Dakar 2014
Moderator: Pasza
-
-
Re: Dakar 2014
na TVN coś się zaczyna - Kornacki
a ja jadę, jadę i często dojadę
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
wojo02 pisze:nie wiem czy było, ale rafał zagotował![]()
http://www.youtube.com/watch?v=M_qcdZIp ... pp=desktop
"... poza tym dobrze"
Mistrz

r
ex RRC '94 300tdi
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Kogo by wkurw nie brał ,wcale mu się nie dziwie .
Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
spoko, spoko... jednego już sprawiedliwość dosięgła...
grzechu
LR Discovery II TeDePińć
LR Discovery II TeDePińć
19.50
Adam Małysz osiągnął 177. km oesu, a jego strata do najszybszych kierowców wzrosła tylko o parę minut, co oznacza, że Polak jedzie normalnym, szybkim tempem. Dziś na pewno wypadnie z TOP10 rajdu, ale przy obecnych różnicach czasowych nie oznacza to dużego spadku - w tej chwili daje mu to 14. lokatę w klasyfikacji generalnej rajdu.
"za terenowo"
Adam Małysz osiągnął 177. km oesu, a jego strata do najszybszych kierowców wzrosła tylko o parę minut, co oznacza, że Polak jedzie normalnym, szybkim tempem. Dziś na pewno wypadnie z TOP10 rajdu, ale przy obecnych różnicach czasowych nie oznacza to dużego spadku - w tej chwili daje mu to 14. lokatę w klasyfikacji generalnej rajdu.
"za terenowo"
spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
genialnerorvik pisze:wojo02 pisze:nie wiem czy było, ale rafał zagotował![]()
"... poza tym dobrze"
Mistrz![]()
r

spoko luzik
www.wawa4x4.pl
www.wawa4x4.pl
-
-
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
-
-
20:37 W zmaganiach kierowców samochodów pierwsza trójka utrzymała swoje pozycje w „generalce”. Prowadzi Nani Roma przed Stephenem Peterhanselem (strata 5.32) i Nasserem Al-Attiyahem (strata 56.01).
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
RR P38
LR D Evo
Nissan K 160
- brodafidela
-
Ciekawe czy przyjmą zgłoszenie sonika ....Paszczak pisze:genialnerorvik pisze:wojo02 pisze:nie wiem czy było, ale rafał zagotował![]()
"... poza tym dobrze"
Mistrz![]()
r

II TD5, LK (10,2): „Tak więc ten, któremu się wydaje, że stoi, niech uważa, aby nie upadł”.
Sonik jak większość z zawodników ma kamerki...zrobić fotkę czy filmik i zapodać do mediów...może ukróci się kolesiostwo w tej coooraz to nudniejszej ( patrząc od strony widza) imprezie.
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
wypowiedź Stefana
"The game is over. Dobrze się bawiliśmy. Wczoraj wieczorem szefowie teamu poprosili nas, abyśmy nie ryzykowali. To trochę frustrujące, ponieważ wykonaliśmy kawał dobrej roboty. Ale MINI chce mieć trzy auta na podium, a przy prędkości, z którą jedziemy na czele, łatwo o wypadek nawet dzień przed finałem. Wiemy, że jest to możliwe, ale nie sądziłem, że to uczynią."
Bez sensu..... na trzy dni przed finishem koniec emocji....
Kur....a, jakieś srakieś team orders, oszukujący miejscowi quadziarze a gdzie uczciwa sportowa rywalizacja? i jeszcze te jeb..ne kulki zamiast relacji....
"The game is over. Dobrze się bawiliśmy. Wczoraj wieczorem szefowie teamu poprosili nas, abyśmy nie ryzykowali. To trochę frustrujące, ponieważ wykonaliśmy kawał dobrej roboty. Ale MINI chce mieć trzy auta na podium, a przy prędkości, z którą jedziemy na czele, łatwo o wypadek nawet dzień przed finałem. Wiemy, że jest to możliwe, ale nie sądziłem, że to uczynią."
Bez sensu..... na trzy dni przed finishem koniec emocji....
Kur....a, jakieś srakieś team orders, oszukujący miejscowi quadziarze a gdzie uczciwa sportowa rywalizacja? i jeszcze te jeb..ne kulki zamiast relacji....
Mix K260/K160 z SD33T
- J.Cichy
- jestem tu nowy...
Na eurosporcie w kólki walą ,mają godzinę na 6 rund 

Po takiej wypowiedzi Stefana.. nasz mistrz ..Hołek... powinien zatkać uszy, nie odbierać telefonów i przycisnąć miniaka ile fabryka dała...
..a za rok fortepian ...... albo do jakiegoś jednonapędowca przesiadł jak Sainz.... 

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
- vandall_jr
-
Dobrze prawisz, lepiej mieć szansę na walkę a nie jechać jako zapas klamotów.jezus pisze:Po takiej wypowiedzi Stefana.. nasz mistrz ..Hołek... powinien zatkać uszy, nie odbierać telefonów i przycisnąć miniaka ile fabryka dała.....a za rok fortepian ...... albo do jakiegoś jednonapędowca przesiadł jak Sainz....
BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
- Fiba
-
- Kontaktowanie:
Ma to coś wspólnego z rywalizacją ? Szef ma kasę i szef mówi kto ma wygrać a kto ma być dawcą części .
To nie jest sport .
To nie jest sport .

Lepszy głupiec wędrujący po świecie od mędrca ,który siedzi w domu.
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
Patrol Y60 2.8
Patrol Y61 2.8
- vandall_jr
-
Tam gdzie jest taka kasa, nie ma sportu tylko są układy, cieszę się, że u Nas tylko prawdziwy SPORT
Ale to też wina menago Hołka a nie tylko samego miszcza. Szkoda mi chłopa bo osobiście uważam, że ma potencjał na podium.

www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
No tak, tylko Toyka nie tak niezawodna jak Mini i mimo wszystko wolniejsza. Jeśli Hołek odejdzie z Mini to w Toyocie więcej niż o 4-5 miejsce nie powalczy bo póki co w obecnym rajdzie żadne Mini z czołówki samo z siebie się nie zepsuło a jeździ ich w cholere, i zawsze kilku wyjadaczy. Poza tym myślę że na początku te powiedzmy 5 załóg dostaje zielone światło co do ścigania i dopiero jak już ktoś złapie np 1,5 -2 h straty to już jest w czarnej rzyci i w nagrodę do końca rajdu ma pół tony części na pace 
Natomiast zakaz ścigania jak masz 3 min straty do pierwszego miejsca to chamówa..... może Stefan się przeniesie w ramach protestu

Natomiast zakaz ścigania jak masz 3 min straty do pierwszego miejsca to chamówa..... może Stefan się przeniesie w ramach protestu

Mix K260/K160 z SD33T
STEPHANE PETERHANSEL: - To już koniec. Dobrze się bawiliśmy. Wczoraj wieczorem zespół poprosił, aby nie ryzykować. To trochę frustrujące, ponieważ wykonaliśmy większość ciężkiej pracy. Jednak jeśli Mini chce mieć trzy samochody na podium, przy prędkości, z którą jedziemy w czołówce, łatwo rozbić samochód, a nawet dwa. Wiemy, że to się może zdarzyć, ale nie sądziłem, że to zrobią.
Szał jego nie z głowy,lecz z serca pochodził
- vandall_jr
-
Sport to ludzie nie posiadający team-u fabrycznego, dysponujący "mała" kasą ale ogromną determinacją.Fiba pisze:Ma to coś wspólnego z rywalizacją ? Szef ma kasę i szef mówi kto ma wygrać a kto ma być dawcą części .
To nie jest sport .
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
Na miejscu Stefana to bym olał team orders i cisnął ile wlezie, nie sądzę aby Sven dał mu potem jakąś bure o ile by się nie rozbił. Tak jak z Vettel olał decyzje zespołu o niewyprzedzaniu Webbera w zeszłym roku 

Mix K260/K160 z SD33T
KRZYSZTOF HOŁOWCZYC: - Ten odcinek to był prawdziwy potwór! Ponad 600 kilometrów ścigania po wydmach i bezdrożach to prawdziwe wyzwanie dla największych twardzieli. Cieszę się, że mimo przygód i ogromnego zmęczenia udało nam się go pokonać. Początkowo, mimo że mamy mocno dociążony częściami zapasowymi samochód, jechaliśmy bardzo szybkim tempem, ale po ok. 200 km złapaliśmy kapcia. Niestety wgięta felga zahaczała o zacisk i nie mogliśmy w żaden sposób zdjąć koła. Szarpaliśmy się z tym kilkanaście minut, zanim ponownie ruszyliśmy do walki. W międzyczasie wyprzedził nas Chabot, potem my jego. Resztę etapu przejechaliśmy w miarę sprawnie, choć w końcówce byliśmy już ekstremalnie wyczerpani. Pociesza nas fakt, że do mety zostały już tylko 2 dni. Tegoroczny Dakar jest wyjątkowo ciężki, jeden etap trudniejszy od drugiego. Szkoda, że Adam Małysz stracił dziś parę godzin na skutek awarii i spadł o kilka pozycji. Dziś wszyscy przeżyliśmy prawdziwe piekło. Taki jest Dakar.
jeden już był tam taki kozakjaasiu pisze:Na miejscu Stefana to bym olał team orders i cisnął ile wlezie, nie sądzę aby Sven dał mu potem jakąś bure o ile by się nie rozbił. Tak jak z Vettel olał decyzje zespołu o niewyprzedzaniu Webbera w zeszłym roku

- vandall_jr
-
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
Na BBC Levi topgear z bolivi
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!