Moderator: Marcin-Kraków
Hmmmm, gdy Ciebie nie było (2012), tytuł ten otrzymał Tomek Piec w LR Defender z Krakowaleon zet pisze:No wiesz.
Jak wróciłem od Ciebie z imprezy z kolejnym pucharem za najdalszy dojazd, to moja żona jakoś tak podobnie tę sytuację skomentowała
A coś rzeczywiście wspominałeś o absencji zawodnika z Krakowa. Ile miałby do Ciebie? Nieco ponad 500 km?seba4x4 pisze:Hmmmm, gdy Ciebie nie było (2012), tytuł ten otrzymał Tomek Piec w LR Defender z Krakowaleon zet pisze:No wiesz.
Jak wróciłem od Ciebie z imprezy z kolejnym pucharem za najdalszy dojazd, to moja żona jakoś tak podobnie tę sytuację skomentowała
użytkownicy kia sportage mają potężne doświadczenie w odpieraniu wszelkich słów krytyki. bo przecież każdy krytykuje nasze wozy.leon zet pisze: Nie ukrywam, że przyznanie się zagorzałego krytykanta do zmiany poglądu o 179 stopni cieszy.
dobremadrider5 pisze:Taka mała ciekawostka: http://allegro.pl/blagam-kup-go-zareczy ... tabsAnchor
Może już ktoś czytał o tym, ale ogłoszenie dość oryginalne.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość