Głupie pytanko
Moderator: Misiek Bielsko
-
- jestem tu nowy...
Głupie pytanko
Mam takie troszkę laickie pytanko ile waży aro 243 rocznik 85/86.
ISUZU TROOPER 2.8 TDI 91 ROK DŁUGI.
-
- jestem tu nowy...
Re: Głupie pytanko
generalnie średnio zaawansowana ale troszkę jeszcze zostało 

ISUZU TROOPER 2.8 TDI 91 ROK DŁUGI.
- mucha25wroclaw
- jestem tu nowy...
http://www.szatan.de/r_pl.htm
może starczy
lecz z motorkiem 3,2-dwugłowicowym jest troszke cięższy -

może starczy
lecz z motorkiem 3,2-dwugłowicowym jest troszke cięższy -
10,4
.
Wrazie W - dzwonić o przyzwoitych porach
787 5oo 085

Wrazie W - dzwonić o przyzwoitych porach

To złożona zależność, bo najpierw masy przybywa (rdza jest cięższa od stali, z której powstała) a potem ubywa (odpada).CLIMBER pisze:a to zależy od stopnia korozji...
Ja pojechałem Kyronem do składnicy złomu i za 10PLN miałem eleganckie ważenie z wydrukiem - jednak nie skusiłem się na sprzedaż mimo, że wyszło 200kg więcej niż w dowodzie rejestracyjnym

Była Alfa 4x4, było Pajero, są Ssangyong i Subaru
- Tomek (Nivka)
- jestem tu nowy...
Witam! Też mam dość głupie pytanko. Trafił mi się Muscel rocznik 47, silnik górnozaworowy, skrzynia 3ka. Wygląda marnie ale jakby żywcem z frontu. Wie ktoś co to za model dokładnie? Jak z częściami, dostępnością?
- dzelo23
- jestem tu nowy...
Najprawdopodobniej jest to aro ims ale ten rocznik to dziwny trochę bo ciotka wiki mówi że robione były od 57 roku na licencji gaza
- Tomek (Nivka)
- jestem tu nowy...
Samochód należy do ojca mojego teścia. Twierdzi, że to rocznik 46 albo 7. Kupił go w latach 80tych od PKSu, który miał go od Straży Pożarnej, a ci z demobilu. Ponoć są na wszystko papiery do legalizacji tego, umowy. Tylko musi ich poszukać
Dziadek już nie jeździ i auto od 95 stoi w garażu niepalone. Jest z nim bardzo emocjonalnie związany. Korba jest, kompresji praktycznie nie ma. Kusi mnie wziąć od niego to auto. Rama podgnita, druty w środek wspawane. Blacha obita, ale nie dziurawa. Idzie go zrobić. Teść chciałby grata na złom bo garaż zajmuje, ale ja bym go zrobił, może nie na ori ale jak widzę takie maszyny to wiem już jak mam ochotę spędzić kolejne dni - w garażu
go zrobił, może nie na ori ale jak widzę takie maszyny to wiem już jak mam ochotę spędzić kolejne dni - w garażu 

Masz możliwość jakieś fotki wrzucić?
- Tomek (Nivka)
- jestem tu nowy...
Postaram się zrobić w weekend bo jestem na wyjeździe teraz. Możliwe, że to jakiś GAZ 67 albo coś. Teść twierdzi, że Muscel. Może się również okazać, że to np. rocznik 57, a staruszkowi się pomieszało. Ma drewnianą naczepę. Używany w rolnictwie. Może uda się te papiery znaleźć. Dzięki za pomoc!