dla małżonki? są foty maszyny?Sygma pisze:intercom...
jakiś dobry i w sensownej cenie
co polecacie ?
W każdej gazecie jest reklama kilku systemów.
Moderator: Misiek Bielsko
dla małżonki? są foty maszyny?Sygma pisze:intercom...
jakiś dobry i w sensownej cenie
co polecacie ?
Okaleczone społeczeństwo tworzą ci, co nie potrafią przewidzieć podstawowych zagrożeń... i przez własną głupotę, mniemanie o swojej przezajebistości i brak pokory narażają niepotrzebnie zdrowie i życie innych.Sygma pisze:taa.. dla niej
fote niedawno wstawiałem...
jej "zabawki"
Swift Sport'12 i NC 750x
Ino ten kask wkoorwia.Wojtek_W pisze:Po preprowadzce do miasta niechce mi sie wjezdzac autem ,zeby jechac 300 metrow na poczte czy 150 do sklepu.
Darek Elwood pisze:Sprzedaje chłopak z forum Afry:
http://africatwin.com.pl/showthread.php?t=21331
Znam go, porządny gość i kitu nie wciska.
Wlasnie ku niej sie sklaniam. Szpejow jest i dynamieczne calkiem.sebeks pisze:Gilera Runner, fajnie śmiga, w dwie osoby 100 się już leciało
Bo ja wiem czy wkuurwia? Kask z enduro + gogle + zapiecie double D jest duzo mniej wygodne niz jet na zatrzask z szyba duza. Na balonowych oponach przez kraweznik przejade - wiekszych off mi niepotrzebny. O wygodzie wozenia szpejow czy jezdzie w ew. deszczu nie wspomne.suzi4WD pisze:Ino ten kask wkoorwia.Wojtek_W pisze:Po preprowadzce do miasta niechce mi sie wjezdzac autem ,zeby jechac 300 metrow na poczte czy 150 do sklepu.
Ja bym zanabył małe enduro a nie skuter.
Takie cuś połknie wszystko, schody, krawężniki, itd
Wsk Wroclaw Gnom ?Wojtek_W pisze:Tylko chce miec bude kibla.
Zamykany, duzy bagaznik. Ochrona przed wiatrem i woda. Automat.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość