dlaczego

Sportage, Asia Rocsta

Moderator: Marcin-Kraków

Awatar użytkownika
kijanka2.0td
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

dlaczego

Post autor: kijanka2.0td » ndz sie 17, 2008 7:18 pm

witam serdecznie wszystkich mam troche dziwne pytanie czy ktoś może spotkał się z czymś podobnym a mianowicie zaczeła mi pękać przednia szyba zaczelo się od małej ryski a teraz mam "pająka"na 1\3 szyby .Zamówiłem j€ż nową cena z montażem 380pln.ale intryguje mnie co było przyczyną nie było uderzenia ani innych podobnych mechanicznych uszkodzeń za wszelkie sugestie z góry dzięki :oops:
Nie takie rzeczy się robiło i h....oo z tego wyszło

Awatar użytkownika
chiquito83

Post autor: chiquito83 » ndz sie 17, 2008 8:22 pm

ogolnie uzytkujac samochod marki kia powinienes sie liczyc z tym ze jego poszczegolne czesci moga byc wykonane z gownolitu. ojciec mial to samo w osobowce marki kia, szyba zaczela pekac sama z siebie gdy auto postalo troche na sloncu :lol:

Awatar użytkownika
kijanka2.0td
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: kijanka2.0td » ndz sie 17, 2008 8:39 pm

Faktycznie stało się to gdy długo stała na słoncu :evil:
Nie takie rzeczy się robiło i h....oo z tego wyszło

Awatar użytkownika
leon zet

Kontaktowanie:

Post autor: leon zet » sob sie 23, 2008 2:31 pm

To nie od Słońca. Prawdopodobnie po prostu ruda zaczyna Ci wpierdalać metal pod klejem trzymającym szybę, przez co miejscami szyba się nie trzyma nadwozia i dlatego pęka. W trym przypadku oprócz wymiany szyby konieczna będzie naprawa lakiernicza, bo inaczej będzie to samo.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kia”