ale jak ostatnio szukałem to amba- nie ma. Albo nie umiem znaleźć
Moderator: Misiek Bielsko
Nic tam szczególnego nie było , to taki z aparatu nakręcony w Beskidach, w jakimś błotkuKoro pisze:uot;Koro"]Szukałem kiedyś czegos na you toube i znalazłem filmik z Gabrielem i jego ARO 244![]()
ale jak ostatnio szukałem to amba- nie ma. Albo nie umiem znaleźć
nie bądź taki skromny GabrysiuGabriel Tatoj pisze: Nic tam szczególnego nie było , to taki z aparatu nakręcony w Beskidach, w jakimś błotkuhttp://pl.youtube.com/watch?v=-XTZzOpEU ... re=related Na YOU-TUBIE są jakieś nowe filmy ze świata, można oglądnąć
![]()
POZDRAWIAM
woy-tek pisze:Jeszce nie wiem czy to był dobry pomysł, ale cóż, fundnąłem sobie kanciaka. Dzisiaj. 1985 rok produkcji, 243D, silnik mercedesa 2 litry. Z bajerów to ma tylko wspomaganie kierownicy. Rdzy najmniej ze wszystkich, które do tej pory oglądałemNiestety biedak okaleczony trochę bo przedni most zamiast kręcić się między kołami zasilił prawdopodobnie jakąś hutę. Pierwszą trasę po czarnym w ilości 150 km mam już za sobą i żyję, więc jest pewna nadzieja na przyszłość
Jakieś niewielkie luzy w kierownicy, zapowietrzone sprzęgło i opony, które mają chyba tyle samo lat co auto.... Cena była atrakcyjna.
Rodzina jeszcze nic nie wie......
Jeszcze się pytaszKrzysio pisze:Gabryś ,to może ja tyż powinienem się wpisać ,toć mosty mam muscelkowe
po niewielkich modyfikacjach![]()
Pozdrawiam Krzysztof.
CO ZA PYTANIEKrzysio pisze:To co na zlot aronów przybyć![]()
![]()
Odważny jesteś. Moja do dzisiaj nic nie wieCRANE pisze:Zrobiłem coś co moja ukochana żona bedzie wypominac mi do konca życia:
"ZAKUPIŁEM ARO"
A byłeś tak blisko MAVERICK-a , coś nie tak z tą marką było czy cośCRANE pisze:Witam wszystkich AROMANIAKÓW"(....)ZAKUPIŁEM ARO"1985 ARO 244 3.1(....)TOMEK ZAWIERCIE
Tak , właśnie o Marku mowaCRANE pisze:a propo tego forumowego przyjaciela z ARO 243 D. 3,2
To właśnie Marek przekonał mnie do zakupu (jeżeli mówimy o tej samej osobie),a co do zlotu to chęci są duże!
Tym bardziej ,że ma ten zlot na miejscudo-zbanowania pisze:(......)Mam nadzieje, że zobaczę go na zlociku... No i chyba wykonam telefon do nowego właściciela futrzaka, może da się namówić na przybycie na zlot
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość