Pozdrawiam
Moderator: Pasza
a przed ich stanowiskiem leżał stos pogiętych amorówkrystiannwl pisze:z tego co pamietam to na 24godzinach chlopaki z mutta fj cruiserem mowili cos o spalaniu 60 l/h. ale oni wiedzieli po co jest pedal przyspieszenia. reszta mowila cos o ok20 l/h.
W Mahindrze wycieraczkę straciliśmy na pierwszej pętliRoch pisze:, Machindra straciła..... wycieraczkę kierowcy i bawiła się w kombajn w młodniku.
Dojechała leciwa Pojarka i wróciła do domu na kołach, dzisiaj zapewne odwiozła dzieci do szkoły lub pojechała do Biedronki na zakupy - wniosek da się i przejechać seryjnym wysłużonym sprzętem, trzeba jednak nie dać się ponieść adrenalinie. Big respect!
szkoda mi chlopakow bo sprzet mieli naprawde fajny 1,2 benz silnik subaru 4x4 i naprawde dawalo rade, ale pieniek wygraljpi pisze:buggy dojechało?
a on nie wisi na alegrogo??Janusz2000 pisze:oooo obejrzałem galerie i wyniki i prawie jestem dumny, że klasie proto wygrał mój poprzedni samochód... prawie bo nowy właściciel zapomniał zapłacić całej sumy za Nissana![]()
niby sprawa między nim, a mną ale trochę uj mnie strzelił jak zobaczyłem te zdjęcia - mają niektórzy tupet żeby najpierw powołując się braterstwo off-roadowców wyprosić sprzedaż na raty, potem nie spłacić, urwać kontakt i niespłaconym poprzedniemu właścicielowi samochodem bawić się na imprezach
Pojeździł, teraz sprzedaje bo go nie staćkrystiannwl pisze:a on nie wisi na alegrogo??Janusz2000 pisze:oooo obejrzałem galerie i wyniki i prawie jestem dumny, że klasie proto wygrał mój poprzedni samochód... prawie bo nowy właściciel zapomniał zapłacić całej sumy za Nissana![]()
niby sprawa między nim, a mną ale trochę uj mnie strzelił jak zobaczyłem te zdjęcia - mają niektórzy tupet żeby najpierw powołując się braterstwo off-roadowców wyprosić sprzedaż na raty, potem nie spłacić, urwać kontakt i niespłaconym poprzedniemu właścicielowi samochodem bawić się na imprezach
hihiJanusz2000 pisze:Raczej niestać go już bylo zanim zaczął jeździćCiekawe czy zamierza mnie spłacić jak go sprzeda?
Czas pokaże .........Janusz2000 pisze: Ciekawe czy zamierza mnie spłacić jak go sprzeda?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość