Manual Rocsta BARDZO PILNE
Moderator: Marcin-Kraków
Manual Rocsta BARDZO PILNE
Witam wszystkich ponownie. Ponieważ musimy rozebrac silnik bardzo pilnie potrzebuję Workshop manuala do Kia ROCSTA rocznik 1995 benzyna. Posiadam manual ale niestety okrojony - do disla.
Bardzo porszę jeżeli ktoś ma niech sie odezwie.
Bardzo porszę jeżeli ktoś ma niech sie odezwie.
Rocsta 1,8 1995 

X Maślak! szacunek i wielkie dzięki!!!
X Maślak! szacunek i wielkie dzięki!!!
Dziekuję za przesłanie płytki i to jeszcze tak zabezpieczonej, że nie mogło się jej nic stać!!
Teraz będziemy juz mądrzy!!
Jeszcze raz wielkie dzieki!!!
Dziekuję za przesłanie płytki i to jeszcze tak zabezpieczonej, że nie mogło się jej nic stać!!
Teraz będziemy juz mądrzy!!
Jeszcze raz wielkie dzieki!!!
manual
witam i zgłaszm się z nieśmiałą prośbą o manuala do rocsty,gdyż muszę rozbrać silnik,pali 20 benzyny i 10 oleju,lub może ktoś wie jaki silnik tam pasuje ,lub czy skrzynia psuje do dizlowego bez specjalnuych jakiś przeróbek ?
porsze i kia
Re: Manual Rocsta BARDZO PILNE
Witam jako szczęśliwy nabywca od 3 dni Rocsty 1,8 szukam informacji. Czy ktoś z szanownego grona mógłby skopiować i przesłać taką płytkę. Z góry dziękuję.
Już ogarnąłem sobie z netu. Proponuję zamknąć temat.
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Ano.
Zawsze zastanawiał mnie bolszewicko - gestapowski sposób moderacji na tamtym forum.
Zawsze zastanawiał mnie bolszewicko - gestapowski sposób moderacji na tamtym forum.
Sorry, człowiek cały czas się uczy.