Dakar 2016
Moderator: Pasza
Re: Dakar 2016
może to najlepszy sposób na spełnianie marzeńtyran77 pisze:jaki dakar taki wątek

https://www.youtube.com/watch?v=xbE6EsB ... e=youtu.be
Szał jego nie z głowy,lecz z serca pochodził
Dlaczego nikt nie chce zarobić na reportażach które miały by oglądalność..... na tym jak dla mnie już pseudo imprezie terenowej jedzie cała chmara ludzi pozytywnie zakręconych co by można było skręcić, posłuchać i się nauczyć....a tak tylko dwa trzy nazwiska i kilka znanych sponsorów w tle tej komerchy....... 

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
Bo...
Załóżmy, że wszyscy użytkownicy tego forum interesują się Dakarem i oglądają taką relację. Otrzymujesz zatem... niecałe 50000 widzów.
Durne telenowele oglądają setki tysięcy, te najbardziej chodliwe - MILIONY ludzi.
Wydatek na nakręcenie dobrej relacji z pewnością przekracza koszt nakręcenia odcinka takiej bzdury (nawet z gażami "aktorów").
Brak sensu biznesowego...
Załóżmy, że wszyscy użytkownicy tego forum interesują się Dakarem i oglądają taką relację. Otrzymujesz zatem... niecałe 50000 widzów.
Durne telenowele oglądają setki tysięcy, te najbardziej chodliwe - MILIONY ludzi.
Wydatek na nakręcenie dobrej relacji z pewnością przekracza koszt nakręcenia odcinka takiej bzdury (nawet z gażami "aktorów").
Brak sensu biznesowego...

A destiny - it's the rising sun
Zawodowo patrzę na ptaki
Zawodowo patrzę na ptaki

Taki tvn turbo...nie wiem czy jeszcze istnieją... mógłby zrobić relacji na cały sezon i tym zdobył by sporą widownię.... 

- vandall_jr
-
Nie politycznie. Rajdy terenowe się nie sprzedają, Jezus sam wiesz najlepiej, lepiej piłka nożna, Ronaldo, sraldo i GOLL, picipole ... szkodajezus pisze:Dlaczego nikt nie chce zarobić na reportażach które miały by oglądalność..... na tym jak dla mnie już pseudo imprezie terenowej jedzie cała chmara ludzi pozytywnie zakręconych co by można było skręcić, posłuchać i się nauczyć....a tak tylko dwa trzy nazwiska i kilka znanych sponsorów w tle tej komerchy.......
BUDUJEMY PROTOTYPY -Senior/Junior-517-80-83-86
www blaszczyk4x4.PL
www blaszczyk4x4.PL
- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Na Terenowo nie ma wywiadu z Bedryszem oczywiscie
No bo karwa po co, nie

No bo karwa po co, nie

- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
ogólnie tegoroczny Dakar - terenowo kiepski za mało piasku w piasku
relacje z Eurosportu kiepskie
dlatego nudno - kurna jak za rok będzie tak samo to przestanę po nocach śledzić wieści bo szkoda czasu
relacje z Eurosportu kiepskie
dlatego nudno - kurna jak za rok będzie tak samo to przestanę po nocach śledzić wieści bo szkoda czasu
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Na Rosję.......
W Sumie takie Chiny by pokazać się z bardziej ludzkiej, czy też inszej strony mogły by cos takiego stworzyć ...

W Sumie takie Chiny by pokazać się z bardziej ludzkiej, czy też inszej strony mogły by cos takiego stworzyć ...

- goralski
-
- Kontaktowanie:
https://www.youtube.com/watch?v=TYmX6XK_2a8Świstak pisze:może to najlepszy sposób na spełnianie marzeńtyran77 pisze:jaki dakar taki wątek![]()
https://www.youtube.com/watch?v=xbE6EsB ... e=youtu.be

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S
- Szarbia
-
- Kontaktowanie:
Racjajezus pisze:Na Rosję.......![]()
http://www.terenowo.pl/info/kalendarium ... -2016.htmlW czasie gdy Dakar zaczyna mieć problemy z terenem (przypomnijmy - z organizacji edycji 2016 wycofało się Chile), na kontynencie euroazjatyckim odrodził się jego silny konkurent - Silk Way Rally. Maraton organizowany przez Rosję, Kazachstan i Chiny ma wszystko: pieniądze, poparcie władz, doświadczonych organizatorów i nieograniczoną przestrzeń do działania. W przyszłym roku po raz pierwszy odbędzie się w formule dwutygodniowej, co można odczytać jako wyzwanie rajdu Dakar na pojedynek.
Silk Way Rally 2016 wystartuje 9 lipca z Placu Czerwonego w Moskwie. W ciągu 15 dni zawodnicy pokonają trasę o długości 9000 kilometrów, która prowadzić będzie przez Rosję, Kazachstan i Chiny, nawiązując w ten sposób do Jedwabnego Szlaku - dawnej trasy handlowej łączącej Europę i Azję. Do mety w Pekinie rajdowcy dotrą 24 lipca. Zaplanowanych zostało 15 etapów i jeden dzień przerwy. Odcinki specjalne liczyć będą około 5000 kilometrów.
- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
no i polskie załogi startuja
moze w koncu bedzie wiecej piachu
moze w koncu bedzie wiecej piachu

TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
No i gitara.....tylko jakieś relacje poproszę. Jak poleci to i sponsorzy przejdą ... a żabojady niech sobie startują i wygrywają w swojej ustawce.
- goralski
-
- Kontaktowanie:
co nie zmienia faktu, ze Ruskie tez slabo sa kojarzone z brakiem korupcji...pewnie Putin bedzie na pudle w jakiejs Ladzie 
nie mniej tegoroczny Dakar byl ostatnim, o ktorym chcialo mi sie czytac, jak dla mnie strata czasu

nie mniej tegoroczny Dakar byl ostatnim, o ktorym chcialo mi sie czytac, jak dla mnie strata czasu

"To, że mam to w dupie nie oznacza, że tego nie rozumiem" H.S