Urban technik
Moderator: Misiek Bielsko
Urban technik
Zmarł największy propagandysta moich czasów...Jerzy Urban.
Zbowid

- Misiek Cypr
-
Re: Urban technik
Co by o nim nie mówić, umiał kłamać równie dobrze, jak nie lepiej od Ławrowa
Przynajmniej było wesoło u niego na konferencjach.
Był cynikiem o którym na uniwersytetach uczą.
Nie zapłaczę po nim, ale odchodzi kawał naszej historii. Niech go rozliczy czas.

Był cynikiem o którym na uniwersytetach uczą.
Nie zapłaczę po nim, ale odchodzi kawał naszej historii. Niech go rozliczy czas.
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
-
-
"... rząd się sam wyżywi..."
Chyba naj z jego powiedzeń. Widywałem go czasem w stolicy.
Chyba naj z jego powiedzeń. Widywałem go czasem w stolicy.
Co do tego, że kawał sk..syna nie ma chyba wątpliwości, ale inteligencji i dystansu to mu odmówić nie można. No i swoim też umiał dopieprzyć. "I tak powiedziałem więcej niż wiem"
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
- minizbowid
-
Tu można odpowiedzieć również cytatem uszatego: "Tak było, nie zmyślam"
Trumna sie nie domknie, bo uszy wystają.
Shadow C2 aka Chujamba
DR800S

DR800S

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
teraz czas na glempa...
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
- minizbowid
-
i do rymu Pawłowicz
, niech każdy żyje tyle na ile zasłużył , niech mu ziemia lekką będzie

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
z głowy więc mogę pokręcić
Urban: życzę kaczyńskiemu raka, odry i szkorbutu. Życzenia może to i podłe ale za to jedyne szczere

Urban: życzę kaczyńskiemu raka, odry i szkorbutu. Życzenia może to i podłe ale za to jedyne szczere

- czarny bielsko
-
- Kontaktowanie:
Kilka haseł miał dobrych:
1. Gdy trzeba uchwalić idiotyzm, nasz parlament staje się jednomyślny, co zresztą nie dziwi społeczeństwa, które go wybrało na własny obraz i podobieństwo
2. Narcyzm to dominująca cecha narodowa Polaków. Plemię nasze różni się i dzieli pod względem płci, statusu społecznego, orientacji politycznej, ale wszystkich łączy zadowolenie z siebie. Ja na przykład jestem głupim chujem i wiem o tym, ale takim właśnie się sobie podobam i nie stanowię tu wyjątku. Zastrzec się jednak muszę, że istnieją jeszcze głupsze ode mnie prącia; to te, które nie wiedzą, że nimi są.
3. Polski Kościół, czemuś rzymsko-katolicki, to dowód na trafność ateizmu. Gdyby Bóg istniał, już dawno zmieniłby personel
4. Ślub to szczyt głupoty. Ja już trzy razy brałem ślub, ale robiłem to bardzo dyskretnie i wstydliwie. I zawsze żeniłem się z konieczności mieszkaniowej.
5. Wielu ludzi martwi się i skarży, że w życiu politycznym Polski nie potrafią dopatrzyć się logiki, reguł i sensu. Mózg takich ludzi okaleczył widocznie alkohol oraz szkolnictwo państwowe. Szukają czegoś, czego nie ma. Aby politykę pojmować, trzeba śledzić tylko to, kto jaki ma przeciw komu interes.
1. Gdy trzeba uchwalić idiotyzm, nasz parlament staje się jednomyślny, co zresztą nie dziwi społeczeństwa, które go wybrało na własny obraz i podobieństwo
2. Narcyzm to dominująca cecha narodowa Polaków. Plemię nasze różni się i dzieli pod względem płci, statusu społecznego, orientacji politycznej, ale wszystkich łączy zadowolenie z siebie. Ja na przykład jestem głupim chujem i wiem o tym, ale takim właśnie się sobie podobam i nie stanowię tu wyjątku. Zastrzec się jednak muszę, że istnieją jeszcze głupsze ode mnie prącia; to te, które nie wiedzą, że nimi są.
3. Polski Kościół, czemuś rzymsko-katolicki, to dowód na trafność ateizmu. Gdyby Bóg istniał, już dawno zmieniłby personel
4. Ślub to szczyt głupoty. Ja już trzy razy brałem ślub, ale robiłem to bardzo dyskretnie i wstydliwie. I zawsze żeniłem się z konieczności mieszkaniowej.
5. Wielu ludzi martwi się i skarży, że w życiu politycznym Polski nie potrafią dopatrzyć się logiki, reguł i sensu. Mózg takich ludzi okaleczył widocznie alkohol oraz szkolnictwo państwowe. Szukają czegoś, czego nie ma. Aby politykę pojmować, trzeba śledzić tylko to, kto jaki ma przeciw komu interes.
Jest Navara D40 lekko dłubnięta...
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Samurai - był
Terrano II - było
Pajero - było
Właśnie skończyła się pewna epoka niezależnego i prawdziwego dziennikarstwa. Takiego jak pan Urban to już nie będzie. Błyskotliwy, inteligentny , z ciętym dowcipem
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
Tak to wygląda, niestety.czarny bielsko pisze: ↑pn paź 03, 2022 9:21 pm. Szukają czegoś, czego nie ma. Aby politykę pojmować, trzeba śledzić tylko to, kto jaki ma przeciw komu interes.
Kluczu, nie przesadzaj - masz szansą, sądząc po Twoich postach

Zbowid

myślałem, że na Kremlu wystosowali kondolencje 

PIV 3,2DiD
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.
Szczęście to jedyna rzecz, która staje się większa, gdy się ją dzieli.