Dakar 2017
Moderator: Pasza
-
-
Dakar 2017
Chyba już czas zacząć ...
http://eurosport.onet.pl/motorowe/rajd- ... kow/nmjs0q
http://eurosport.onet.pl/motorowe/rajd- ... kow/nmjs0q
Old Roki newer daj- sprzedany
corsabjedenpięcde- płakałem jak złomowałem
Santana wiertarka
Santana wiertarka
Re: Dakar 2017
Czyżby zmniejszenie ekipy startowej Orlenu to efekt "dobrej zmiany" i przesunięcie kasy na 500+. ?
-
-
Santana wiertarka
Santana wiertarka
no cóż ....prezes nawet prawka nie maPiotrek M pisze:Czyżby zmniejszenie ekipy startowej Orlenu to efekt "dobrej zmiany" i przesunięcie kasy na 500+. ?

Szał jego nie z głowy,lecz z serca pochodził
-
-
Nie wiadomo czy ruszą: http://dakar.onet.pl/rajd-dakar-w-parag ... e-warunki/
Santana wiertarka
Santana wiertarka
Żona chce jeszcze poświętować rozpoczęcie Nowego Roku
więc kazala wybierać... czyli wyboru nie było 

- kpeugeot
-
- Kontaktowanie:
są gdzies jakieś relacje wideo - ale nie po 3 minuty tylko tak żeby chociaż piwo wypić
TARO 3,0V6 LJ70 LJ78
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi!!
Jakub Piątek wycofał się w poniedziałek z Rajdu po upadku, wraca do Polski, gdzie przejdzie operację złamanej kości śródręcza.

De Soultrait który wygrał etap , przekroczył dozwoloną prędkość i otrzymał minutę kary spadł na 9 miejsce.
Sonik - jadąc w kurzu, trafiłem lewym kołem w dużą muldę i wyrzuciło mnie z quada na prawą stronę. Na szczęście przy niewielkiej prędkości, ale wiele elementów się powyginało, a ja zarobiłem potężny krwiak na nodze… – relacjonował krakowianin.

De Soultrait który wygrał etap , przekroczył dozwoloną prędkość i otrzymał minutę kary spadł na 9 miejsce.
Sonik - jadąc w kurzu, trafiłem lewym kołem w dużą muldę i wyrzuciło mnie z quada na prawą stronę. Na szczęście przy niewielkiej prędkości, ale wiele elementów się powyginało, a ja zarobiłem potężny krwiak na nodze… – relacjonował krakowianin.
Szał jego nie z głowy,lecz z serca pochodził
Eurosport o 23.00 o ile nie ma darta/snookera/tenisa, bo jak jest to później.kpeugeot pisze:są gdzies jakieś relacje wideo - ale nie po 3 minuty tylko tak żeby chociaż piwo wypić
Your body is not a temple, it's an amusement park. Enjoy the ride.
tel. 504126172
tel. 504126172
No szkoda, bo znowu to będzie tylko wewnętrzna walka samochodów żabojadów, a zapowiadało się że w tym orku Toyota w końcu może się włączyć w walkę....
z Ciężarówek póki co zaskakuje mnie na plus Kolomy w Tatrze.
z Ciężarówek póki co zaskakuje mnie na plus Kolomy w Tatrze.
Mix K260/K160 z SD33T
Przez kilka lat pod rząd chłonąłem każdą wiadomość z Dakaru. Na euro czekałem na każdą relacje, zgłębiając zasady snorkla. W tym roku jak już dakar trochu mnie jebie , co pstryknę około 23 na euro to koorwa leci punktualnie relacja...... 

bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!
- alibia1112
A pamietasz tych mistrzów rzutek? Jakie to było nudne.
A dzisiaj odwolali odcinek bo deszcz im popadal.
A dzisiaj odwolali odcinek bo deszcz im popadal.
CARPE DIEM
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
PAHero III LONG nie seria
CLUBMan żółty
PAHERO II LONG 33 było
Sprawę sobie zdaję że orgi chcą , a może nawet i są już zmuszeni do zamknięcia tej imprez w pewnych ramach : czasowych, terenowych, finansowych. Ale to źle wpływa na tego typu imprezę gdzie dla większości nie liczy się walka o sekundy tylko o życie i przygodę... w oczach kibica i fana tego typu imprez jakim był Paryż -Dakar , to co teraz się dzieje to żenada, pokazywanie wieeelkich koorwa zawodowców wynoszonych na plecach z kabin swych potworków, czy skakanie jak koza pomiędzy kałużami......uj im w doopę. Mają orgi swój temat do zarabiania kasy i to ichnie prawo.
PS.....w ogóle nie pokazują innych zawodników, ba, całych klas startujących. Fajnie popatrzyć by było na takie pudła typu T2 radzące sobie na wydmach czy w strumieniach.
PS.....w ogóle nie pokazują innych zawodników, ba, całych klas startujących. Fajnie popatrzyć by było na takie pudła typu T2 radzące sobie na wydmach czy w strumieniach.
bądz twardy ........ i odpuść sobie!!!!!