https://m.youtube.com/watch?v=w_RaBBPbH ... 5ZVX&rco=1
To jak wszystko jeb... nie ?
Moderator: Misiek Bielsko
Re: To jak wszystko jeb... nie ?
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:47 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale ma świadomość, że 100% z 1900 roku to zupełnie inna liczba bezwzględna niż obecnie? I że rozkład populacji ludzi na ziemi się wyraźnie zmienił? Masz to w tabelce tak jakby. Bo wyszła Ci grubo szyta manipulacja.
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Ja też umiem. Kiedyś wypadła mi z lodówki butelka sosu rybnego. Litr

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
nadal za dużomazeniak pisze: ↑pt paź 13, 2023 11:21 pmo kurva
u nas to juz jeblo dawno
popatrzcie na tabelke
https://pl.wikipedia.org/wiki/Demografi ... ze_światem
1900 bylo nas poltora procenta na swiecie
1939 podobnie
od wojny staczamy sie
ubylo 11 milionow
/6 mln ubili szkopy, ok 1 mln ruskie. reszta glownie pod sowietow plus emigracja/
obecnie jest nas MNIEJ NIZ POL PROCENTA
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:47 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Polska przedwojenny poziom populacji osiągneła w 1979roku.
Chyba
Chyba
Jako dżentelmen upijam się po 18-stej.
ruskich jest za dużo. Nie wiem ile tego istnieje ale tyle właśnie za dużo.
Natomiast ja bym sobie życzył oby gęstość zaludnienia mieć jak w centralnej australii
- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
i to by było piękne
ale niestety póki co nie ma co liczyć, że tak będzie. A jak mam ochotę żeby ludzie stali ode mnie 3 chu*je w bok to jadę do lasu i mam miejscówki gdzie jak w ciągu kilku godzin spotkam z 2 - 3 osoby i to jest tłum 

Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Są jeszcze pewne przypowieści o szybkowarach, np taka jedna z flaczkami po świeżym remoncie kuchni. Ponoć jaskinie byłby zawstydzone taką ilością stalaktytówKabal pisze: ↑pt paź 13, 2023 11:57 pmJa też umiem. Kiedyś wypadła mi z lodówki butelka sosu rybnego. Litr![]()

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
213
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:54 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
To je nic. Destylacja szybkowarem nastawu z wiśnigoralski pisze: ↑sob paź 14, 2023 6:04 pmSą jeszcze pewne przypowieści o szybkowarach, np taka jedna z flaczkami po świeżym remoncie kuchni. Ponoć jaskinie byłby zawstydzone taką ilością stalaktytów![]()

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

No jednak flaczki to jest mocna skala doznań jednak. Góralski - nie czuj się odosobniony - mój teść, wielki fan szybkowara, też na flaczkach poległ i remont uskuteczniał. Cudem nikogo nie było w zasięgu.
Co do spektakularnych eksplozji - kiedyś mi podpiwek przesadnie podcukrzony postanowił nad ranem odpalić w kuchni. Demolka sroga. Ze 20 butelek salwą
Co do spektakularnych eksplozji - kiedyś mi podpiwek przesadnie podcukrzony postanowił nad ranem odpalić w kuchni. Demolka sroga. Ze 20 butelek salwą

tel. 504126172
tel. 504126172
szukając na siłę pozytywów liczę na to, ze ci sterowani instafejsem pojadą w słoneczniki/rzepaki foty robić i może załapią, że przestrzeń i przyroda są fajnemazeniak pisze: ↑sob paź 14, 2023 6:43 pmproblemem nei jest gestosc zaludnienia
problemem jest to ze ta gestosc wystepuje w miejscach gdzie nie powinna
w miastach niech se bedzie
ale w ostatnich 3 latach wystepuje tam gdzie jej nigdy wczesniej nie bylo
nie dziwota
skoro wszystkich pozamykali bo kowit srowit
i jak juz puscili to ludzie sie rozpelzli w poszukiwaniu swiezego powietrza
nawet ci co z reguly lubia siedziec w zaduchu
poza tym jebanne fejsy doprowadzily do wzrostu gestosci w miejscach gdzie niegdy jeje nie bylo
nawet w czarnej dupie na stepach kazachstanu nagle spotykam turystow kazachskich
a jescze pare lat wstecz kazahi dziwili sie po co ja podrozuje po tych pustkowiach
teraz sami popierdalaja bo zobaczyli na fejsie ze to modne jest
ale..
to wszystko pestka. Ostatnio jakaś afera z aresztami influencerów była. Nie mając oczywiście świadomości istnienia tychże pogmerałem przy kawie po necie. I to jest dopiero gruz. TO jest tak absolutnie przejebany gruz w głowach, że zaćpane ulice Filadelfii nie są przy tym żadnym problemem społecznym.
Smialiśmy się, że wjeżdża nam idiokracja w realu. Kurde.. ona przegoniła
- goralski
-
- Kontaktowanie:
Coś tam Suzi jeszcze opowiadał, bo owe flaczki to u znajomego były. Tak samo jak w latach 90 inny znajomy, na parapetówce po świeżo odmalowanym mieszkaniu wrzucił syfon do kuchni kaflowej....Kabal pisze: ↑sob paź 14, 2023 11:48 pmNo jednak flaczki to jest mocna skala doznań jednak. Góralski - nie czuj się odosobniony - mój teść, wielki fan szybkowara, też na flaczkach poległ i remont uskuteczniał. Cudem nikogo nie było w zasięgu.
Co do spektakularnych eksplozji - kiedyś mi podpiwek przesadnie podcukrzony postanowił nad ranem odpalić w kuchni. Demolka sroga. Ze 20 butelek salwą![]()

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:54 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Cudne. Przeciwnik socjal mediów ze świadomym kontestatorem, obaj już z wolna nieco przebrzmiali, dyskutują o wpływie influencerów na młode pokolenie.

Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

A wszystko to niemalże w social mediach

tel. 504126172
tel. 504126172
Dla boomerów, zapomniałeś dopisać 

133
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:53 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:53 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Pewnie cukrzyk czy ktoś na coś poważniej chory, spojrzy inaczej...
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:52 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.
Prościej dosypać czegoś do wody żeby nad populacją zapanować...
Tak, każdemu wszczepią coś, w czym będzie każda substancja uwalniana przez dowolny okres czasu i sterowana dowolnie każdym smartfonem
Trochę na bogato z teoriami wybiegać
Cukrzycy co się diwajsami monitorują zamiast kłuć 5x dziennie też źle? Bo se ktoś może zhakować i zeskanować kilka parametrów dziecka?
Tak, każdemu wszczepią coś, w czym będzie każda substancja uwalniana przez dowolny okres czasu i sterowana dowolnie każdym smartfonem
Trochę na bogato z teoriami wybiegać
Cukrzycy co się diwajsami monitorują zamiast kłuć 5x dziennie też źle? Bo se ktoś może zhakować i zeskanować kilka parametrów dziecka?
123
Ostatnio zmieniony czw sty 18, 2024 5:55 pm przez mazeniak, łącznie zmieniany 1 raz.