autor: Bombelnik » pt lis 13, 2009 8:38 pm
Dziś o mały włos doszło by do tragedii. Zirytowany do granic możliwości, w stronę mojego psa husky rzuciłem płasko -oczkowy klucz 14. Mianowicie, w ramach rozpoczynającego sie weekendu oraz faktu iz towarzystwo moje nie zorganizowało żadnej potańcówki domowej bądź co gorsza wyjazdu na diskobandżo stwierdziłem iz najwyższy czas zamotać sie z KIA!! Prace przebiegały bez większych trudności, uszczelka/głowica/kielichy/walki/ustawienie rozrządu/........../ i gdy zakręciłem juz kolektor ssący a raczej jego pierwsza cześć w którą wchodzą wtryskiwacze zauważyłem ze czegoś tam mi brak :/ okazało sie że nie mam tych ebonitowy podkładek? uszczelek? dystansów? Nie wiem jak zwal tak zwal. Poszedłem do drugiego garage gdzie auto było rozkręcane tam tez po 15min poszukiwaniach znalazłem jedną trochu nadgryziona , strasznie mnie to wpieniło. Po 30 min poszukiwań stwierdziłem że nie ma to większego sensu gdyż prawdopodobnie podkładek tych należy szukać na trawie którą 3 krotnie juz kosiłem. Pytanie. Gdzie ja toto dostane czy może kupował ktoś już takie coś?? Od razu dzwoniłem do paru gości co prężnie zajmują się m.in. KIA ale każdy „na zamówienie mogę sprowadzić na za tydzień może 2” Nie wspomnę ze kupowałem juz 3 podkładki pod śruby do głowicy, 2 śruby do przykręcenia panewek walka rozrządu, oraz 4 nakrętki "8" z kołnierzem . :/ a myślałem że jeszcze dziś ją odpale ;( mało tego mysz wpier*** mi siedzenia
Kia Retona=zszarpane nerwy godziny na kanale tysiace na czesci a i tak nie chcesz jej sprzedac ;]