tomaszek76 pisze:68 416 DARIUSZ (POL), CALMON (FRA) MITSUBISHI 002:40:26 00:50:46

Moderator: Pasza
tomaszek76 pisze:68 416 DARIUSZ (POL), CALMON (FRA) MITSUBISHI 002:40:26 00:50:46
Świstak pisze:byłem tamwojo02 pisze:Świstak pisze:Adas na mecie 19 min w plecy![]()
nie chcę kasztanić wątku, ale fajna ta skocznia narciarska w wiśle, widział ją ktoś na żywo?
Moi Drodzy, witam Was po kilkudniowej przerwie, wiadomo czym spowodowanej
Po pierwsze chciałbym podziekować za te tysiące wpisów z życzeniami zdrowia, wyrazami sympatii i otuchy. Nawet nie wiecie jak to dodaje sił! Wielkie dzięki!
Po drugie czuję się już dużo lepiej, chociaż nie mogę jeszcze napisać, że ból przemija...boli zwłaszcza psycha i to bardzo! Do tego rypie mnie jeszcze ostro, zwłaszcza te połamane żebra, ale jestem dobrej myśli, bo po dzisiejszych badaniach, choć wykryli jeszcze jeden złamany kręg, tym razem lędżwiowy, to pojawia się nadzieja, że niedługo będę mógł wrócić do domu.
Co prawda lekarz mówi, że przynajmniej tydzień muszę leżeć plackiem, ale nie bardzo to sobie wyobrażam. Jak tylko poczuję, że dam radę, urywam się stąd... Adieu Lima!
zdrowia i do furyFergie pisze:Hołek się odezwał na FB:
Moi Drodzy, witam Was po kilkudniowej przerwie, wiadomo czym spowodowanej
Po pierwsze chciałbym podziekować za te tysiące wpisów z życzeniami zdrowia, wyrazami sympatii i otuchy. Nawet nie wiecie jak to dodaje sił! Wielkie dzięki!
Po drugie czuję się już dużo lepiej, chociaż nie mogę jeszcze napisać, że ból przemija...boli zwłaszcza psycha i to bardzo! Do tego rypie mnie jeszcze ostro, zwłaszcza te połamane żebra, ale jestem dobrej myśli, bo po dzisiejszych badaniach, choć wykryli jeszcze jeden złamany kręg, tym razem lędżwiowy, to pojawia się nadzieja, że niedługo będę mógł wrócić do domu.
Co prawda lekarz mówi, że przynajmniej tydzień muszę leżeć plackiem, ale nie bardzo to sobie wyobrażam. Jak tylko poczuję, że dam radę, urywam się stąd... Adieu Lima!
Fergie pisze:Po piłeczkach żagielki sobie możesz pooglądaćSprawdziłam program na dziś - Dakaru niet
![]()
Jakim prawem nas Eurosport pozbawia relacji z Dakaru, ja się pytam???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fergie pisze:A Gordon chce w spódniczce chodzić
leciFergie pisze:Po piłeczkach żagielki sobie możesz pooglądaćSprawdziłam program na dziś - Dakaru niet
![]()
Jakim prawem nas Eurosport pozbawia relacji z Dakaru, ja się pytam???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
margod pisze:Znowu Adam na Eurosporcie brylował i jak pięknie gadał....i znowu samochód chwalił, nie to co ten sruta, który ciągle zmaga się z awariami a nie pustynią
![]()
Fortepian pewnie na głowie staje, aby przede wszystkim Adam bezawaryjnie dojeżdżał. Nawet Hołek nie robił mu takiej reklamy.
Nie oczekujStArSzY pisze:Jak dla mnie drugi taki to Kaczmarski ^^
No ale u samego miszcza trenuje to może coś z tego będzie oprócz gwiazdorzenia
Podobno to jego ostatni Dakar.Wiechu pisze:mógłby Dąbrowski zwolnić w końcu miejsce dla jakiegoś młodego fightera
czy coś niepopularnego piszę ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości