Mam lepszy sposób na "pojeby", może kiedyś ci zaprezentuję

Moderator: Misiek Bielsko
Mam lepszy sposób na "pojeby", może kiedyś ci zaprezentuję
Socjalizm i komunizm to pewien rodzaj porządku społecznego. Może się nam podobać - albo i nie. niemniej, każdy z nas ma prawo do poglądów. Nawet jeżeli te poglądy są obecnie "passe".Nikitol pisze: ↑sob wrz 30, 2017 5:53 pmA choćby ci http://pl.m.wikipedia.org/wiki/Partia_E ... iej_Lewicy
Nie będę niczego rozwijał,bo do Ciebie nie dotrze.Jesteś po prostu niebezpieczny.Zrób jak mówi Takayuki,żeby Cię można było izolować na długie lata aż zmądrzejesz
znowu bredzisz zmień lekarza , to własnie Serbia jako jedyna była za jednością Jugosławiirokfor32 pisze: ↑sob wrz 30, 2017 8:38 pmTak przy okazji - jedyni zbrodniarze na masową skalę z czasów współczesnych i na naszym własnym kontynencie - to (anty) bohaterowie wojny na Bałkanach.
Właśnie NACJONALIŚCI. Serbscy decydenci, politycy i generałowie, odpowiedzialni za ludobójstwo na ludności cywilnej, bośniackiej i albańskiej. W imię tak właśnie pojętego "patriotyzmu". W cudzysłowiu - bo to ich pojęcie patriotyzmu dało takie a nie inne efekty - poza trybunałem międzynarodowym dla wierchuszki - Serbia to może obecnie silne, niezależne i suwerenne państwo?
Raczej nie za bardzo. W każdym z trzech aspektów. Nacjonaliści, którzy sprowadzili swój kraj do parteru, politycznego i gospodarczego.
Tez mi, karwa, patriotyzm.
To tylko żąglerka nazewnictwem. Idee które realizowali naziści jasno klasyfikuja ich DZIAŁANIA. Gadać/deklarować se mogli cokolwiek.
masz bardzo wypaczone pojecie co sie tam naprawdę wydarzyłorokfor32 pisze: ↑ndz paź 01, 2017 5:55 pm
Lesio - ale to właśnie tak pojęty nacjonalizm w wykonaniu doprowadził do wybuchu konfliktów. Kraj się zaczął rozpadać, Serbowie postanowili wyrwać z byłej Jugosławii ile się da. Reszta zresztą też - tyle że reszta zwyczajnie chciała niezależności, od Serbów właśnie. Na co ci pierwsi nie chcieli pozwolić. masz rację, że tam wszystkie strony konfliktu miały swoje za uszami - ale to nadal przecież podłoże nacjonalistyczne. Przecież tam dochodziło do pacyfikacji całych regionów do czysta, a tłem przecież do tego była właśnie ideologia nacjonalistyczna. Nie żadne chęci zysku, rabunku, zniewolenia, czy zimna doktryna wojenna. Tylko ideologia, która mówiła, że "obcych" w "naszym" kraju ma nie być.
niebezpieczni to są psychopaci.. cała reszta to tylko semantyka. Możesz sobie nazywać generała franco jak chcesz - ale nie zmienisz, ze wymordywał zyliony.Nikitol pisze: ↑ndz paź 01, 2017 5:28 pmNiebezpieczni to są komuniści i ich utopie,, które doprowadziły nas do hekatomby ludobójstwa i zbrodni nieznanych dotąd ludzkości...
https://youtu.be/fYpYYY2yh6Y
To jest ludobójstwo na masową skalę!
A Maryja zawsze dziewica
Tylko że w to nie musisz wierzyć ...........a na kretynizmy PE i PiS nic nie poradzisz
Zrób przysługę własnej sprawności umysłowej i sprawdź, jak to naprawdę było. Ten argument jest tak często przytaczany, że się porzygać można. I nigdy zgodnie z prawdą.
Nie wiem czy czytasz https://superhistoria.pl/dwudziestoleci ... omuny.htmlMroczny pisze: ↑ndz paź 01, 2017 8:17 pmniebezpieczni to są psychopaci.. cała reszta to tylko semantyka. Możesz sobie nazywać generała franco jak chcesz - ale nie zmienisz, ze wymordywał zyliony.Nikitol pisze: ↑ndz paź 01, 2017 5:28 pmNiebezpieczni to są komuniści i ich utopie,, które doprowadziły nas do hekatomby ludobójstwa i zbrodni nieznanych dotąd ludzkości...
https://youtu.be/fYpYYY2yh6Y
To jest ludobójstwo na masową skalę!
i każdy skurwiel co chce izolować, zamykać, regulować itd - jest właśnie takim psycholem. Planeta jest jedna, życie krótkie. Wara narodowym zjebom od mojego pomysłu na jego spędzenie. Obecnie nam rządzący tfu socjaliści właśnie podążają drogą na skróty do jednakowych żołądków i ustawy na wszystko..
proszę bardzo tu o marchewce i pomidorach oraz kasztanach zmieniających sie w owoce jeśli sa w konfiturachBratproroka pisze: ↑ndz paź 01, 2017 10:20 pmZrób przysługę własnej sprawności umysłowej i sprawdź, jak to naprawdę było. Ten argument jest tak często przytaczany, że się porzygać można. I nigdy zgodnie z prawdą.
Prościej:
To jest bzdura co Pan piszesz. Sprawdź źródła. Ale jakieś normalne, np akt prawny UE chociaż.
milej lekturyIII. KLASYFIKACJA WEDŁUG WIELKOŚCI
Klasyfikacja według wielkości jest ustalana na podstawie:
- długości jadalnego miąższu owocu, wyrażonej w centymetrach oraz mierzonej wzdłuż powierzchni wypukłej od końca szczytu owocu do podstawy przysadki,
- stopnia, tj. pomiaru w milimetrach, szerokości przekroju poprzecznego owocu między powierzchniami bocznymi a środkiem, prostopadle do osi podłużnej.
Wzorzec owocu przy pomiarze długości i stopnia:
- owoc środkowy w zewnętrznym rzędzie rączki,
- owoc znajdujący się w sąsiedztwie przekroju dzielącego rączkę, w rzędzie zewnętrznym kiści.
Minimalna dopuszczalna długość wynosi 14 cm, a minimalny dopuszczalny stopień wynosi 27 mm.
Wyjątek od ostatniego akapitu stanowią banany produkowane na Maderze, Azorach, Algarve, Krecie oraz w Lakonii o długości mniejszej niż 14 cm, które mogą być sprzedawane we Wspólnocie, lecz muszą być zaliczone do klasy II.
IV. TOLERANCJE
Tolerancje dotyczące jakości i wielkości powinny być dozwolone w obrębie każdego opakowania w odniesieniu do produktu niespełniającego wymogów wskazanej klasy.
A. Tolerancje dotyczące jakości
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości