jakie auto do rajdów szybkościowych typu baja lub RMPST
Moderator: Pasza
-
- jestem tu nowy...
jakie auto do rajdów szybkościowych typu baja lub RMPST
witam wszystkich serdecznie
Jestem tu nowy, a z offroadem miałem do czynienia na razie tylko na 2 kółkach (m.in. Jaszczurowa, Biedrusko), ale z powodu urazu kolana muszę przerzucić się na 4koła, a chciałbym startować w terenowych rajdach szybkościowych. I stąd moje pytanie do bardziej doświadczonych kolegów. Jakie auto wybrać do startów? Zastanawiam się nad suzuką vitarą lub jakimś pickapem lub polarisem rzr? Co polecacie?
Jestem tu nowy, a z offroadem miałem do czynienia na razie tylko na 2 kółkach (m.in. Jaszczurowa, Biedrusko), ale z powodu urazu kolana muszę przerzucić się na 4koła, a chciałbym startować w terenowych rajdach szybkościowych. I stąd moje pytanie do bardziej doświadczonych kolegów. Jakie auto wybrać do startów? Zastanawiam się nad suzuką vitarą lub jakimś pickapem lub polarisem rzr? Co polecacie?
Re: jakie auto do rajdów szybkościowych typu baja lub RMPST
Kup moje 

T2 optymista
"Gdyby Bóg był zwolennikiem przedniego napędu, to chodzilibyśmy na rękach"
twoje nisko lata
landwarsztat
" i tak warto żyć"
" i tak warto żyć"
Bedzie T1, czy jak Łycha kupujesz motorówkę i zmieniasz hobby?mirek_to pisze:Kup moje

-
- jestem tu nowy...
Czemu nie. Mogę kupić i Twoje. Ale prosiłbym o uzasadenienie dlaczego Twoje i co to za auto. A przy okazji o opinię co sądzisz o tych co podałem (vitara, pickup, polaris rzr)
Mirka auta nie kupuj, każdemu je wciska na forum i nic. 
Co do rajdów szybkościowych. Poczytaj dział o RMPST: http://www.forum4x4.pl/viewforum.php?f=10
Dużo się dowiesz.
@Suzus-fajnie, że telefon odbierasz...

Co do rajdów szybkościowych. Poczytaj dział o RMPST: http://www.forum4x4.pl/viewforum.php?f=10
Dużo się dowiesz.
@Suzus-fajnie, że telefon odbierasz...

...to je reli...
...były pilot...

...były pilot...

@Pasza za 27 razem odbiorę
landwarsztat
" i tak warto żyć"
" i tak warto żyć"
Wszystko zależy od zasobności portfela i tego czy chcesz jeździć w RMPST czy tylko amatorsko.maczbil108 pisze:Czemu nie. Mogę kupić i Twoje. Ale prosiłbym o uzasadenienie dlaczego Twoje i co to za auto. A przy okazji o opinię co sądzisz o tych co podałem (vitara, pickup, polaris rzr)
Doradzam wycieczkę na jakiś większy rajd, najszybciej chyba Great Escape Rally, pooglądanie i porozmawianie z zawodnikami

T2 optymista
Dopuki nie sprzedam to jeżdżę tym co mam, potem T1 albo T2Student pisze:Bedzie T1, czy jak Łycha kupujesz motorówkę i zmieniasz hobby?
T2 optymista