Koronawirus
Moderator: Misiek Bielsko
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Re: Koronawirus
poczekajcie bo zaraz wyjdzie Nikitol zza rogu i zacznie gadać, że to rydzyk z kaczyńskim będą osądzać na sądzie ostatecznym, boga nie ma a papież to ch*j...
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
myślę, że ze 3 dni go nie będzie
Wszystko się zgadza. Ja bym tylko doprecyzował tak na przyszłość, że KAŻDY papież to ch*jczarny bielsko pisze: ↑śr lis 04, 2020 11:03 ampoczekajcie bo zaraz wyjdzie Nikitol zza rogu i zacznie gadać, że to rydzyk z kaczyńskim będą osądzać na sądzie ostatecznym, boga nie ma a papież to ch*j...
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
A to tak, zgadzam sięKabal pisze: ↑śr lis 04, 2020 11:07 amWszystko się zgadza. Ja bym tylko doprecyzował tak na przyszłość, że KAŻDY papież to ch*jczarny bielsko pisze: ↑śr lis 04, 2020 11:03 ampoczekajcie bo zaraz wyjdzie Nikitol zza rogu i zacznie gadać, że to rydzyk z kaczyńskim będą osądzać na sądzie ostatecznym, boga nie ma a papież to ch*j...

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
aj.. niekoniecznie

- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
wiesz papieża bym nie osądzał
Nasz Jan Paweł 2
i teraźniejszy Franciszek - moim zdaniem bardzo dużo zrobili
wiem ze są jakieś wtopy itd ale kurna postawicie się na miejscu człowieka który pod sobą ma tylu ludzi
nawet w największych firmach są większe cyrki.
Nasz Jan Paweł 2
i teraźniejszy Franciszek - moim zdaniem bardzo dużo zrobili
wiem ze są jakieś wtopy itd ale kurna postawicie się na miejscu człowieka który pod sobą ma tylu ludzi
nawet w największych firmach są większe cyrki.
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Odbiegając od polityki , pan dr wizyty domowe , zero maski , wizyt 4szt.
https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
"Autoktóreniepływajestjakłódkabezskrzydeł"
Zaręczam że nie każdy , ponieważ znam kilku bardzo dobrze.czarny bielsko pisze: ↑śr lis 04, 2020 11:49 amA to tak, zgadzam sięKabal pisze: ↑śr lis 04, 2020 11:07 amWszystko się zgadza. Ja bym tylko doprecyzował tak na przyszłość, że KAŻDY papież to ch*jczarny bielsko pisze: ↑śr lis 04, 2020 11:03 ampoczekajcie bo zaraz wyjdzie Nikitol zza rogu i zacznie gadać, że to rydzyk z kaczyńskim będą osądzać na sądzie ostatecznym, boga nie ma a papież to ch*j...ale dodałbym jeszcze, że każdy kardynał, biskup, etc to też ch*uje i do tego spasione na ludzkiej krzywdzie

https://www.youtube.com/watch?v=f_4R5xrpqt4
Fakt, nikt tyle nie zrobił dla ochrony pedofil oraz malwersantów finansowych co Wasz dżipitu.
Nie wypominając kościółkowi za jego czasu udziału w rzezi Tutsi. To tak z grubszych zarzutów.
W historii najnowszej kościółka k. równie skurwiałe było chyba tylko robienie laski hitlerowi.
Bajdełej, słyszeli, że Jasna Góra nadal w kalendarium chwali się rocznicami odwiedzin Gebelsa i Hansa Franka? Serio, serio, można być tak zjebanym

tel. 504126172
tel. 504126172
uuuu
ładne
got mit uns
ładne
got mit uns
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
nie przetłumaczysz bo jak wiadomo nauka i wiara nie łączą się ze sobą w żaden sposób i naukowe argumenty do osoby wierzącej nie dotrą bo nie i już o wiara bo bozia, etc a do osoby sceptycznej w stosunku do wiary argumentacja dotrze a czasem może przedstawi lepsze argumenty i oczywiście poparte badaniami... Więc dla mnie religia, zabobon i wiara to najlepsze co można było zrobić, żeby paść dupę i głosić słówko boże i żyć ponad stan kosztem tych co uwierzyli. A jasna góra powinna zmienić nazwę na góra ciemniakówKabal pisze: ↑śr lis 04, 2020 1:02 pmFakt, nikt tyle nie zrobił dla ochrony pedofil oraz malwersantów finansowych co Wasz dżipitu.
Nie wypominając kościółkowi za jego czasu udziału w rzezi Tutsi. To tak z grubszych zarzutów.
W historii najnowszej kościółka k. równie skurwiałe było chyba tylko robienie laski hitlerowi.
Bajdełej, słyszeli, że Jasna Góra nadal w kalendarium chwali się rocznicami odwiedzin Gebelsa i Hansa Franka? Serio, serio, można być tak zjebanym![]()

