Moderator: Marcin-Kraków
Wybacz głupie pytanie ale jesteś takim fanem kijanek czy o co kamanseba4x4 pisze:Muszę się pochwalić, iż nabyłem kolejna Sportage
No ale u Seby to już 3 z rzęduwojteusz pisze:Nie on jeden.
Ja też mam dwie...
Hmmmm, lubię auta, które są mało awaryjne i za przystępną cenę.....sokół wędrowny pisze:Wybacz głupie pytanie ale jesteś takim fanem kijanek czy o co kaman![]()
Twoja stopka mnie zmyliłaseba4x4 pisze:Dopiero druga, ale mam też Hyundaia Santa Fe - pokrewnyAle przymierzam się powoli do Sorento, więc będzie trzecia......
Patrole też kiedyś trzy na raz miałem .....
I jak tego Forda wspominasz ?seba4x4 pisze:A co, miałem jednocześnie Y 60 na 35", 260 na 33" i 160 na 31"Było też 3 x GAZ 69, 1 x UAZ, 1 x Muscel, 2 x Isuzu Trooper, 1 x Ford Bronco, 1 x GMC Jimny, 1 x Vitara, 1 x Navara
To unikaj sorentoseba4x4 pisze:Dopiero druga, ale mam też Hyundaia Santa Fe - pokrewnyAle przymierzam się powoli do Sorento, więc będzie trzecia......
Patrole też kiedyś trzy na raz miałem .....
Hmmmm, lubię auta, które są mało awaryjne i za przystępną cenę.....sokół wędrowny pisze:Wybacz głupie pytanie ale jesteś takim fanem kijanek czy o co kaman![]()
Miałem Bronco II (2,9) i rozwiązanie zastosowane w przednim moście przyprawia mnie o dreszczesokół wędrowny pisze:I jak tego Forda wspominasz ?
Myślę o 3,3.......Alces64 pisze:To unikaj sorento
To chyba najlepszy wybór. Gdyby nie istniał dział usterek diesli na forum sorento, to by tego forum nie byłoseba4x4 pisze: Myślę o 3,3.......
Możesz coś dorzucićseba4x4 pisze: Miałem Bronco II (2,9) i rozwiązanie zastosowane w przednim moście przyprawia mnie o dreszcze
Smutku.....sokół wędrowny pisze:Możesz coś dorzucićdreszcze podniecenia czy zniesmaczenia
Ups ...seba4x4 pisze: O dreszcze przyprawia mnie wspomnienie rozwiązania przedniego zawieszenie/mostu....
Sądzę, że Rafał miał na myśli zawiechę Bronka....wojteusz pisze:Nie tylko seba zjeżdża z asfaltu...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości