UFC
Moderator: Misiek Bielsko
- Misiek Cypr
-
- minizbowid
-
Re: UFC
Boks kiedyś z dziadkiem oglądałem, czekanie do 3 w nocy na walkę Gołoty, czy oglądanie jak bracia Kliczko się tłuką - siła ich ciosów, i skuteczność powala z nóg, dosłownie i w przenośni 

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- Misiek Cypr
-
Nigdy nie czekałem i w życiu bym nie pomyślał, że moge czekać na jakiekolwiek wydarzenie sportowe do 3 w nocy, chyba że sam w nim uczestniczę, w sensie startuję
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
- minizbowid
-
Od kiedy trenuję bjj, to mi się zdarza oglądać, żeby się jarać kończeniami w parterze
Fajny progres sportu od klasycznego mordobicia do coraz poważniejszej dyscypliny.

Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- minizbowid
-
bjj na olimpiadzie jest świetne, przerzucają się nawzajem jak worki z cementem

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- goralski
-
- Kontaktowanie:
Na Dakar sie czekałoMisiek Cypr pisze: ↑ndz sty 23, 2022 2:49 pmNigdy nie czekałem i w życiu bym nie pomyślał, że moge czekać na jakiekolwiek wydarzenie sportowe do 3 w nocy, chyba że sam w nim uczestniczę, w sensie startuję

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Dźwignie na palce są w UFC zabronione...
BJJ jeszcze nigdy nie było na Olimpiadzie.minizbowid pisze: ↑ndz sty 23, 2022 5:42 pmbjj na olimpiadzie jest świetne, przerzucają się nawzajem jak worki z cementem![]()
Chłopaki, trzymajcie poziom.
Beware The Rage Of A Berserker
Monterey 3.2 LTD 31" AT - Turystycznie
- minizbowid
-
Pardon, to w takim razie jakieś inne ważne zawody kiedyś w TV widziałem. Nie znam się więc się wypowiadamBratproroka pisze: ↑ndz sty 23, 2022 6:36 pmDźwignie na palce są w UFC zabronione...
BJJ jeszcze nigdy nie było na Olimpiadzie.minizbowid pisze: ↑ndz sty 23, 2022 5:42 pmbjj na olimpiadzie jest świetne, przerzucają się nawzajem jak worki z cementem![]()

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

na olimpuladzie to jest judo co najwyżyminizbowid pisze: ↑ndz sty 23, 2022 5:42 pmbjj na olimpiadzie jest świetne, przerzucają się nawzajem jak worki z cementem![]()

Quidquid latine dictum sit, altum videtur
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
Cokolwiek powiesz po łacinie, brzmi mądrze
- minizbowid
-
To są jeszcze inne rodzaje tych wywrotek ? Zapasy i judo już nie wystarcza ? Kiedyś było K1 i przyjemnie się to oglądało ale tych wywrotek i przytulanek nie jestem w stanie znieść. O mistrzach tych zawodów w stylu Najman czy Pudzian nie będę się wypowiadał bo to dla mnie jest szczyt żenady. Chalidow jeszcze trzymał jakiś poziom ale..............zresztą. Dla mnie to wrestling i nic więcej.Bratproroka pisze: ↑ndz sty 23, 2022 6:36 pmDźwignie na palce są w UFC zabronione...
A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

- Bratproroka
-
- Kontaktowanie:
Trujesz Piotrze. Ale, jako że to spodziewany tryb wypowiedzi, niech będziepiotrck pisze: ↑ndz sty 23, 2022 7:52 pmTo są jeszcze inne rodzaje tych wywrotek ? Zapasy i judo już nie wystarcza ? Kiedyś było K1 i przyjemnie się to oglądało ale tych wywrotek i przytulanek nie jestem w stanie znieść. O mistrzach tych zawodów w stylu Najman czy Pudzian nie będę się wypowiadał bo to dla mnie jest szczyt żenady. Chalidow jeszcze trzymał jakiś poziom ale..............zresztą. Dla mnie to wrestling i nic więcej.

Najman i Pudzian mistrzami UFC? To jest jeden z lepszych żartów jakie słyszałem.
A co do oceny przytulanek - no wygląda to tak sobie, szczególnie dla niewtajemniczonych. Ale jest diablo skuteczne.
Beware The Rage Of A Berserker
Można kostkę u nogi wykręcić i wygrać ?Bratproroka pisze: ↑ndz sty 23, 2022 8:04 pmTrujesz Piotrze. Ale, jako że to spodziewany tryb wypowiedzi, niech będziepiotrck pisze: ↑ndz sty 23, 2022 7:52 pmTo są jeszcze inne rodzaje tych wywrotek ? Zapasy i judo już nie wystarcza ? Kiedyś było K1 i przyjemnie się to oglądało ale tych wywrotek i przytulanek nie jestem w stanie znieść. O mistrzach tych zawodów w stylu Najman czy Pudzian nie będę się wypowiadał bo to dla mnie jest szczyt żenady. Chalidow jeszcze trzymał jakiś poziom ale..............zresztą. Dla mnie to wrestling i nic więcej.![]()
Najman i Pudzian mistrzami UFC? To jest jeden z lepszych żartów jakie słyszałem.
A co do oceny przytulanek - no wygląda to tak sobie, szczególnie dla niewtajemniczonych. Ale jest diablo skuteczne.
- minizbowid
-
można https://youtu.be/z8LlI5lgWvgpiotrck pisze: ↑ndz sty 23, 2022 8:07 pmMożna kostkę u nogi wykręcić i wygrać ?Bratproroka pisze: ↑ndz sty 23, 2022 8:04 pmTrujesz Piotrze. Ale, jako że to spodziewany tryb wypowiedzi, niech będziepiotrck pisze: ↑ndz sty 23, 2022 7:52 pmTo są jeszcze inne rodzaje tych wywrotek ? Zapasy i judo już nie wystarcza ? Kiedyś było K1 i przyjemnie się to oglądało ale tych wywrotek i przytulanek nie jestem w stanie znieść. O mistrzach tych zawodów w stylu Najman czy Pudzian nie będę się wypowiadał bo to dla mnie jest szczyt żenady. Chalidow jeszcze trzymał jakiś poziom ale..............zresztą. Dla mnie to wrestling i nic więcej.![]()
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

Jest, z jednym małym zastrzeżeniem - działa tylko na jednego przeciwnika. Mimo wszystko raczej sport niż sztuka walki na ulicę, chyba, że do uzupełnienia stójkiBratproroka pisze: ↑ndz sty 23, 2022 8:04 pmTrujesz Piotrze. Ale, jako że to spodziewany tryb wypowiedzi, niech będziepiotrck pisze: ↑ndz sty 23, 2022 7:52 pmTo są jeszcze inne rodzaje tych wywrotek ? Zapasy i judo już nie wystarcza ? Kiedyś było K1 i przyjemnie się to oglądało ale tych wywrotek i przytulanek nie jestem w stanie znieść. O mistrzach tych zawodów w stylu Najman czy Pudzian nie będę się wypowiadał bo to dla mnie jest szczyt żenady. Chalidow jeszcze trzymał jakiś poziom ale..............zresztą. Dla mnie to wrestling i nic więcej.![]()

Za to z dystansem do siebie
https://youtu.be/28k3qdlI8dI
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- lesio jeep
-
- minizbowid
-
widać kto jest fanką najmana i pudzianalesio jeep pisze: ↑ndz sty 23, 2022 8:59 pmzenada to jakieś imię czy coś? bo w realu istnieje tylko na onecie i gówno prawda
![]()
prosiłbym nie spłycać poziomu![]()

Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S