no ja znam kilku księży i tylko o dwóch mogę powiedzieć coś dobrego bo o reszcie niekoniecznie a nawet mógłbym powiedzieć, że nicmontero pisze: ↑śr lis 04, 2020 12:57 pmZaręczam że nie każdy , ponieważ znam kilku bardzo dobrze.czarny bielsko pisze: ↑śr lis 04, 2020 11:49 amA to tak, zgadzam sięale dodałbym jeszcze, że każdy kardynał, biskup, etc to też ch*uje i do tego spasione na ludzkiej krzywdzie
![]()

Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
dodałbym jeszcze,że kk dyskryminuje niepełnosprawnych... tak...
w pl był tylko jeden ksiądz z niepełnosprawnością przed świeceniami.
miał bardzo słaby wzrok i musiał pochylac się mocno,żeby czytać ... skaner go nazwali.
w pl był tylko jeden ksiądz z niepełnosprawnością przed świeceniami.
miał bardzo słaby wzrok i musiał pochylac się mocno,żeby czytać ... skaner go nazwali.
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
chyba trochę przeginacie
Proszę niech mi któryś z was wskaże że nie jestem otwarty na dyskusje czy kontr argumenty?
I chciałbym żeby dotarło że bycie wierzącym nie jest równoznaczne z popieraniem tego co się dzieje w kościele
wierzysz nie wierzysz twoja sprawa - kto ma racje - tego nie wiadomo ale chyba powinniśmy sie szanować.
Popytaj sie ludzi którzy są na morzu ilu jest ateistów?
zastanów się czemu
Czasami wiara pomaga przetrwać - taka nasza natura.
Proszę niech mi któryś z was wskaże że nie jestem otwarty na dyskusje czy kontr argumenty?
I chciałbym żeby dotarło że bycie wierzącym nie jest równoznaczne z popieraniem tego co się dzieje w kościele
wierzysz nie wierzysz twoja sprawa - kto ma racje - tego nie wiadomo ale chyba powinniśmy sie szanować.
Popytaj sie ludzi którzy są na morzu ilu jest ateistów?
zastanów się czemu
Czasami wiara pomaga przetrwać - taka nasza natura.
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Konrad, chwilę temu stanąłeś w obronie Waszego papieża. Jedynego i niepowtarzalnego. I, że dużo dobrego zrobił. To Ci napisałem co zrobił i przy tym nie chciałem się pastwić beatyfikacją Agnes Gonxha Bojaxhiu, bo to w sumie detal. I nawet nie chce mi się grzebać głębiej niż to co napisałem, ale pewnie parę innych wspieranych ludobójstw ma na sumieniu. A Wy go sobie wnieśliście na ołtarze, bronicie jak niepodległości i w ich imię chcecie innym ustawiać życie, naciskając na zjebane prawodastwo.
To nam daje prawo traktować Was jak traktujemy i uważać, że odjazd Radka z Ufo jest mniej szkodliwy społecznie i nawet sympatyczny. Wasz odjazd kosztuje życie wielu osób. To Wy gloryfikując bandytów macie tą krew na rękach. Macie na rękach samobójstwa ofiar pedofilii, macie na rękach krew tych wszystkich dzieciaków, co w imię wiary nie użyły prezerwatywy i albo wyskrobały, albo zabiły albo/i zabiły się. To jest ta Wasza wiara i ta Wasza bozia. Tego nie da się porwać i podzielić. Tu się zgadzam z Nikitolem - to nie jest konfigurator bozia DYI. To jest wszystko albo nic - żona robi Ci loda? Spłoniecie w piekle. Używacie prezerwatywy? Spłoniecie w piekle. Anal? Piekło zboczeńcu. A wszystko w imię podań dzikusów znad morza śródziemnego sprzed kilku tysięcy lat. Skąd wiemy, że Wasza bozia istnieje? Z biblii. A skąd wiemy, że to wiarygodne źródło? Od bozi!!! Jakie to jest urocze
Stary, Wy wielbiliście napletek gościa, jeszcze całkiem niedawno. Zresztą dalej wielbicie relikwie. Dżipitu też został pokrojony i rozesłany do filii tego bałaganu. Nie wiem jak z kawałkami krzyża i gwoździami, bo kiedyś można było z tego katedrę zbudować jak by pozbierać.
Wierzcie sobie w co chcecie. Serio. Mam tylko dwie prośby:
1. Ddpierdolcie się od polityki. Nie wpierdalajcie się z butami w życie nikomu.
2. Szanujcie Radka. Moglibyście się w chooj od niego nauczyć. I rycerzy Jedi też.
To nam daje prawo traktować Was jak traktujemy i uważać, że odjazd Radka z Ufo jest mniej szkodliwy społecznie i nawet sympatyczny. Wasz odjazd kosztuje życie wielu osób. To Wy gloryfikując bandytów macie tą krew na rękach. Macie na rękach samobójstwa ofiar pedofilii, macie na rękach krew tych wszystkich dzieciaków, co w imię wiary nie użyły prezerwatywy i albo wyskrobały, albo zabiły albo/i zabiły się. To jest ta Wasza wiara i ta Wasza bozia. Tego nie da się porwać i podzielić. Tu się zgadzam z Nikitolem - to nie jest konfigurator bozia DYI. To jest wszystko albo nic - żona robi Ci loda? Spłoniecie w piekle. Używacie prezerwatywy? Spłoniecie w piekle. Anal? Piekło zboczeńcu. A wszystko w imię podań dzikusów znad morza śródziemnego sprzed kilku tysięcy lat. Skąd wiemy, że Wasza bozia istnieje? Z biblii. A skąd wiemy, że to wiarygodne źródło? Od bozi!!! Jakie to jest urocze

