Hołek i Albert...Drako pisze: Mmy dwoch fajnych sportowcow w off-roadzie i sie cieszmy z tego

Moderator: Pasza
Hołek i Albert...Drako pisze: Mmy dwoch fajnych sportowcow w off-roadzie i sie cieszmy z tego
Każesz mi wątpić....Karson pisze:trochę długo karzesz nam czekać.. nie ociągaj się
obserwator_1 pisze:osobowość roku
http://zgorzelec.naszemiasto.pl/artykul ... ,id,t.html
dla mnie to jak wisienka na torciku!!
karzesz - karaćvandall1 pisze:Każesz mi wątpić....Karson pisze:trochę długo karzesz nam czekać.. nie ociągaj się
....milczy, bo nie ma nic do powiedzenia w temacieKarson pisze:ale my tu gadu gadu, a obserwator milczy...
nie milczeniem nas może zaskoczyćKamiL200 pisze:....milczy, bo nie ma nic do powiedzenia w temacieKarson pisze:ale my tu gadu gadu, a obserwator milczy...![]()
Wiemy kto wygrał, wiemy kto przegrał, czym nas może jeszcze zaskoczyć
no ok, więc jak się zakończyła sprawa gordona?vandall1 pisze:I znowu muszę:
Nie było "sprawy Gordonowej" a "sprawa Gorgonowej".
A "obserwator 1"...cóż,widocznie jednak nie ma nic ciekawego do powiedzenia
w tych wywiadach na YT z Hołkiem, wyraźnie mówił, że to było oszustwo z premedytacją i że Gordonowi może grozić nawet kilku letnia dyskwalifikacja, choć jest bardzo widowiskowy i przyciąga spora część widowni to jednak reguły są równe dla wszystkich.vandall1 pisze:Ja tam nie wiem,Roby to kumpel Hołka![]()
Stawiam na podtrzymanie dyskw
Ach jej,jak mi przykroFergie pisze:..... i nie dotarł - buuuu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość