Uważam, ze prawo powinno dotyczyć wszystkich. I mało mnie interesuje jak skończy.
Pomoc dla uciekinierów z Ukrainy
Moderator: Misiek Bielsko
Re: Pomoc dla uciekinierów z Ukrainy
tel. 509700949
https://www.escape4x4.pl/
A ja uważam, że bany powinny być WYŁĄCZNIE za inwetktywy wobec innych uczestników dyskusji.
Eliminując osoby myślące inaczej zamykamy się w konfortowej bańce i tracimy pełny obraz świata.
Eliminując osoby myślące inaczej zamykamy się w konfortowej bańce i tracimy pełny obraz świata.
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
to chyba dobrze, nie?

masz tyle zjebów wokół. Po co udawać ze to fajne? Im dalej tym lepiej

masz tyle zjebów wokół. Po co udawać ze to fajne? Im dalej tym lepiej
Zapadła wioska, grupka ludzi, myśliwy, broń, skrajne poglądy... Utoya.
Nie żebym coś sugerował, ale nutka niepewności...

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
- goralski
-
- Kontaktowanie:

Kiedyś było kolorowo, teraz to kółko wzajemnej adoracji raczej

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
O tak. To prawie jak chów wsobny, w celu zachowania "czystości rasowej"

"Panie doktorze, koledzy mogą częściej i więcej...
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
-Jaki problem? Chwal się Pan jak oni."
Tylko myślący inaczej nie potrafią bez dowalania się personalnego i wyzwisk, któryś z kolei już tak, przypadek?
I jak można mieć 180* odmiennie zdanie, ja się mogę mylić i spoko że ktoś to mniej lub bardziej złośliwe wykaże, to jeszcze poziom wypowiedzi poniżej dna... no sorry, można lepiej.
nie
to tak jak impreza w domu - zapraszasz tych co lubisz. Na wyjazd, piwo, koncert też idziesz z tymi co masz coś wspólnego. Nie zapraszasz ludzi którzy chcą Ci spalić dom i uważają, że nie powinieneś mieć swojego kraju.
to skad ta tolerancja? zwłaszcza, że przekaz to wyłacznie kopiuj wklej.
tel. 509700949
szkoda mi chłopa...
Ale żeby się zarejestrować na forum nie trzeba okazywać certyfikatu szczepień, świadectwa chrztu ani deklarować poglądów i sympatii politycznych.
Jeszcze.
Po to jest "dodaj do ignorowanych", żeby każdy mógł osobiście zbanować sobie osobę której nie trawi.
Taka namiastka demokracji

