bo to zwykłe karyny, które pewnie nawet podstawówki nie skończyły a cała gramatyka z matematyką opiera się tylko na bombekach i pińcet+. Nawet dziecko jest w stanie sklecić bardziej logiczne i pozbawione błędów zdanie niż to coś.Krees pisze: ↑pt mar 11, 2022 8:57 amAle to przecież trwa od początku... Połowa tych madek to nieudolne podróbki, nikt kto nie jest polskim niedoukiem nie jest w stanie sfingować tej kolekcji błędów i zapisów fonetycznych.piotrck pisze: ↑pt mar 11, 2022 7:33 amMadki dejówy zrobią porządek z tą wojną. Już drą ryje w necie o 500+ i innych. Zacznie się jatka u nas a ruskie trolle tylko będą podsycać emocje.
Pięknie teraz widać jaką w głowie ma sieczkę sÓweren. Darmowe mieszkania dla ukraińców..............w Charkowie do wyboru i koloru, z widokiem na miasto lub okolice. I dejówy jakoś nie chcą brać.
Pomoc dla uciekinierów z Ukrainy
Moderator: Misiek Bielsko
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Re: Pomoc dla uciekinierów z Ukrainy
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Nie wklejajcie nie powielajcie tych bredni - nawet jak to robicie w celach wyśmiania tego
W netach liczą sie zasiegi - im dalej ziarno pada tym lepiej dla kacapów
Wyrywać chwasty na nie siac!!!

LC GRJ120
http://www.tlc.org.pl
http://www.tlc.org.pl
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Wiesz jak to się nazywa? Wojna hybrydowa i sianie dezinformacji oraz wrzucanie ziarna niezgody pomiędzy społeczeństwo na zasadzie: jak zaczną się gryźć to przestaną pomagać
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było

Wczoraj, ul.Wszystkich świętych 27. Uchodźcy z Ukrainy w ten sposób okazują wdzięczność za pomoc, którą otrzymali od Polaków. Wisi do tej pory a przynajmniej do 18
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii

-" Chcę żyć i mieszkać w Polsce
A tymczasem, idąc do pracy w moim rodzinnym, polskim miasteczku, mijam ukraińską flagę, okno w gabinecie burmistrza w niebiesko - żółtych barwach...
A tymczasem warszawska Syrenka - symbol Warszawy (stolicy Polski, gdyby ktoś miał wątpliwości) otulona ukraińską flagą. Budynki najważniejszych w Polsce urzędów niebiesko-żółte...
A tymczasem z Wieży Mariackiej i Zamku Królewskiego płyną dźwięki ukraińskiego hymnu...
A tymczasem internetowe portale uruchamiają strony w języku ukraińskim, stacje radiowe zaczynają emitować programy w tym samym języku, banki, które nas Polaków, brzydko mówiąc DOJĄ na wszystkim - oferują Ukraińcom rewelacyjne warunki zakładania kont itp. itd.
A tymczasem w TV i na FB zachęcają Polaków do nauki ukraińskiego, żeby łatwiej porozumiewać się z uchodźcami. To my, POLACY, mamy się go uczyć, chociaż wielu z tych biednych uchodzców rozumie i mówi po polsku/ angielsku/a jak nie, to mają tłumaczy, co pokazują WOLNE
W sumie to może nie takie głupie...
Wojna z pewnością się tak szybko nie skończy, więc uchodźcy "przycupną" tu na dłużej, a może część z nich w ogóle nie wróci do siebie - takie im zapewniliśmy przywileje, jakich nam, Polakom, w naszym ojczystym kraju, nie przyszło doświadczyć.
A tymczasem uczmy się języka ukraińskiego, bo może być i tak, że za chwilę nasi biedni uchodźcy obrażą się, że nie mówimy w Polsce w ich ojczytystym, ukraińskim języku i co wtedy?
A tymczasem zap....lajmy za przysłowiową miskę ryżu, bo za chwilę okaże się, że wystarczy nam tylko na połowę tej miski
I hasło SOLIDARNI Z UKRAINĄ na pewno nam nie pomoże
A dla wszystkich pomagających: uważajcie, gdzie wpłacacie pieniądze, bo pojawiło się kilka "zbiórek", gdzie pod pretekstem MIŁOSIERDZIA dla Ukrainy można zarobić niezłą kasę
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
-
w większości Twoich wypowiedzi się nie zgadzam - co do wpisu powyżej = jest w tym sporo prawdy !
VITARA 2.0 V6-24v. sprzedana
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
mitsubishi L200 2.5 TDI sprzedane
obecnie nissan navara 2.5 tdi
Ee tam. Nawet FSB Wydział Informacji musi od czasu do czasu się przyłożyć.

Wujek Dobra Rada 

A teraz to powiedzcie tym kobietom i dzieciom w Polsce co musieli z jedną reklamówką uciekać z domu. W kapciach i z herbatką w ręku można komentować kto z kim i gdzie, a rzeczywistość jest taka że mamy problem wszyscy czy nam się to podoba czy nie. Podatkami nas obłożą by sfinansować armię i uzbrojenie. Zakupimy sprzętu od wuja Sama, przeszkolimy mięso armatnie. Ukraińcy zaraz od naszych rodaków dostaną kopa po tyłku bo nie będzie ich stać na utrzymanie uchodźców.
Przepis na katastrofę humanitarną.
Przepis na katastrofę humanitarną.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Piotrek i jeszcze znając życie to ruskie wjadą do nas w ramach ratowania Polski przed faszyzmem, który chce dać wet Rosji... Ciekawe co wtedy będzie z bratnim sojusznikiem i jego wojskiem? Różowo to nie wygląda z żadnej strony.
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Nie wejdzie, nie mają tyle wojska. Myślę że mamy 3-4 lata spokoju pod warunkiem że gospodarka rosyjska nie złapie oddechu po sankcjach. .......które ochoczo zaraz zdejmą kraje europejskie. Przykład bisexa z Francji który francuskim firmom zapowiedział że zaraz się to skończy i nie ma sensu wychodzi z rynku rosyjskiego.
Rób swoje i przestań histeryzowaćczarny bielsko pisze: ↑sob mar 12, 2022 7:35 pmPiotrek i jeszcze znając życie to ruskie wjadą do nas w ramach ratowania Polski przed faszyzmem, który chce dać wet Rosji... Ciekawe co wtedy będzie z bratnim sojusznikiem i jego wojskiem? Różowo to nie wygląda z żadnej strony.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Bert do histerii to mi dalekobert pisze: ↑sob mar 12, 2022 8:12 pmRób swoje i przestań histeryzowaćczarny bielsko pisze: ↑sob mar 12, 2022 7:35 pmPiotrek i jeszcze znając życie to ruskie wjadą do nas w ramach ratowania Polski przed faszyzmem, który chce dać wet Rosji... Ciekawe co wtedy będzie z bratnim sojusznikiem i jego wojskiem? Różowo to nie wygląda z żadnej strony.

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Oby bo patrząc na sankcje to wygląda dosyć ciekawie jak nad stołem wołają o nich a pod stołem w dalszym ciągu handelek jest.piotrck pisze: ↑sob mar 12, 2022 7:49 pmNie wejdzie, nie mają tyle wojska. Myślę że mamy 3-4 lata spokoju pod warunkiem że gospodarka rosyjska nie złapie oddechu po sankcjach. .......które ochoczo zaraz zdejmą kraje europejskie. Przykład bisexa z Francji który francuskim firmom zapowiedział że zaraz się to skończy i nie ma sensu wychodzi z rynku rosyjskiego.
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Myślę że militarnie to już nie takie mocarstwo jak by się mogło wydawać to raz , ale uważam że Chińczycy zrobią sobie z ruskich naród podległy robiący za miskę ryżu . Oczywiście pod warunkiem utrzymania w jakimś stopniu sankcji .piotrck pisze: ↑sob mar 12, 2022 7:49 pmNie wejdzie, nie mają tyle wojska. Myślę że mamy 3-4 lata spokoju pod warunkiem że gospodarka rosyjska nie złapie oddechu po sankcjach. .......które ochoczo zaraz zdejmą kraje europejskie. Przykład bisexa z Francji który francuskim firmom zapowiedział że zaraz się to skończy i nie ma sensu wychodzi z rynku rosyjskiego.
Nie mam jeepa
samurai 

ty głośno myślisz, a jakiś kapelusznik słucha tego i fajda się ze strachu, że to już, bo tak własnie przeczytałczarny bielsko pisze: ↑sob mar 12, 2022 8:23 pmBert do histerii to mi dalekobert pisze: ↑sob mar 12, 2022 8:12 pmRób swoje i przestań histeryzowaćczarny bielsko pisze: ↑sob mar 12, 2022 7:35 pmPiotrek i jeszcze znając życie to ruskie wjadą do nas w ramach ratowania Polski przed faszyzmem, który chce dać wet Rosji... Ciekawe co wtedy będzie z bratnim sojusznikiem i jego wojskiem? Różowo to nie wygląda z żadnej strony.głośno myślę i rozważam każdą możliwość.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
zawsze można kapelusznikowi dać srajtaśmę jeśli na to zasługuje lub...bert pisze: ↑sob mar 12, 2022 10:19 pmty głośno myślisz, a jakiś kapelusznik słucha tego i fajda się ze strachu, że to już, bo tak własnie przeczytałczarny bielsko pisze: ↑sob mar 12, 2022 8:23 pmBert do histerii to mi dalekogłośno myślę i rozważam każdą możliwość.
laxigen, żeby się elegancko sfajdał do końca

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Jak dziecko wchodzisz w Berta narrację.czarny bielsko pisze: ↑sob mar 12, 2022 10:34 pm
zawsze można kapelusznikowi dać srajtaśmę jeśli na to zasługuje lub...
laxigen, żeby się elegancko sfajdał do końca![]()

Ten kapelusznik to nasz znajomy z tego forum. Będzie Ci wstyd na Mamutach.

a dla czego mam płacić skoro ktoś nie płaci, to kara że jestem obywatelem tego kraju i płacę tu wszystkie daniny

Masz rację. Ja nawet bym ci oddał mieszkanie za free z widokiem na miasto............np.w Charkowie.
Ps. Zacznij tak gorąco zwalczać socjalizm w Polsce typu 500+ czy tam 13-tą emeryturę a nie walczyć z ludzmi co całych ich majątek 60-cio letniego życia jest w reklamówce. Idziesz w skrajności jak Zibi.
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
japierdole... dopiero teraz załapałem o kogo chodzi... no nie ukrywam, że dałem się podejść jak dziecko...piotrck pisze: ↑sob mar 12, 2022 10:45 pmJak dziecko wchodzisz w Berta narrację.czarny bielsko pisze: ↑sob mar 12, 2022 10:34 pm
zawsze można kapelusznikowi dać srajtaśmę jeśli na to zasługuje lub...
laxigen, żeby się elegancko sfajdał do końca![]()
![]()
Ten kapelusznik to nasz znajomy z tego forum. Będzie Ci wstyd na Mamutach.![]()

swoją drogą dzisiaj mi się już myślenie odcina bo mam zajebisty problem od paru dni i cały czas zastanawiam się co zrobić. Powiedziałbym sytuacja patowa ale to nie miejsce żeby o tym mówić... zresztą też bym się chyba spalił ze wstydu jakbym powiedział bo od kilku dni jestem w ciężkim szoku i nie daje rady kojarzyć pewnych faktów bo cały czas mam zaprzątniętą głowę jednym...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Nie trzymaj tego w sobie. Poznałeś ładną ukrainkę która chce się żenić. ..........
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
niestety nie... jakby to tak wyglądało to być może bym nie chodził wkurwiony od kilku dni...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Trauma po Roksa.pl ?
żeby wszyscy ci pomagacze robili co do nich należy nie było by popisu przy korycie a nie widzę powodu żeby być człowiekiem 5 kategorii w swoim kraju, mogą mieć tak samo jak ja ale nie przywileje, to że ktoś ich przygarną jest ogromną pomocąpiotrck pisze: ↑sob mar 12, 2022 10:52 pm![]()
Masz rację. Ja nawet bym ci oddał mieszkanie za free z widokiem na miasto............np.w Charkowie.
Ps. Zacznij tak gorąco zwalczać socjalizm w Polsce typu 500+ czy tam 13-tą emeryturę a nie walczyć z ludzmi co całych ich majątek 60-cio letniego życia jest w reklamówce. Idziesz w skrajności jak Zibi.