termin zlotu
Moderator: Misiek Bielsko
termin zlotu
Proszę demokratycznie wybrać termin zlotu
Ps. data 29-30 IX nie gwarantuje trasy ,,trójkąt bermudzki " i nocleg również tylko w zagrodzie chryszczata, z powodów wyższej wagi (wesele)
Ps. data 29-30 IX nie gwarantuje trasy ,,trójkąt bermudzki " i nocleg również tylko w zagrodzie chryszczata, z powodów wyższej wagi (wesele)
Ostatnio zmieniony śr wrz 19, 2007 8:44 am przez outsider, łącznie zmieniany 2 razy.
Plan ?! jaki plan? Panie tu trza spier..................ać!!!
Re: zlot
No fakt pchają się drzwiami i oknami że opędzić się nie możnarobo1 pisze:jesli bede mial sprawne auto kazdy termin mi odpowiada ale sadzac po wpisach (duzo luda bedzie )

- Gabriel Tatoj
-
ZLOTOWO
WITAJCIE
.
Ale na forum o tym nie piszą
Jeżeli boicie się o swoje WYPOLEROWANE I WOSKOWANE LIMUZYNY , to ogłaszam wszem i wobec : ŻE W TEREN (trójkąt bermudzki)POJEDZIE KILKA PRZYGOTOWANYCH AUT
każdy oczywiście swoim będzie mógł jechać(w ten trójkąt) jeżeli tylko zechce
. Ale jeżeli nie będzie chciał to jest inna trasa; turystyczna, albo zostawi POLERA i przesiada się do tych PRZYGOTOWANYCH i jedzie w teren. Zawsze jest więcej jak jedna możliwość
i to na miejscu najlepiej jest ustalić. W Bieszczadach zawsze miałem co robić , także nie obawiajcie się o to ,że się będziecie nudzić
.
Piszcie jak to widzicie
. Acha; pogoda ma być i będzie
( nie zapomnieć o olejku do opalania
) .NARAZIE ; POZDRO 

No fakt pchają się drzwiami i oknami że opędzić się nie można

Ale na forum o tym nie piszą

Jeżeli boicie się o swoje WYPOLEROWANE I WOSKOWANE LIMUZYNY , to ogłaszam wszem i wobec : ŻE W TEREN (trójkąt bermudzki)POJEDZIE KILKA PRZYGOTOWANYCH AUT

Piszcie jak to widzicie

- Piotrek__ARO_243D
- jestem tu nowy...
Witam Wszystkich ARO-maniaków i nie tylko!
Tak się składa, że między innymi to moje ARO właśnie przechodzi pewne modyfikację i niestety są małe szansę bym je złożył na nadchodzący weekend. Mamy demokracje dlatego kolega Wojtek poddał termin zlotu pod dyskusję by osiągnąć jakiś kompromis. Korzystajmy więc z tego przywileju! W moim zasięgu są terminy 29-30 września jak i 6-7 października. Jeśli chodzi o jesienne noce w Bieszczadach to nie ma się co martwić – zawsze jakiś tirfor-ek i auto do wyciągnięcia się znajdzie by się przy nim rozgrzać
.
Pozdrawiam
Tak się składa, że między innymi to moje ARO właśnie przechodzi pewne modyfikację i niestety są małe szansę bym je złożył na nadchodzący weekend. Mamy demokracje dlatego kolega Wojtek poddał termin zlotu pod dyskusję by osiągnąć jakiś kompromis. Korzystajmy więc z tego przywileju! W moim zasięgu są terminy 29-30 września jak i 6-7 października. Jeśli chodzi o jesienne noce w Bieszczadach to nie ma się co martwić – zawsze jakiś tirfor-ek i auto do wyciągnięcia się znajdzie by się przy nim rozgrzać