Stary, Wy wielbiliście napletek gościa, jeszcze całkiem niedawno. Zresztą dalej wielbicie relikwie. Dżipitu też został pokrojony i rozesłany do filii tego bałaganu. Nie wiem jak z kawałkami krzyża i gwoździami, bo kiedyś można było z tego katedrę zbudować jak by pozbierać.
Wierzcie sobie w co chcecie. Serio. Mam tylko dwie prośby:
1. Ddpierdolcie się od polityki. Nie wpierdalajcie się z butami w życie nikomu.
2. Szanujcie Radka. Moglibyście się w chooj od niego nauczyć. I rycerzy Jedi też.
tel. 504126172
tel. 504126172
za Frankiem wrzucę link
https://www.onet.pl/informacje/onetwiad ... m,79cfc278
to też dzięki niechęci Nikitola do prezerwatyw
Jakim skurwielem musi być bóg, który pozwala, żeby w jego imieniu...
Szczerze życzę wszystkim zagorzałym wiernym wizji Terry'ego Pratchetta czyli takiego zaświatu w jaki wierzą. Żodyn nie pójdzie do nieba. Żodyn. Wszyscy mają przejebane i to na wieczność.
Zastanawiam się czy jest jakaś bardziej skomplikowana, zhierarchizowana i nastawiona na golenie owiec religia? Może scjentolodzy, ale tu skala jest marginalna. Islam wydaje się przy kk całkiem racjonalną i do tego dość liberalną religią. Pomimo prób zawłaszczania przez psycholi, typową dla religii w średniej fazie rozwoju i próbach sformowania jednolitej struktury (taki katolicyzm kilkaset lat temu
)
Szczerze życzę wszystkim zagorzałym wiernym wizji Terry'ego Pratchetta czyli takiego zaświatu w jaki wierzą. Żodyn nie pójdzie do nieba. Żodyn. Wszyscy mają przejebane i to na wieczność.

Zastanawiam się czy jest jakaś bardziej skomplikowana, zhierarchizowana i nastawiona na golenie owiec religia? Może scjentolodzy, ale tu skala jest marginalna. Islam wydaje się przy kk całkiem racjonalną i do tego dość liberalną religią. Pomimo prób zawłaszczania przez psycholi, typową dla religii w średniej fazie rozwoju i próbach sformowania jednolitej struktury (taki katolicyzm kilkaset lat temu

tel. 504126172
tel. 504126172
Wiesz, chcieli ukarać drukarza co odmówił usługi dla LGBT .......skrajności są zawsze niebezpieczne. Teraz wahadło poszło w drugą stronę. Tylko czemu nie może zostać po środku ?Mroczny pisze: ↑śr lis 04, 2020 4:06 pmza Frankiem wrzucę link
Bo jak jest po środku to uwiera.piotrck pisze: ↑śr lis 04, 2020 5:09 pmWiesz, chcieli ukarać drukarza co odmówił usługi dla LGBT .......skrajności są zawsze niebezpieczne. Teraz wahadło poszło w drugą stronę. Tylko czemu nie może zostać po środku ?Mroczny pisze: ↑śr lis 04, 2020 4:06 pmza Frankiem wrzucę link
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.