Czy oplaca sie go kupic za te pieniadze

Zamieszczam linka ze zdjeciami samochodu

http://www.muscel.jpg.pl/
Moderator: Misiek Bielsko
hehe w stanie srednimPmk21 pisze:Witam wszystkich jestem na kupnie muscela z silnikiem 2.9 diesel od peugota, silniczek pali lalunia a samochod jest w stanie srednim, moge go nabyc w cenie okolo 2400 zl . Chcialbym go przygotowac do off roadu.
Czy oplaca sie go kupic za te pieniadze![]()
![]()
Zamieszczam linka ze zdjeciami samochodu![]()
![]()
Przecież widzisz na zdjęciach o co chodzi.hehe w stanie srednim
a moze napisz wiecej co, bo za ta cene to z 3 muscele mozna dostac
a ja Cie nie stawiam, ja widze jak jest przy tej furze w takim stanie to chyba tylko ten silnik jest zaleta... stad napisalem ze dostanie takie 3 syfy w tej cenie tylke, ze nie dodalem ze bez takiego silnika...opaopa pisze:Przecież widzisz na zdjęciach o co chodzi.hehe w stanie srednim
a moze napisz wiecej co, bo za ta cene to z 3 muscele mozna dostac
Aha, Przemku nie stawiaj mnie jako przykładu. Że ja kupuję muscele za bezcen to nie znaczy że to jest norma. Ja po prostu jestem upierdliwy i mieszam ludziom w głowach. Ale to inna historia.
A jaki motor siedział?Mart pisze:ja swojego kupiłem też za 600zł http://www.offroad.za.pl/offroad/images ... ly%202.JPG
(bez tych mt`ków) prawie kompletnego (bez szyb) i co najważniejsze gośc go wcześniej remontował (ok 2 lata wcześniej) i do tej pory nie był jeżdzony,
Takie życie. Raz coś kupisz taniej, raz drożej. Nie jest to rząd wielkości kasy za którą trzeba płakać. Ludzie potrafią placka kupić za dziesiątki tysięcy i okazuje się że dali se szrota wcisnąć.Plaskacz pisze:To z tego wyszło że przepłaciłem
Zgadza się, ja tego nie żałujeopaopa pisze:Takie życie. Raz coś kupisz taniej, raz drożej. Nie jest to rząd wielkości kasy za którą trzeba płakać. Ludzie potrafią placka kupić za dziesiątki tysięcy i okazuje się że dali se szrota wcisnąć.Plaskacz pisze:To z tego wyszło że przepłaciłem
A i ja swego czasu kupiłem silnik do muscela za 6 Jagiełłów. I z perspektywy czasu można by powiedzieć że przepłaciłem, bo za tyle samo miałem całego muscela z pękniętym blokiem silnika i przytartym wałem. Ale takie są koszty. Jak bym wtedy od Wilka nie kupił tego silnika, to moja odbudowa muscela mogła by spotkać się z poważnymi komplikacjami...
Stas takie rzeczy to tylko w erze ( a tak na serio to na pwMart pisze:silnik tam był osadzony 2.5 od Muscela i do tej pory nikt go nie chce ode mnie, a nawet jest w niezłym stanie
Wziął mi posta przeredagował, a to beszczelny typopaopa pisze:Stas takie rzeczy to tylko w erze ( a tak na serio to na pwMart pisze:silnik tam był osadzony 2.5 od Muscela i do tej pory nikt go nie chce ode mnie, a nawet jest w niezłym stanie)
moralez
Nie miałem innej możliwości - kontynuowałem czyjąś wcześniejszą fantazję, niebyło możliwości powrócenia go do stanu orginalnego więc został zmodernizowany bardziej i ulega cały czas przeróbkom wizualnym, została jeszcze napewno maska do całkowitej przebudowyopaopa pisze: Plaskacz, mi się tam ten twój muscel z wyglądu nie podoba, ale grunt że śmiga i spełnia swoje zadanie. Nie ma to jak zmotać sobie muscela i nim poganiać po lasach
To jest piekne że każdy SYF jest inny, z każdym wiąże się jakaś historia!! ma duszę, a nie tak jak placki każdy golf jest taki sam jak każdy z 1000000000 innych golfów np.Plaskacz pisze:Nie miałem innej możliwości - kontynuowałem czyjąś wcześniejszą fantazję, niebyło możliwości powrócenia go do stanu orginalnego więc został zmodernizowany bardziej i ulega cały czas przeróbkom wizualnym, została jeszcze napewno maska do całkowitej przebudowyopaopa pisze: Plaskacz, mi się tam ten twój muscel z wyglądu nie podoba, ale grunt że śmiga i spełnia swoje zadanie. Nie ma to jak zmotać sobie muscela i nim poganiać po lasachPrzyznam że orginał jest ładny,
Ale i tak mój jest najpiękniejszy
![]()
nie no, niektóre mają tuningowe nakładki na wydech i klamki i wtedy też są wyjątkowekacperekk pisze:To jest piekne że każdy SYF jest inny, z każdym wiąże się jakaś historia!! ma duszę, a nie tak jak placki każdy golf jest taki sam jak każdy z 1000000000 innych golfów np.Plaskacz pisze:Nie miałem innej możliwości - kontynuowałem czyjąś wcześniejszą fantazję, niebyło możliwości powrócenia go do stanu orginalnego więc został zmodernizowany bardziej i ulega cały czas przeróbkom wizualnym, została jeszcze napewno maska do całkowitej przebudowyopaopa pisze: Plaskacz, mi się tam ten twój muscel z wyglądu nie podoba, ale grunt że śmiga i spełnia swoje zadanie. Nie ma to jak zmotać sobie muscela i nim poganiać po lasachPrzyznam że orginał jest ładny,
Ale i tak mój jest najpiękniejszy
![]()
Mart pisze:nie no, niektóre mają tuningowe nakładki na wydech i klamki i wtedy też są wyjątkowe
No nie, takiego wiejskiego tuningu to już dawno nie widziałem
Klapy od studzienki się nieda już próbowałemopaopa pisze:noooo, każdy jest inny
http://img206.imageshack.us/my.php?loc= ... das7gf.jpg
http://img96.imageshack.us/my.php?loc=i ... lin5ca.jpg
http://img96.imageshack.us/my.php?loc=i ... rx24qf.jpg
Pewnie...
Plaskacz, najlepiej zamiast maski zamontuj klapę od studzienki kanalizacyjnej
No dobra, nie jest jeszcze taki najgorszy, jak na samoróbę.
ale i tak mi się nie podoba
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość