Lwowska obwodowa federacja amatorów jazdy w terenie Zaprasza

imprezy składające się tylko z OS'ów, np Mercedes Truck Rally itp

Moderator: Pasza

Awatar użytkownika
CAR PARTY
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...
Kontaktowanie:

Lwowska obwodowa federacja amatorów jazdy w terenie Zaprasza

Post autor: CAR PARTY » sob lut 23, 2008 11:32 am

Wielbiciele samochodów terenowych i amatorzy jazdy w terenie!
Z wielką przyjemnością spieszymy poinformować Was, że My, lwowscy miłośnicy miesić błoto swymi terenówkami, zjednoczyliśmy się i powołaliśmy organizację społeczną, której oficjalna nazwa brzmi: „Lwowska obwodowa federacja amatorów jazdy w terenie”, a nazwa potoczna „Car party”. Zapraszamy wszystkich zwolenników ze wszystkich regionów Ukrainy i innych kajów na spotkanie, poświęcone założeniu naszej federacji. Spotkanie odbędzie się w dniach 4-5 kwietnia 2008 roku we Lwowie.
Wszystkich chętnych prosimy zgłosić się na forum
Wszystkie inne informacje, dotyczące miejsca, czasu itd. będą podane później.
Również chcielibyśmy poinformować Państwa, że w dniach 8-10 maja 2008 roku we Lwowie odbędzie się „Wiosenny międzynarodowy Jeep-festiwal” (Car party). Zapraszamy również wszystkich do udziału w festiwalu.
Nasza strona internetowa http://www.carparty.org/ dopiero jest opracowywana, jednak wszystkie daty i terminy podawane w naszym kalendarzu wydarzeń są aktualne

ZAPRASZAMY I CZEKAMY!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lwowska obwodowa federacja amatorów jazdy w terenie

Awatar użytkownika
Balu-Balu

Kontaktowanie:

Post autor: Balu-Balu » sob lut 23, 2008 11:41 am

No to ekstra. Powodzenia życzę w założonych przedsięwzięciach :)2 :)2 :)2 :)21 :)21
Mówię co myślę, robię co mówię, już nie jem co lubię.
"nullo retentus impedimento"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Sportowe”