Pozdrawiam
Witajcie ...........
Jestem najbardziej zapracowanym czlowiekiem na forum...
Bo tak malo sie udzielam
Ale Gabriel trzyma reke na pulsie.
Co do terminu zlotu to,wszystkie pasuja.......jednakze
Terminy puzniejsze pozwolily by mi przydeptac moim Aronem.
Mam go na ukonczeniu bo szykuje go na jesiena wyprawe w sudety.
Wiec w sprawie terminu,dopasuje sie do ogolu.
Jestem najbardziej zapracowanym czlowiekiem na forum...
Bo tak malo sie udzielam

Ale Gabriel trzyma reke na pulsie.
Co do terminu zlotu to,wszystkie pasuja.......jednakze
Terminy puzniejsze pozwolily by mi przydeptac moim Aronem.
Mam go na ukonczeniu bo szykuje go na jesiena wyprawe w sudety.
Wiec w sprawie terminu,dopasuje sie do ogolu.

- Gabriel Tatoj
-
TERMIN
WITAJCIE
No
jest nareszcie szansa na zorganizowanie tego zlotu
Dla mnie termin też jest obojętny i dla tego czekamy na wypowiedzi innych ewentualnych zlotowiczów
POZDRO 

No

- Zielony&Załoga
- Kontaktowanie:
-
-
- Zielony&Załoga
- Kontaktowanie:

Zielony zmienia sie powoli ale ciagle. http://images28.fotosik.pl/84/0e44be5187ee3401med.jpg
PIMPEK albinos - brudna świnia 

- Gabriel Tatoj
-
ZLOT
WITAJCIE
Wszyscy liczą że Twój potwór do tego czasu wyjedzie i będziesz go mógł zaprezentować na zlocie
, bo po co tak terminy naciągać.
.Ja liczyłem na wcześniejszą mobilizację ale w związku z powyższymi przypadłościami organizacyjnymi wśród zlotowiczów, termin: 6-7 X 2007 chyba ostatecznie uznamy za najodpowiedniejszy.Poza tym ankieta( ta na obecną chwilę) już pokazuje swoje oblicze . Tak że jest jeszcze czas na remont kapitalny i lakierowanie, nienabytego jeszcze ZACIEKA
. To naprawdę dużo czasu na wiele rzeczy
.
POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE

.Z ankiety wynika ze termin przesuniety zostaje na 6-7pazdziernika.
Wobec tego tez zaglosuje na ten termin.
Wszyscy liczą że Twój potwór do tego czasu wyjedzie i będziesz go mógł zaprezentować na zlocie

POZDRAWIAM WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE

- Zielony&Załoga
- Kontaktowanie:
organizacyjnie
mozna jakies namiary na kwatere bo najwazniejszy czlonek zalogi ma 2 lata i 10 m-cy. bez lozka nie zasnie nawet jak piwka lyknie przed snem

Cześć wszystkim. Ze względu na problemy finansowe nie mam szans pojawić się na zlocie ani w ten ani w przyszły weekend. Aczkolwiek 6-7 październik daje szanse. Postaram się o regulację gaźnika i modle się, żeby nie palił na trasie więcej niż 14 litrów LPG na 100 km.
Jak sie nie wyrobie to sie załame i futrzak idzie na alledrogo
Pozdrawiam i oby do zlotu.
Jak sie nie wyrobie to sie załame i futrzak idzie na alledrogo

Pozdrawiam i oby do zlotu.
- Gabriel Tatoj
-
ORGANIZACJA ZLOTU
WITAJCIE
UWAGA
UWAGA
PROSIMY O UWAGĘ ZLOTOWICZÓW
Rzeczy ważne
->
:
Prosimy ostatecznie sie określić w sprawie przybycia oraz uczestnictwa w przygotowywanej integracji ; ,,ARO-BIESZCZADY, JESIEŃ 2007".Spotkanie to, oficjalnie zaczyna się dnia 6 X 2007 ale większość uczestników przybędzie(tak podejżewam) w piątek w godzinach popołudniowych . To dlatego ważne; bo na miejscu zostały poczynione starania , umożliwiające wjazd na tereny leśne i organizatorzy muszą wiedzieć: ILE BĘDZIE SAMOCHODÓW
Następna sprawa to :
Goszczący nas na miejscu zlotu gospodarze , mogą przygotować jedzonko (oczywiście;poza tym bigosem) , jakieś ciepłe dania, mówiąc ogólnie
i też musimy wiedzieć czy będą chętni na taką ofertę.
. Gospodarze poprostu muszą w porę zorganizować wszystko co potrzeba do ugoszczenia określonej liczby gości 
Następna rzecz to :
Zabieramy śpiwory oraz w ogóle ciepłe ubrania, a dla czego to nie muszę pisać
.Doświadczeni podróżnicy wiedzą, jakie warunki mogą panować o tej porze roku w górach
. Wcale nie jest powiedziane że będzie temperatura syberyjska , ale lepiej zabrać niż marznąć
BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WYROZUMIAŁOŚĆ I PROSIMY O POWAŻNE POTRAKTOWANIE SPRAWY, ORAZ PROSIMY O NIEZWŁOCZNE WPISY NA FORUM DO POWYŻSZEGO TEMATU, LUB KONTAKT NA PW
(ZOSTAŁO TYLKO KILKA DNI) .
.
WSZYSTKICH BARDZO SERDECZNIE POZDRAWIAMY I DO ZOBACZENIA W ,,TERENIE"

PROSIMY O UWAGĘ ZLOTOWICZÓW

Prosimy ostatecznie sie określić w sprawie przybycia oraz uczestnictwa w przygotowywanej integracji ; ,,ARO-BIESZCZADY, JESIEŃ 2007".Spotkanie to, oficjalnie zaczyna się dnia 6 X 2007 ale większość uczestników przybędzie(tak podejżewam) w piątek w godzinach popołudniowych . To dlatego ważne; bo na miejscu zostały poczynione starania , umożliwiające wjazd na tereny leśne i organizatorzy muszą wiedzieć: ILE BĘDZIE SAMOCHODÓW

Następna sprawa to :
Goszczący nas na miejscu zlotu gospodarze , mogą przygotować jedzonko (oczywiście;poza tym bigosem) , jakieś ciepłe dania, mówiąc ogólnie

Następna rzecz to :
Zabieramy śpiwory oraz w ogóle ciepłe ubrania, a dla czego to nie muszę pisać

BARDZO DZIĘKUJEMY ZA WYROZUMIAŁOŚĆ I PROSIMY O POWAŻNE POTRAKTOWANIE SPRAWY, ORAZ PROSIMY O NIEZWŁOCZNE WPISY NA FORUM DO POWYŻSZEGO TEMATU, LUB KONTAKT NA PW

Witajcie zlotowicze właśnie odzyskałem dostęp do netu.
Dziękuję Gabrysiowi za napisanie w moim imieniu powyższego postu .i apeluję do Was DAJCIE znać jak najszybciej bo jak napisano czas nagli a ja jutro wieczorem muszę dać znać w bieszczady co, jak, ile i kiedy .
Dziękuję Gabrysiowi za napisanie w moim imieniu powyższego postu .i apeluję do Was DAJCIE znać jak najszybciej bo jak napisano czas nagli a ja jutro wieczorem muszę dać znać w bieszczady co, jak, ile i kiedy .
- Zielony&Załoga
- Kontaktowanie:
witajcie.
nas bedzie jak wczesniej pisalem: zielony szuk 1
, 2 dorosle osoby, jedno 2,5letnie dziecko (nocleg mamy zalatwiony) co do psa
to jeszcze nie zdecydowalismy czy napewno pojedzie. jedzenie bardzo chetnie, prosze nas brac pod uwage. maly szkodnik jada symbolicznie (chyba, ze bigos mu posmakuje a na pierwszym miejscu jest kaszorra manna wiec damy rade). bedziemy na miejscu w piatek poznym popoludniem.
pozdrawiam w imieniu zalogi
tomek
nas bedzie jak wczesniej pisalem: zielony szuk 1

pozdrawiam w imieniu zalogi
tomek