Camel Trophy
Moderator: Pasza
- ROCKETQUEEN
- jestem tu nowy...
Camel Trophy
Witam...
słyszałam wczoraj od pana z National Geografic, że w 2010 odbędzie się C.T-jubileuszowe wydanie.
Słyszeliście coś o tym?
Nie wiem jeszcze gdzie agendę mam dostać w styczniu.
Proszę jeżeli ktoś już był o podpowiedzi jak się przygotować, ile to trwa itp.
Dodam,że nie jadę jako załoga.
słyszałam wczoraj od pana z National Geografic, że w 2010 odbędzie się C.T-jubileuszowe wydanie.
Słyszeliście coś o tym?
Nie wiem jeszcze gdzie agendę mam dostać w styczniu.
Proszę jeżeli ktoś już był o podpowiedzi jak się przygotować, ile to trwa itp.
Dodam,że nie jadę jako załoga.
Born to Lose, Live to Win
Re: Camel Trophy
może dla posiadaczy będą preferencyjne kwalifikacje 

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
a co tam pojedzie bo te obecnie produkowane LRy to do tych ktore jechaly w CT maja sie nijak i w takim syfie moglyby polec...
ale pomysl jak najbardziej ok, tylko zeby to byl off-road a nie rowery kajaki wspinaczka etc, a jazdy co kot naplakal...

ale pomysl jak najbardziej ok, tylko zeby to byl off-road a nie rowery kajaki wspinaczka etc, a jazdy co kot naplakal...
Y61 GU4
http://airman.org.pl
http://airman.org.pl
Za czasów CT sprawdzali auta, teraz będą sprawdzać ludzigrzes pisze:a co tam pojedzie bo te obecnie produkowane LRy to do tych ktore jechaly w CT maja sie nijak i w takim syfie moglyby polec...![]()

MSK4x4 JustNewbie^^
i testować paliwo...Masakra pisze:Za czasów CT sprawdzali auta, teraz będą sprawdzać ludzigrzes pisze:a co tam pojedzie bo te obecnie produkowane LRy to do tych ktore jechaly w CT maja sie nijak i w takim syfie moglyby polec...![]()

a wiadomo coś więcej 

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
Myślę, że dobrze przygotowane LR III dadzą radęgrzes pisze:a co tam pojedzie bo te obecnie produkowane LRy to do tych ktore jechaly w CT maja sie nijak i w takim syfie moglyby polec...![]()

LR Discovery TD5 - ma już nowego właściciela 

"najwiekszym nieszczęściem jest szczęśliwe małżeństwo..maleją szanse na rozwód" M. Kundera
stoi stabilnie, wyglada srednio a czy dziala? i kwa dlaczego ma szosowe gumy...czarny75 pisze:jasne
w komplecie z tym festyniarskim sprzętem na dachu![]()
http://www.youtube.com/watch?v=qjgpH5Vw25s
lr-lr-lr-xtz-e350