ARO na Ukrainie
Moderator: Misiek Bielsko
- Krzysiek-74
- Kontaktowanie:
ARO na Ukrainie
Cześć
W ubiegłym tygodniu, zaliczyliśmy wypad "na wschód". Więcej informacji tutaj: http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=34&t=93619
Pzdr.
W ubiegłym tygodniu, zaliczyliśmy wypad "na wschód". Więcej informacji tutaj: http://www.forum4x4.pl/viewtopic.php?f=34&t=93619
Pzdr.
- Gabriel Tatoj
-
Re: ARO na Ukrainie
WITAJCIE
Zachęcamy wszystkich do ruszenia się w plener -niekoniecznie od razu tysiące kilometrów od domu, ale jak jest wzorowe towarzystwo to i lokalna wycieczka jest wzorowa
Sprzęt nas nie zawiódł,humory dopisywały, pogoda też idealna, sytuacyjny klimat wzorowy no i miejscowi bardzo mili i otwarci
Same dobre wrażenia i dobre doświadczenia
POZDRAWIAM

Ale było pięknieKrzysiek-74 pisze:Cześć
Pzdr.

POZDRAWIAM

- general648
- jestem tu nowy...
No no jestem pełen podziwu!!!! 

- samael
- jestem tu nowy...
Tylko pozazdrościć 

Kiedyś Aro 243 D 3,2 Diesel a teraz plany zakupu niczego innego 
gg: 1964928

gg: 1964928
- Gabriel Tatoj
-
WITAJCIE
Zachęcam wszystkich do wojaży- nie koniecznie od razu na koniec świata, ale każda inicjatywa już jest cenna w samym swoim zamyśle
Na naszym forum nic się nie dzieje a więc nasi przyjaciele są pewno w terenie i w ciągłych rozjazdach
Jak ktoś ma wizję zrobienia jakiegoś spotkania-zlotu, to zapraszam do konwersacji
Chętnie byśmy się gdzieś znów spotkali, a mnie czas nie pozwala( w obecnej chwili) na zaangażowanie się w organizację jakiejś sensownej integracji
Mam nadzieję , że pojawią się jakieś propozycje
POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE

Zachęcam wszystkich do wojaży- nie koniecznie od razu na koniec świata, ale każda inicjatywa już jest cenna w samym swoim zamyśle

Na naszym forum nic się nie dzieje a więc nasi przyjaciele są pewno w terenie i w ciągłych rozjazdach

Jak ktoś ma wizję zrobienia jakiegoś spotkania-zlotu, to zapraszam do konwersacji

Chętnie byśmy się gdzieś znów spotkali, a mnie czas nie pozwala( w obecnej chwili) na zaangażowanie się w organizację jakiejś sensownej integracji

Mam nadzieję , że pojawią się jakieś propozycje

POZDRAWIAM WSZYSTKICH SERDECZNIE

Ja w tej sprawie ale nieco inaczej.Otóż czy można ewentualnie na takie spotkanie dojechać innym autem niż ARO,czy to wymóg konieczny?Pytanie raczej do Gabrysia .Pozdrawiam
,Espace 2,2dCi 2003,Jeep Grand Cherokee 4,0 1998
- Gabriel Tatoj
-
WITAJCIE
W tradycji jest zorganizować spotkanie,być jego uczestnikiem,rozumieć zamysł integracji a dopiero potem posiadać, lub zastanawiać się nad tym czy dla zlotu kupić aro

Już były zloty ARO w których ilość pojazdów ze znaczkiem aro była mniejsza niż innych marek
A zlot mimo to nazywał się ,,...samochodów marki aro" i nikt z tego tytułu nie miał depresji czy jakiegoś stresa
Już jesteś zaproszony nań i możesz nawet podjechać tramwajem z dorobionym przez siebie układem kierowniczym-prościej niż położyć szyny na miejsce zlotu
POZDRAWIAM

Zawsze na naszych zlotach byli użytkownicy,pasjonaci,byli własciciele i posiadacze marki - innymi niż aro pojazdamiLorado pisze:Ja w tej sprawie ale nieco inaczej.Otóż czy można ewentualnie na takie spotkanie dojechać innym autem niż ARO,czy to wymóg konieczny?Pytanie raczej do Gabrysia .Pozdrawiam

W tradycji jest zorganizować spotkanie,być jego uczestnikiem,rozumieć zamysł integracji a dopiero potem posiadać, lub zastanawiać się nad tym czy dla zlotu kupić aro

Już były zloty ARO w których ilość pojazdów ze znaczkiem aro była mniejsza niż innych marek

Już jesteś zaproszony nań i możesz nawet podjechać tramwajem z dorobionym przez siebie układem kierowniczym-prościej niż położyć szyny na miejsce zlotu

POZDRAWIAM

Strasznie rzadko tu zaglądam, ale znaczny sentyment do Aro pozostaje...
Dajcie znać, jak by coś się szykowało... Może nie mam już Aro, ale wciąż auto z niezależnym przednim zawieszeniem i gruchą z tyłu jest
Ze dwa Aro z Wrocławia też by pewnie przyjechały...
A w sumie integracja najważniejsza
Dajcie znać, jak by coś się szykowało... Może nie mam już Aro, ale wciąż auto z niezależnym przednim zawieszeniem i gruchą z tyłu jest

Ze dwa Aro z Wrocławia też by pewnie przyjechały...
A w sumie integracja najważniejsza

Futrzak->Vitka '89->Vitka'95 -> GV2000->
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia
Vitka'95 1,6 16V + 0,5T jakiegoś badziewia