Co 1000 km
Skąd wziąłeś to info o 6000 w 250 ?
Chyba takie same są interwały serwisowe.
Moderator: Misiek Bielsko
Rozważałeś niezakręcanie? U mnie działa, znaczy nie gaśniemisman pisze: ↑czw maja 09, 2019 10:26 amTe... Ale wszak sam niedawno podtykałeś mi zbuki do robienia w husq.
I weź już przestań z tym gaźnikiem, i tak żeby to poprawnie zestroić to trzeba mieć szerokopasmowy AFR, zestaw dysz i kuuupę (z przewagą kupy gówna) wolnego czasu na eksperymenty.
No i za każdym razem jak jadę z garage, to mi moto gaśnie po kilkuset metrach...*![]()
![]()
Używanie gaźnika obecnie to jak noszenie wiadrem i wlewanie wody do spłuczki, aby móc sobie nacisnąć ten "magiczny" przycisk![]()
* - ... bo zapominam ciągle ten pierrrrrdolony kranik odkręcić (!)![]()
![]()
![]()
![]()
Mój stoi w niemoim garażu i na razie kałuży pod nim nie znalazłem. Jak mi się przypomni to zakręcam, ale potem i tak zastaję odkręcony przez gospodarza garażu
Aha.. odparowuje, zbiera się w kącie garażu i czyha na najbliższe szlifowanie czy spawanie. Czy też kiepa po prostu
Na szczęście (?
Garaż duży i wysoki. Kiepy przed garażem raczej. Szlifowanie w innym kącie. Ryzyko zapłonu pomijalne acz dla mnie do poniesienia. Poza motorem i paroma duperelami, reszta moich fantów stoi przed garażem. Może ogień nie sięgnie.misman pisze: ↑czw maja 09, 2019 10:51 amAha.. odparowuje, zbiera się w kącie garażu i czyha na najbliższe szlifowanie czy spawanie. Czy też kiepa po prostu![]()
https://www.motorcyclespecs.co.za/model ... R%2009.htm
Weź peta , zapal wrzuć do baku.To się nie pali .Przereklamowane z filmów.misman pisze: ↑czw maja 09, 2019 10:51 amAha.. odparowuje, zbiera się w kącie garażu i czyha na najbliższe szlifowanie czy spawanie. Czy też kiepa po prostu![]()
Masz gaźnik fcr.To jest gaźnik wyczynowy z wszystkimi tego konsekwencjami .Niestety nie pomogę nie mam doświadczenia .Były inne gaźniki w 610 , Dellorto chyba .Jak chcesz mieć spokój to wrzuć Mikuni na podciśnieniu.Albo kup nowy/opanuj FCR.
No reakcja na przepustnicę jest błyskawiczna ale np obroty zmieniają się wraz ze zmianą temperatury albo (chyba) wilgotności powietrza.
Jedziesz do Mongolii 690 ?
O, jest nisza marketingowa
Pażywiom uwidim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość