kto jedzie?

Moderator: Pasza
Misiu, a kto oprocz ciebie bedzie mial gotowe auto na 20 stycznia
gdybyś też serwisował auto u Miszcza, miałbyś juz gotowedomator pisze: Misiu, a kto oprocz ciebie bedzie mial gotowe auto na 20 stycznia
pozdr. domator
Ostatnio wiecej jezdze niz Tytrasek pisze:A co w domu będziesz robiłBiga pisze:Dla 3 godzin jazdy nie kardne sie ze Slaska przez cala Polskemodemowy ofrołder
Serdecznie zapraszamy, liczy sie dobra zabawa nie musisz cisnąć seryjnego auta a ukończyć z satysfakcją trase.Patryk pisze:Ja nie będę gotowy z autem, ale chętnie przyjadę pooglądać i spędzić weekend nad morzem.
Chyba, że zrobię jak Marcin Płatek na dwóch pierwszych H6 i wystartuję seryjną gelą, którą jeżdżę na co dzień
Jak tylko coś się wydarzy w tym kierunku to poprosze o info. Bo tak jak już rozmawialiśmy są jeszcze inne możliwości wykożystywania takiego auta.Flame_76 pisze:Hej Golon, to jak dobrze pójdzie to będzie nas dwoje do turystycznego zwiedzania trasy długim GR-emAle nie zapeszajmy.....
Prrroszę Cię...Golon...za kogo Ty mnie masz?...ja? ścigać? no weź...hihihihi.GOLON pisze: Jak tylko coś się wydarzy w tym kierunku to poprosze o info. Bo tak jak już rozmawialiśmy są jeszcze inne możliwości wykożystywania takiego auta. (Zarobkowe)![]()
![]()
Co do rajdu to w takim razie zaczynam się bać konkurencji/konkurentki.
I jak znam życie turystyczna jazda skończy się zaraz po starcie i zacznie normalne ściganie.![]()
Łasuch powalczyć zawsze można, jak nie dla zabawy to dla podniesienia ciśnieniaŁasuch pisze: Nie wiem czy bedzie sens powalczyć Gazikiem któremu się przytyło do ponad 2 ton ale popatrzec na pewno przyjadę. Kusi bo w takiej imprezie jeszcze nie brałem udziału.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość