powiedział coś że może w następnej eliminacji pojedzie już nowym samochodem - wie ktoś coś wiecej? po ostatnim Dakarze mówiło się coś o jakiejśc Toyocie z silnikiem Lexusa.. bardzo jestem ciekaw co to ma być..
To znaczy będzie mu Orlen wynajmował to BMW od X-Raidu(rezygnując z usług Overdrive'a), czy też BMW będzie "samochodem od Overdrive'a"? Specyfikacja jak rozumiem taka jak na stronie X-Raida?
Lewicowość jest rodzajem fantazji masturbacyjnej, dla której fakty nie mają znaczenia. G.Orwell
no i wszystko jasne, Hołek w Dakarze 2011 w Bmw x3CC, przyznam szczerze że liczyłem na jakiś oryginalny bardziej pojazd, np ten budowany niby w RPA z v8 z lexusa i niezależnym zawiasem... A tak to będzie mało oryginalnie ale meta chyba pewniejsza. http://www.rajdy4x4.pl/index.php/ida/5/ ... D=5466&p=1
no wiadomo że takie "iście" w nieznane było by mocno ryzykowne, szczególnie że gość non stop mówi o wygrywaniu Dakaru a nie próbowaniu, w Beemce pewnie ma szanse...
Ale ja Dakar właśnie lubię za takie wynalazki które tam startują, typu Gordona hummer czy wszelkie inne buggy, a tak to znów będzie się oglądać vw, bmw i długo długo nic.
ale te dlugo dlugo nic to bardziej spowodowane jest kierowcami jacy jada po pierwszej dwudziestce
wiec nawet jakby wszystkim dac BMW i te drugie to i tak nadal 20 by sie scigalo no moze pieciu jeszcze z tych 200 by sie znalazlo szybkich driverow