Przed erą internetu, każdy wiejski głupek pozostawał w swojej wiosce.
Niemniej jednak etymologia slowa forum zasadza sie na wymianie rozbieznych pogladow. To nie klub, tylko forum. Nawet jak sie z kims nie zgadzam, to chce uslyszec jego argumenty.
Dzieki temu mam szersza wiedze i swiadomosc.
Zgadzam sie z Radkiem. Ban powinien byc za inwektywy.
Zupelnie nie przeszkadzaja mi Klucza poglady. Sa jego i wylacznie sobie wystawia nimi swiadectwo. Jakie by ono nie bylo.
Styl wypowiedzi to juz inna bajka. Czytajac czasem te wymioty, robi sie niedobrze. W tym jednak mam wybor i moge nie czytac.
Usuwajac kazdego kto sie z Toba nie zgadza, pokazujesz jakim jestes radykalem. I nie ma to najmniejszego zwiazku z tolerancja, ktora tak czesto i chetnie promujesz.
Warto pamietac, ze tolerancja nie rowna sie akceptacja.
Nie przejmuj sie. Ksiezniczki z ch...ja nie zrobisz (Emila).
Roki dostał bana dwutygodniowego na wniosek innych i za pitolenie o współwinie zgwałconych..
i jest jeden z niewielu banów jakie padły na forum..
Nikitol czasami dostawał po tygodniu jak mi pisal pw że doniesie do US czy Wojo jak mi obiecywał "wjazd na chatę z kolegami po szalu"
tyle..
Nikitol czasami dostawał po tygodniu jak mi pisal pw że doniesie do US czy Wojo jak mi obiecywał "wjazd na chatę z kolegami po szalu"
tyle..
Nikitol prosil sie o bana za kazdym razem, jak tylko sie pojawial.
Z Rokforem uwazam, ze byl to blad. Zdarza sie.
Ale nie idz ta sama droga z Kluczem, tylko dlatego, ze wiekszosc forumowiczow nie zgadza sie z jego pogladami. Nad kultura wypowiedzi moglby jednak popracowac, ale nie jego jednego tu ponosi. Jesli go jednak nadmiernie poniesie, to sentymentu byc nie powinno.
Nie wiem jaka byla historia z bertem, ale cos mnie sie kojarzy, ze tez zostal zbanowany.
Pomimo, ze w wielu kwestiach mozna sie bylo z nim zgodzic, to poziom wypowiedzi byl skrajnie zenujacy. I to byl przyklad slusznego banowania.
Z Rokforem uwazam, ze byl to blad. Zdarza sie.
Ale nie idz ta sama droga z Kluczem, tylko dlatego, ze wiekszosc forumowiczow nie zgadza sie z jego pogladami. Nad kultura wypowiedzi moglby jednak popracowac, ale nie jego jednego tu ponosi. Jesli go jednak nadmiernie poniesie, to sentymentu byc nie powinno.
Nie wiem jaka byla historia z bertem, ale cos mnie sie kojarzy, ze tez zostal zbanowany.
Pomimo, ze w wielu kwestiach mozna sie bylo z nim zgodzic, to poziom wypowiedzi byl skrajnie zenujacy. I to byl przyklad slusznego banowania.
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Cały czas to wraca.Mroczny pisze: ↑czw paź 20, 2022 1:26 pmRoki dostał bana dwutygodniowego na wniosek innych i za pitolenie o współwinie zgwałconych..
tyle..
Nikt Rokfora stąd nie wywalił. Ban dostał za rozmowę i określone wypowiedzi, na przemyślenie stanowiska. Standard internetowych dyskusji.
Ostatecznie z forum wysiadł sam. Jego samodzielna decyzja, nikogo innego.
Jako ktoś, kto regularnie z Nim toczył tutaj spory nie mogę powiedzieć, żeby forum ograniczało mu możliwość snucia teorii z czapy i bredzenia jak w malignie. Więcej, gdyby nie forma wypowiedzi i kompletny brak faktycznych argumentów, można było pewne Jego tezy na poważnie rozważać. Ale forma była drastycznie słaba.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
Słowo klucz (nomen omen) "poglądy".
Porozumiewanie się kopiami cudzych tekstów, czy to prawdziwych czy wpisanych w ramkę z jakimś nazwiskiem niby to wolnomyśliciela autora - to nie jest przedstawianie swoich poglądów.
Porozumiewanie się kopiami cudzych tekstów, czy to prawdziwych czy wpisanych w ramkę z jakimś nazwiskiem niby to wolnomyśliciela autora - to nie jest przedstawianie swoich poglądów.
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Pokaż mi, gdzie Roki kogokolwiek zwyzywał? Miał swój odlot, ale nigdy nikogo nie zwyzywał, tak np jak klucz. Nie spina się to nic a nic. Poleciał też bert - miał taki sam styl wypowiedzi jak klucz, ale jego akurat jakoś wywaliło..Takayuki pisze: ↑czw paź 20, 2022 12:51 pmTylko myślący inaczej nie potrafią bez dowalania się personalnego i wyzwisk, któryś z kolei już tak, przypadek?
I jak można mieć 180* odmiennie zdanie, ja się mogę mylić i spoko że ktoś to mniej lub bardziej złośliwe wykaże, to jeszcze poziom wypowiedzi poniżej dna... no sorry, można lepiej.
I nie, nie jestem za wywalaniem klucza - suzi dość dobrze to wyjaśnił.
Jak tak dalej pójdzie to zostanie 2 modów i będą budować wieże, potem też się wywalą i zostanie jeden... Ze schizofrenią
"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- minizbowid
-
Mroczny pisze: ↑czw paź 20, 2022 1:26 pmRoki dostał bana dwutygodniowego na wniosek innych i za pitolenie o współwinie zgwałconych..
tyle..
Z Wojskiem? W sensie z rycerzami maryi?

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

ten koleś był najbardziej zjebanym bytem jaki na tym forum się pojawił..
był - nie żyje już...
edit - Wojo to koleś
nie że nikitol mi wojsko wyśle..
nikitol zasadniczo jest pogubiony ale jakby do nas dołączył na dłużej to na bank mialby dready, słuchał agnostic front i zajadał sie sajgonkami

był - nie żyje już...
edit - Wojo to koleś
nie że nikitol mi wojsko wyśle..
nikitol zasadniczo jest pogubiony ale jakby do nas dołączył na dłużej to na bank mialby dready, słuchał agnostic front i zajadał sie sajgonkami

Prezentuje jak potrafi.
Troche tutaj wystepuje jako adwokat diabla, wiem.
Cenie jednak mozliwosc uslyszenia roznych argumentow. Nawet jesli nie cenie adwersaza.
To tez mi daje szanse wyrobic sobie opinie o adwersazu.
Troche tutaj wystepuje jako adwokat diabla, wiem.
Cenie jednak mozliwosc uslyszenia roznych argumentow. Nawet jesli nie cenie adwersaza.
To tez mi daje szanse wyrobic sobie opinie o adwersazu.
Swoją drogą - obecny poziom klucza dorównuje przeciętnej nikitola.
Ale sukces odniósł bezsprzecznie - trwa dyskusja nad zasadami, podziały się ustalają.
Ale sukces odniósł bezsprzecznie - trwa dyskusja nad zasadami, podziały się ustalają.
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Jak już taki rachunek sumienia robicie, to z bertem było podobnie jak z Rokim. Dostał bana za słownictwo - czasowego ( po wcześniejszym upomnieniu na pw - moja prośba aby zmienił styl wypowiedzi), 7 dni. Nie wrócił. Tu chyba nikt nie rozdaje "banów"...to są wybory forumowiczów raczej.
Zbowid

Jeśli prezentuje to do mojej wypowiedzi (posty szybko lecą) - nie zgodzę się. Własne poglądy okraszasz własnymi słowami, a nie operujesz tylko na wklejkach. Komentujesz.
Tym bardziej, że poza nikitolem każdy tutaj to potrafi i nie raz dawał temu dowód.
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Banowanie berta bylo jak najbardziej sluszne.