No nie......tak nie mooożna!!
Moderator: Misiek Bielsko
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
-
-
- Kontaktowanie:
Dobra dobra... śmiech śmiechem.. ale Koro mialeś racje.
Sliniki rozne sa ale jedna cehca jest wspolna.
Dodanie MotoDoktora pomaga.
tak zrobilem w gaziku i od razu lepiej.
a wczoraj tak zrobilem w RR z 200 tdi i zmiana jest ogromna. rowno pracuje, ladnie sie wkreca, lepiej brzmi, mniej trzesie, nie dlawi sie.
Polecam MotoDoktora kazdemu kto ma jakies niepokojace objawy w silniku bo na prawde warto.
Ja sie przekonalem i ty tez mozesz...
Sliniki rozne sa ale jedna cehca jest wspolna.
Dodanie MotoDoktora pomaga.
tak zrobilem w gaziku i od razu lepiej.
a wczoraj tak zrobilem w RR z 200 tdi i zmiana jest ogromna. rowno pracuje, ladnie sie wkreca, lepiej brzmi, mniej trzesie, nie dlawi sie.

Polecam MotoDoktora kazdemu kto ma jakies niepokojace objawy w silniku bo na prawde warto.
Ja sie przekonalem i ty tez mozesz...

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

-
-
- Kontaktowanie:
Myslisz ze teflon obnizy spalanie i zwiekszy moc? To byloby cos...
Bo kilka konikow wiecej pod maska zawsze sie przyda i kilka zyli w kieszeni zaoszczedzonych tez... militec - gdzi eto kupic mozna?
Bo mnie dziwi ten teflon.. kiedys WD40 do zacinajacej sie linki gazu wpsiknąlem to z teflonem wszedlo w reakcje i linka stanła. wiec nie wiem czy to dobrze.. moze cos z szerokiej gamy produktow Liqui Moly z molibdenem?
Co do motodoktora to widzialem takie tez do nowych silnikow to moze dla ciebie oki?
Bo kilka konikow wiecej pod maska zawsze sie przyda i kilka zyli w kieszeni zaoszczedzonych tez... militec - gdzi eto kupic mozna?
Bo mnie dziwi ten teflon.. kiedys WD40 do zacinajacej sie linki gazu wpsiknąlem to z teflonem wszedlo w reakcje i linka stanła. wiec nie wiem czy to dobrze.. moze cos z szerokiej gamy produktow Liqui Moly z molibdenem?
Co do motodoktora to widzialem takie tez do nowych silnikow to moze dla ciebie oki?

o rrrany ale wpadka - militec jest bez teflonu ( musiało mi sie coś pomylic-nie chciałem nikogo wprowadzić w błąd)
tutaj jest dokładny opis produktu i działania:
http://www.militec1.pl/miltec_opis.html
mysle że to dobry pomysł także dla Ciebie Gazfan
tutaj jest dokładny opis produktu i działania:
http://www.militec1.pl/miltec_opis.html
mysle że to dobry pomysł także dla Ciebie Gazfan

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
a po motodoktorze faktycznie dwuseta robi ciszej...
Czesiu a może jako moderator przeżucił byś temat do "inne techniczne" niech ludzie wiedzą ...albo do działu LR- bo na dwusetce sprawdzalismy a dużo ludzi teraz dyskotekami jeździ
Czesiu a może jako moderator przeżucił byś temat do "inne techniczne" niech ludzie wiedzą ...albo do działu LR- bo na dwusetce sprawdzalismy a dużo ludzi teraz dyskotekami jeździ
Ostatnio zmieniony czw sty 05, 2006 10:22 am przez Koro, łącznie zmieniany 1 raz.
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
-
-
- Kontaktowanie:
Kolejny dzień doświadczeń.
I juz wiem... że gadanie o tym ze nie mozna jezdzic bez oleju w silniku to bzdura.
Po motodoktorze wylalem olej i odpalilem, klama do dna i tak pol godz... i nic... rowna praca i tyle. wiec wsiadam i do pracy... 30 km mam. nadal nic. az zem ze zlosci wlał do środka wode... i juz 100 km za mna a silnik nadal rowno i ladnie ciagnie..
Gowno.. brednie... duppa... z brakiem oleju. Motodoktor pomaga
I juz wiem... że gadanie o tym ze nie mozna jezdzic bez oleju w silniku to bzdura.
Po motodoktorze wylalem olej i odpalilem, klama do dna i tak pol godz... i nic... rowna praca i tyle. wiec wsiadam i do pracy... 30 km mam. nadal nic. az zem ze zlosci wlał do środka wode... i juz 100 km za mna a silnik nadal rowno i ladnie ciagnie..
Gowno.. brednie... duppa... z brakiem oleju. Motodoktor pomaga