A ty myślisz że ja najwyższe napisałem?StArSzY pisze:Ale mowie tu o minimalnych kosztach

Moderator: Pasza
Minisia nie pytaj tylko zalatwiaj od razuDominika pisze:Piotrek, jak nikt nie będzie miał to daj znać ja tobie załatwię brakujące relacje. I będziesz miał komplet:))domator pisze:No niestety. Durny Eurosport zmienil godziny nadawania dakarow wieczorem i przepadly mi 3 dni(13, 14 i 15 stycznia)
Czy ktos ma to moze nagrane? Moja pelna kolekcja od 2003 roku cierpi....
ok jutro to zacznę załatwiać..Biga pisze:Minisia nie pytaj tylko zalatwiaj od razuDominika pisze:Piotrek, jak nikt nie będzie miał to daj znać ja tobie załatwię brakujące relacje. I będziesz miał komplet:))domator pisze:No niestety. Durny Eurosport zmienil godziny nadawania dakarow wieczorem i przepadly mi 3 dni(13, 14 i 15 stycznia)
Czy ktos ma to moze nagrane? Moja pelna kolekcja od 2003 roku cierpi....Sa tacy co TV nie maja
np. ja i tylko dzieki Dominatorowi moga cos poogladac
tyle to na quadadomator pisze:Mysle (ale tego oczywiscie nie wiem) ze z 50.000 euronow mozna sprobowac. Ale szanse ze dojedziesz (brak serwisu) sa malutkie....maristez pisze:to inaczej. powiedzmy ze dzisiaj babcia mi kupiła tomcata naprzykład w pełni przygotowany.
ile babcia ma mi dać kaski zebym wystartował?
Wiedziałem że sie nie nagra...domator pisze:Co sie dzieje z tym Europsortem? Bylo cos wczoraj? Ustawilem nagrywanie od 21 do 23.45 i sama gra w kulki a nie dakar?
Przestali nadawac czy po prostu program sie nie zgadza?
Niestety mam złe wiadomości cytuję:Dominika pisze:Dzisiaj napiszę oficjalna skarge do Dyrekcjidomator pisze:DOMINIKA
Ratuj!!!!))))
Ze jakiś tam snobistyczny snooker jest ważniejszy od naszego Dakaru:((((
Jak tylko bedę miała ws. nagrań info zaraz dam znać.
Piotrusiu już napisałam o dzwięk :domator pisze:zalatw dzwiek (jesli mozesz). Jesli go jeszcze maja to i tak zaraz skasuja.
Relacje z zachodnich stacji moga pojawic sie potem na e-mule to sie sciagnie i polaczy.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości