Potrzebuje waszej pomocy. Wykończyły mi się kable wysokiego napięcia. Chodzi mi o to ze nie mogę nigdzie znaleźć gum przychodzących na cewkę i świece. Bardzo proszę o pomoc. Dziękuje bardzo za pomoc. W linku zdjęcie tego o to przedmiotu.
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69c ... 973b1.html
Potrzebuje waszej pomocy
Moderator: Marcin-Kraków
- kamil9010
- jestem tu nowy...
Potrzebuje waszej pomocy
Nic tak nie wciaga jak chodzenie po bagnie:):)
Nissan king Cab 2.5d
Mondeo MK3
Nissan king Cab 2.5d

Mondeo MK3
Re: Potrzebuje waszej pomocy
Witam
Też tego szukałem i nowych nie kupisz jedynie z całą cewką a cewki wiadomo do tanich nie należą
Też tego szukałem i nowych nie kupisz jedynie z całą cewką a cewki wiadomo do tanich nie należą
- kamil9010
- jestem tu nowy...
ja 2/ ale w dobrej cenie nawet 4
Nic tak nie wciaga jak chodzenie po bagnie:):)
Nissan king Cab 2.5d
Mondeo MK3
Nissan king Cab 2.5d

Mondeo MK3
- leon zet
-
- Kontaktowanie:
Gumy te występują razem z cewkami i oddzielnie ich nie kupisz.
Nowych nie mam, ale jak jesteś zainteresowany używkami, to gdzieś w garażu powinny mi się walać ze dwie cewki zapłonowe - nie wiem w jakim stanie i czy w ogóle działają, ale gumy miały całe
Nowych nie mam, ale jak jesteś zainteresowany używkami, to gdzieś w garażu powinny mi się walać ze dwie cewki zapłonowe - nie wiem w jakim stanie i czy w ogóle działają, ale gumy miały całe

- K-ASIA
- jestem tu nowy...
Witajcie też potrzebuje Waszej pomocy! Mam Asie i szukam do niej przekładni kierowniczej, gdyby ktoś z Was wiedział jaki może być zamiennik i czego szukać... będę wdzięczna za każdą sugestię!!!
Pozdr.
kasia
Pozdr.
kasia