numery ramy
Moderator: Misiek Bielsko
numery ramy
cześć,
w którym miejscu sa nabite nr. ramy w aro z 1985roku?
dzięki za pomoc,
dzięki za pomoc,
szukam samuraia!!!
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Re: numery ramy
prawa strona ramy pod maską, na gniezdzie amortyzatora...jakoś tak to było...nowicjusz pisze:cześć,
dzięki za pomoc,
#noichuj
oj, jeżdziło sie kiedyś ARO co??czesław&jarząbek pisze:prawa strona ramy pod maską, na gniezdzie amortyzatora...jakoś tak to było...
da sie wyczuc ten sentyment.....

sentyment do mumeratora i przebijakaKoro pisze:oj, jeżdziło sie kiedyś ARO co??czesław&jarząbek pisze:prawa strona ramy pod maską, na gniezdzie amortyzatora...jakoś tak to było...

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
- Gabriel Tatoj
-
NUMER RAMY .
Witam serdecznie i potwierdzam :
Nowe ramy leżały jako części zamienne i nie posiadały NUMERÓW.
Nowe ramy leżały jako części zamienne i nie posiadały NUMERÓW.

- Bogdan 4x4
-
A jak gniazda po swojemu zrobione, to co począćdarkman pisze:sentyment do mumeratora i przebijakaKoro pisze:oj, jeżdziło sie kiedyś ARO co??czesław&jarząbek pisze:prawa strona ramy pod maską, na gniezdzie amortyzatora...jakoś tak to było...

Znaczy znam rozwiązanie... A problemów nigdy nie było

Wot stara maszina...namierow niet...masz tu na cygary i paszli

Zara ziober zaatakuje...

co do numerów sinika, to już od dawna nie grają one roli. Nawet nie ma z czym porównać bo w dowodach nie są wpisane. Silnik jest uznany za część zamienną i bardzo dobrze. Osobiście jeżdżę na silniku który nie ma numerów 
Na pierwszym badaniu numery ramy znalazł mi diagnosta i o dziwo się zgadzały z tymi w dowodzie. Teraz już nawet nie patrzą na numery, tylko mi hamulce badają żeby mnie wypuścić na drogę, więc nie ma o co bić piany.
Do takich starych rypli podchodzą inaczej. A jeżeli nie, to znaczy że trzeba zmienić stację diagnostyczną

Na pierwszym badaniu numery ramy znalazł mi diagnosta i o dziwo się zgadzały z tymi w dowodzie. Teraz już nawet nie patrzą na numery, tylko mi hamulce badają żeby mnie wypuścić na drogę, więc nie ma o co bić piany.
Do takich starych rypli podchodzą inaczej. A jeżeli nie, to znaczy że trzeba zmienić stację diagnostyczną

"[..] to trzeba kupic i uleczyc ..."