wiem, że zdalnie to sobie można u wróżki diagnozować, ale nie mam teraz czasu i możliwości pod auto wpełzać, a sprawa mnie gryzie.

Moderator: Kosiarz
a szlag, zapomnialem ze w podpisie lemur jest a nie autoborman pisze: .................no to powiedz jeszcze wróżce .......jaki to nissan .
ja myslalem raczej o 300 km i gdzies 500 niutonow.LJ_GR pisze:wszystko zależy przecież od trwałości, znam gr y60 z zaszczepionym 6.0 V12 prawie 400km i 570Nm, skrzynia jakos wytrzymujejaka moc i moment obrotowy maksymalnie moze przenosic skrzynia od y60 z silnikiem rd28t.
Z tego co sie orientuję, to w nissanie nie ma podpory wału [napedowego]jachu_ka pisze:problem pojawił mi się dziś w drodze do pracy, po ruszeniu ze skrzyżowania - drgania w budzie niezależnie od biegu i prędkości. buda wręcz lekko podskakuje, nawet na jedynce i półsprzęgle. na wstecznym nie jest tak źle, ale też czuć, że nie pracuje jak trzeba. ktoś wie co to może być? skrzynia raczej nie, bo na neutralu wszystko gładko chodzi (choć z drugiej strony nie ma wtedy obciążenia). może krzyżak albo podpora wału?
wiem, że zdalnie to sobie można u wróżki diagnozować, ale nie mam teraz czasu i możliwości pod auto wpełzać, a sprawa mnie gryzie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości