Dakar 2012
Moderator: Pasza
Re: Dakar 2012
No i Novitskiy wyprzedził Hołka o 5 sekund 

Już nawet była oficjlana informacja z ORLEN Teamu na facebooku :
Krzysztof Hołowczyc wygrywa pierwszy etap Rajdu Dakar!!! ORLEN Team od razu nadaje tempo rywalizacji:) Hołek uzyskał przewagę 4 sekundy nad drugim w wynikach Stephanem Peterhanselem oraz był 10 sekund szybszy od 3. zawodnika - Ginel de Villiers. Ubiegłoroczny zwycięzca - Nasser Al Attiyah miał problemy techniczne w swoim Hummerze i stracił aż 9'45 sekund.
A tu niestety okazało się że spadł na drugie
Krzysztof Hołowczyc wygrywa pierwszy etap Rajdu Dakar!!! ORLEN Team od razu nadaje tempo rywalizacji:) Hołek uzyskał przewagę 4 sekundy nad drugim w wynikach Stephanem Peterhanselem oraz był 10 sekund szybszy od 3. zawodnika - Ginel de Villiers. Ubiegłoroczny zwycięzca - Nasser Al Attiyah miał problemy techniczne w swoim Hummerze i stracił aż 9'45 sekund.
A tu niestety okazało się że spadł na drugie

Krzysiu 2 

Spokojnie... Toż to pierwszy początek jest 
Zdąży

Zdąży

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Przed to był na starcieczesław&jarząbek pisze:he he he...małysz grubo przed gryszczukiem i boprasem

na pomiarze Hołek 15:39
Gryszczuk 20:14
Beaupre 20:58
Małysz 21:31
Pajero II 2.5 TD
O godzinie 14.19 polskiego czasu argentyński motocyklista Jorge Andres Martinez Boero (nr 175) miał wypadek na 2 kilometry przed metą pierwszego odcinka specjalnego, który spowodował u niego zatrzymanie akcji serca. Lekarze, którzy dotarli helikopterem na miejsce zdarzenia 5 minut później, nie byli w stanie go reanimować. 38-letni Jorge Andres Martinez Boero zmarł w drodze do szpitala. To był jego drugi występ w Dakarze. W ubiegłym roku wycofał się na 6. etapie.
Słabi Giną
terenowo.pl pisze:Jak informuje oficjalna strona rajdu, należy pamiętać, że Łukasz Łaskawiec i 6 innych quadowców nie są zaliczani do klayfikacji generalnej rajdu. Według DAKAR.COM pierwsza trójka dzisiejszego oesu w klasie ATV to: 1. Sergio La Fuente, 2. Marcos Patronelli (+54") i Tomás Maffei (+1'07"). Machacek podobno grozi wycofaniem się z rajdu po dzisiejszym oesie, jeśli jego quady nie zostaną ujęte z powrotem w „generalce”.
Jimny 

co mu to da jak sie wycofa? nic. zuzl;owcy tez plakali z gollobem na czele odnoscnie nowych tlumikow. skonczylo sie na opuszczeniu glowy i podtuleniem ogona...
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Czy wiecie gdzie mozan cos wiecej sie dowiedziec o specyfikacji Hummerow Gordona ?
To ze jezdza na Toyo Open Country M/T-R pisza wszedzie, ale zastanawia mnie jaki rozmiar , bo wyglada na dosc spora opone
To ze jezdza na Toyo Open Country M/T-R pisza wszedzie, ale zastanawia mnie jaki rozmiar , bo wyglada na dosc spora opone

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

Szkoda Coxa , nawet nie przejedzie rajdu testowego 

37×12.50R17Marcin-Kraków pisze:To ze jezdza na Toyo Open Country M/T-R pisza wszedzie, ale zastanawia mnie jaki rozmiar , bo wyglada na dosc spora opone
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Grubo, tak cos celowalem ze to bedzie cos w okolicach 37''
Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

-
-
- Kontaktowanie:
1, Rafale, na prawdę nie miałem na myśli ani cwaniactwa ani oszustwa... napisałem to post wyżej. chodzi mi o przekombinowanie w rozumieniu, że czasem chcesz lepiej, mocniej, dokładniej.. i niestety przegina się w druga stronę i tyle.raf_jeep pisze:Przemek.
W tamtym roku tymi samymi quadami startowali w Dakarze i było ok.
Łukasz cały sezon wg tych przepisów objechał w Pucharze Europy i nikt tego nie zakwestionował.
Poza tym to guru Dakaru - Machacek budował te quady więc czujność była uśpiona...
I tu nagle taki ZONK.
Nie fair trochę jest określenie, że to cwaniactwo.
Myślisz, że Łukasz to taki sam cwaniak jak Pan ...(i tutaj inicjały pozostawię do swojej słodkiej tajemnicy)
Ani razu nie sugerowałem ani nie miałem na myśli oszustwa lub cwaniakowania.
A Pan... to ten Pan o którym myślę?

Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

rozebrać to auto pana dakar.pl i Małysz z Martonem będą mieli więcej części zapasowych
landwarsztat
" i tak warto żyć"
" i tak warto żyć"
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
z kim pojechał Trasek jako serwisant?
https://get.google.com/albumarchive/113 ... 1315771582
PSZCZOŁA zmota
PSZCZOŁA zmota