Dobrze jakbyś wyczaiłCRANE pisze:(....)- dzisiaj podczas pierwszej lesnej wycieczki zapowietrzyła sie maszyna a ja niestety wybrałem sie na wycieczke bez ani jednego klucza - także bez pomocy się nie obyło - ale człowiek uczy się na błędach

Moderator: Misiek Bielsko
Dobrze jakbyś wyczaiłCRANE pisze:(....)- dzisiaj podczas pierwszej lesnej wycieczki zapowietrzyła sie maszyna a ja niestety wybrałem sie na wycieczke bez ani jednego klucza - także bez pomocy się nie obyło - ale człowiek uczy się na błędach
Myslę ,że pogonisz Swojego; MUS(cela)-(pa)TROLA na wycieczkę, niech sobie po płaskim też powykręca , a nie tylko górki i górkiTERENOWIEC-Z-NE pisze:czesc kiedy ten zlocik sie szykuje
Żebyś nie przeholował z tym samostartem bo uszczelki z pod głowicy będziesz szukał u sąsiadaCRANE pisze:aron zapowietrzał się z powodu wadliwej głowiczki pompki paliwowej - teraz maszyna działa jak trzeba!
PS (.......) - a dziś opatentowałem inny sposób - AUTOSTART is the best - odpalił z autostartu i dosłownie za chwile pociągnął paliwo i po robocie POLECAM
No Michaś, Twój ,,patent"jest extremalnie odkrywczymichaswappa pisze:Zapowietrzaniu sie ukladu paliwowego zapobiega szczeelny uklad paliwowyPatentn testowany przezemnie:D
To jedno z cenniejszych zdjęć w mojej kolekcjimarek243 pisze:Gabryś przyjacielu drogi użyłeś zdjęcia mojego ostatniego arona na forum publicznym! Jest mi z tego powodu niezmiernie miło oczywiście(......)A - jeszcze pieniądze się troche przydają
Jeżeli masz stacyjkę fabryczna , to nie poprzedni właściciel tylko fabryka to tak zrobiłaCRANE pisze:Jakich ciekawych patentów wykonanych przez poprzednich właścicieli można się dopatrzeć wzmotanych pojazdach!
np. u mnie za każdym razem gdy odpalam samochód włącza się świeca żarowa - co jest dosyć ciekawe bo to i tak nic nie daje -(.....)
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość