Poszukuję warsztatu lub fachowca do sportage 1
Moderator: Marcin-Kraków
Poszukuję warsztatu lub fachowca do sportage 1
Witam , jak w temacie. Szukam warsztatu lub po prostu mechanika z podkarpacia , który zna się na kiankach sportage 1 , Mam dość dawania auta do warsztatów które poza Vagami nie bardzo ogarniają inne marki. proszę o info lub tel 790473535
Re: Poszukuję warsztatu lub fachowca do sportage 1
jest na forum człowiek z Łańcuta, co miał kijanke i sporo europu i nie tylko objechał...może on Ci podpowie? Poszukaj jego postów w dziale KIA.
Zbowid

jest jeszcze jedna opcja samemu się naumieć , poszukać servis manuala , tam jest wszystko opisane krok po kroku np: https://www.allcarmanuals.com/factory-s ... ge-JA.html lub coś jeszcze https://www.google.com/search?client=fi ... e+download
z ciekawości pobrałem z pierwszego linku jaki dałem jest wszystko , schematy elektryczne , instrukcja obsługi , cała dok. techniczna obrazek po obrazku jak naprawiać , np przedni napęd , zwrotnice , półosie dział 50b
z ciekawości pobrałem z pierwszego linku jaki dałem jest wszystko , schematy elektryczne , instrukcja obsługi , cała dok. techniczna obrazek po obrazku jak naprawiać , np przedni napęd , zwrotnice , półosie dział 50b

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74
Dziękuję ja podpowiedzi. Do kolegi z Łańcuta napisałem priwa chyba we wrześniu ale brak odpowiedzi. A samemu brak czasu na grzebanie. Sam prowadzę warsztat tyle że lakierniczy. 6 dni w tygodniu po 12 godz roboty. Tak że wieczorem to się nawet myśleć nie chce. Może ma ktoś jakiś inny kontakt do kolegi z Łańcuta.
NIK kolegi to igor
To chyba nie ten, o którym pisałem. Poszukam w wolnej chwili.
Zbowid

Witam temat nie aktualny . Kia została sprzedana
Czy ja dobrze widzę że upłynęło 48 godzin między postami?
Musiała Ci zajść za skórę ta KIJA.
Musiała Ci zajść za skórę ta KIJA.
Tomek
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
Pajero I 2.5 na AT R.I.P.
Jamnik 1.3 na MT R.I.P
Jamnik 1.6 na MT
Pajero II 2.8 na MT
to się tylko cieszyć , teraz kupić dzipa kjota w 3,7v6 w benie , koła 245/75/16 i w teren , kiedyś się przymierzałem ale dla moich potrzeb za mały ma bagażnik 

lodz4x4.weebly.com
d23 pickup
790-71-74-74
d23 pickup

790-71-74-74