnie życiorysu tego zawodnika więc przegapiłem jego poparcie dla trumpa

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » pn maja 05, 2025 5:20 pm

Mroczny pisze:
pn maja 05, 2025 6:18 am
nie śledzę dość pilnie życiorysu tego zawodnika więc przegapiłem jego poparcie dla trumpa
a Anglicy ponoć żałują brexitu :)21
zanim zacznie się kwik to sprawdźcie wyniki niedzielnych wyborów w UK :)21 :)21

Awatar użytkownika
ZbychoS

Post autor: ZbychoS » wt maja 06, 2025 7:16 pm

Tak się zastanawiam !
Czy naprawdę w PiSuarze nie dało się znaleźć 3P. Postawnego, Przystojnego i Przyzwoitego kandydata ??
Co do pierwszy dwóch P, nie wypowiadam się. Pan co prawda nie nie w moim typie, ale może uprzedzony jestem. Trzecie P, brzmi jak Porażka. Nagromadzenie nawet nie afer, ale aferek, niezręczności, świadectw, że pan może do końca nie jest przestępcą, ale ze zwykłą ludzką uczciwością jest na bakier.
Może tam tacy wszyscy są ? skoro ten jest najlepszy z najlepszych ?? Nie wiem, nie ogarniam tej kuwety.

PS
Latarnik Wyborczy twierdzi, że najbliżej mi do Biejat co jest oczywistą bzdurą :)21
Jestem liberałem lewicowo-konserwatywnym.
Co to znaczy, te połączenie lewicowo-konserwatywny :)21 to kiedyś tam jak ktoś spyta, wyjaśnię.
***** USA

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » wt maja 06, 2025 8:12 pm

a i od prusaków mile wieści coś nie poszło kanclerzowi niedoszłemu :)21 może tusk na kandydata

Awatar użytkownika
Mroczny

Post autor: Mroczny » śr maja 07, 2025 6:40 am

ZbychoS pisze:
wt maja 06, 2025 7:16 pm
Tak się zastanawiam !
Czy naprawdę w PiSuarze nie dało się znaleźć 3P. Postawnego, Przystojnego i Przyzwoitego kandydata ??
ale dokładnie tak jest

to jak z kościołem - tam nie ma niewinnych

Awatar użytkownika
goralski

Kontaktowanie:

Post autor: goralski » śr maja 07, 2025 6:56 am

Tymczasem kolejna wojna się zaczęła....naprawdę ludziom tak się spodobało naparzanie rakietami czy to efekt czegoś większego?Rosja, Izrael, teraz Indie (akurat w przypadku tych ostatnich nie wiem, kto bardziej winny)...nie liczę pomniejszych konfliktów w Afryce (tych trwających i tych na horyzoncie)
Kurde, mało ludziom problemów?
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S

Awatar użytkownika
Kostuch

Post autor: Kostuch » śr maja 07, 2025 12:25 pm

Mroczny pisze:
śr maja 07, 2025 6:40 am
ZbychoS pisze:
wt maja 06, 2025 7:16 pm
Tak się zastanawiam !
ale dokładnie tak jest

to jak z kościołem - tam nie ma niewinnych
Pinokio wczoraj wytłumaczył, że wszyscy tak robią, więc po co drążyć. Nieskazitelni są tylko w bajkach dla dzieci, więc Karol jest git bo nikogo nie zabił.
Taki stan umysłu.
Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.

Awatar użytkownika
Zbowid

Post autor: Zbowid » śr maja 07, 2025 2:32 pm

Sami się nie wybiorą...to społeczeństwo jest zdegradowane mentalnie i intelektualnie. Wystarczy obejrzeć sobie jakikolwiek odcinek: "Matura to bzdura" lub wiec adriana czy tam nowogrodzkiego - nie różnią się poziomem... No może adrian ma większe doświadczenie :)21 i mimikę :)23
Zbowid

Awatar użytkownika
lesio jeep

Post autor: lesio jeep » śr maja 07, 2025 5:00 pm

czy ktoś może mi wytłumaczyć o co chodzi z ta kawalerkom ? ukradł ja wyłudził na mienie po żydowskie czy co ? :)21

ODPOWIEDZ

Wróć do „Towarzyskie”